אני מדבר על רמקולים למחשב של אדיפייר לא על מערכת עם מגבר, יהיו אז הבדלים? מתלבט בין הR1700BT לבין הR1850DBשבא עם חיבור אופטי אבל דיי זהה לR1700BT.ברור. אופטי. ואחר כך תנסה 3.5 רק בשביל להיות בטוח
אופטי ל RCA זה ממיר
כלומר איכות השמע תהיה מושפעת ממנו מאד
רוב המתאמים מכילים ממירים זבל כי יש מגבלה של גודל
עדיף לקנות דאק חיצוני לחבר אותו למחשב usb 7 אז לחבר ממנו RCA לרמקולים
מה המחירים של DAC חיצוני? דווקא ראיתי סקירות על האדיפייר R1700BT והאיכות שלהם טובה גם עם חיבור 3.5 לRCA250 שקל כי יש לו דאק פנימי
במחיר כזה לא תקבל ניסים ונפלאות
תקנה את זה שרצית ותוסיף בהמשך דאק חיצוני
דאק חיצוני אפשר למצוא ממאות שח ועד מאות אלפי שחמה המחירים של DAC חיצוני? דווקא ראיתי סקירות על האדיפייר R1700BT והאיכות שלהם טובה גם עם חיבור 3.5 לRCA
דאק חיצוני אפשר למצוא ממאות שח ועד מאות אלפי שח
תתחיל בלי, כלומר באמצעות הכרטיס קול של המחשב ובעתיד אולי תוסיף
בד"כ אפשר למצוא פשוטים ביד שנייה בעלות נמוכה אבל חכה עם זה
ברור שיכול להיות הבדלשאלה אחרונה, האם אבל יש באמת הבדל שנשמע באוזן בין חיבור אופטי לאופטי לביו חיבור 3.5 לRCA?
הולך לשמוע רק דרך המחשב ,ספוטיפיי, קבצי MP3 וFLAC , יש לי היום כרטיס קול של REALTEK במחשב וזה מחשב של 7 שנים.
הולך בשנה הבאה לקנות מחשב חדש וראיתי שגם היום הלוחות באים עם כרטיס קול של REALTEK.
ברור שיכול להיות הבדל
המרה דיגיטלי לאנלוגי יכולה להשמע מאד שונה
ברמות הפשוטות כנראה לא תרגיש הבדל לכן אמרתי שתקנה מה שיפה ונוח לך ועל ממיר חיצוני תחשוב בעתיד
אפשר לינק לזה? ותודה על התשובותהבנתי את זה מההתחלה וגם באמת אין טעם
לכן אמרתי לך ללכת על זה שנראה לך יפה יותר וגם יותר זול
אני קניתי לחדר עבודה שני רמקולים של sonos , רמקולים מוגברים בלי שום חיבור חוץ מחשמל
אפליקציה של סונוס דרכה אפשר להזרים מכל השירותים הקיימים
1500 שח לשני הרמקולים ותוצאה מאד מפתיעה
לא שמעתיאחלה תודה, אקח בסוף תדגם בלי החיבור אופטי, אתה מכיר אותו במקרה מקרוב? מדבר על הR1700BT של אדיפייר.