אלוני
אני מרשה לעצמי דבר אחד בחיים והוא לחשוב בהגיון.
לגבי המיקצועי בוא נחשוב.
בנוי בול כמו נקסו אלפא , שופרי וענק , ארגזים שופריים באותו סיגנון שאני מכיר , אין סלונים בגודל שיכולים לאכלס את המערכת מה שגורם לי להבין שזה לאולמות ענק, ומליון דולר זה לא שווה.
אלוני.
לא צריך לשמוע משהו בשביל להבין שמשהו כאן קצת מוגזם. כמה עולה כבר ליצר את הסט הזה? 100K שקל?
ואני כולל בפנים את המהנדס, העובדים השכירות לחצי שנה.
העיניין הוא שאנשים שאינם מכירים את השוק המיקצועי יכולים לחשוב שזה איזה משהו אלוהי או עילאי, אני כאחד שחי מערכות שופריות גדולות יכול להגיד לך שהמערכת הזו היא מערכת עם תג מחיר מוגזם לצורך מיתוג בלבד ולא מעבר.
אין רמקול בעולם ששווה את המחיר הזה. אבל תמיד יהיו את האנשים שיהיו מוכנים לקנות {וזה בסדר גמור}.
אותי המערכת הזו ממש לא מרגשת.
תכלס? יהיה מעניין לשמוע אותה רק בשביל להבין על מה אנשים דורשים כאן מליון דולר.
רמקולים של מליון שקל או דולר הם רמקולים עם תג מחיר מופרז מפני שאף רמקול לא עולה ליצר במחיר הזה. במקרה של הקארמה זה בכלל לא רמקול ביתי אלה סט רמקולים ענקי שמי שרוכש אותו לא מבין שהוא קנה מערכת מיקצועית לכל דבר במחיר מוגזם.
לדעתי זה חרטה אחת גדולה והוא עולה כך רק כאשר הדיוט {עם "ה" } חושב שהוא קנה את הרמקול הטוב ביותר שקיים, אנשים כמוני ישימו אותו בספר השיאים של גינס ויגידו שהוא הקונה הכי פריאר שקיים.
1. אתה אמרת שזה שווה למערכת מקצועית ב- 300K, להגיד דבר כזה בלי לשמוע את המוצר זה חוסר אחריות. זכור לי שאתה התעצבנת על מישהו שאמר שאין הבדל בין כבלים אחרי שבדק כבל ב- 250 ש"ח... בצדק...
2. לא מתאים לך לרדת לרמה של "כמה עולה לייצר" חשבתי שאתה כבר עברת את המחסום הפסיכולוגי הזה
מדובר ברמקול שיוצר ספציפית עבור אדם מסוים - מן הסתם עשיר מאוד - לפני כחמש שנים. האיש, מן הסתם, אהב את מוצרי החברה, והציע למתכנן שלה לעשות לו רמקול לחדר הענק שלו שיהיה CUSTOM עבורו. הוא רצה את הרמקול "הכי" טוב והכי יקר בעולם, נקודה.
לא הייתי מזמין אחד כזה על עיוור גם אם היה לי את הכסף ואת המקום עבורו.
:מה??????????:נמר - האם אתה מתחיל לחשוב כמו הטכנוקרטים
בכל אופן אתה מתחיל לענות כמוהם