- מעורבות
- 753
- נקודות
- 113
שרשור תגובות לכתבה: HEGEL H80 - מגבר משולב במבחן
בזמנו גבי המליץ על המתנה של 10 דקות לאחר ההפעלה אבל לאחר זמן גיליתי שרצוי להשאיר פועל, אתה תופתע מהתוצאה.מגבר מצויין, יש לי את האח הגדול H160 יחד עם הפיאגה פרמיום 5.2
התוצאה סוחפת... ממליץ בחום
רק דבר אחד לא הבנתי. האם אפשר להשאיר אותו דולק כל הזמן?
לאיזה רמקולים מחובר?רכשתי את המגבר הזה לפני כשלושה חודשים וזו הרכישה הכי טובה שהיתה לי ועברו אצלי הרבה מגברים.
נהנה מכל דקה כשאני שומע את המוסיקה שהוא מפיק.
אז למה אתה מציע אותו למכירה?רכשתי את המגבר הזה לפני כשלושה חודשים וזו הרכישה הכי טובה שהיתה לי ועברו אצלי הרבה מגברים.
נהנה מכל דקה כשאני שומע את המוסיקה שהוא מפיק.
שמעתי את הדגמים הקודמים של hegel h70, h200,תודה על הסקירה.
האם מישהו יודע להשוות בין ההגל ובין המגבר המשולב של naim nait 5i. אני מתייחס לאיכות השמע בלבד, משום שאני מאזין רק ממקור של נגן דיסקים ולא זקוק לדאק.
לא שמעת אותו , 6 קילו לצד (בערך כמו פמלה אנדרסון) ,קבלים צנועים ,שנאי פצפון ,היטסינק של מכונית צעצוע ,אבל אתה מתלהב ? למה?אני לא שמעתי אותו אבל סומך על האזניים של הנמר.
זה הישג מכובד לקופסה ששוקלת 12 קילו בסה"כ , בנתונים האלה אפשר בקלות להתבלבל ולחשוד שמדובר בהגברה Class D ולא AB.
גם כשמסתכלים מתחת לשמלה רואים שנאי טורודיאלי צנוע 265KVA , 4 קבלים צנועים בספק ו Heatsink קטן יחסית ומוצנע.
בהחלט מפתיע.
לא שמעת אותו , 6 קילו לצד (בערך כמו פמלה אנדרסון) ,קבלים צנועים ,שנאי פצפון ,היטסינק של מכונית צעצוע ,אבל אתה מתלהב ? למה?