3 דברים שלא כדאי להחמיץ

Sonus

חבר משקיען
מעורבות
2
נקודות
0
אני אפרסם ממציאים סוביקטיבים שלי בכבלים שנבדקו עם צילומים, כך ביקשתי ממומחה הפרוגקטים\מיוזיק הול- אז ברור שכך אעשה.
השאלה היא מתי- אני ממתין לבדיקתם בסטאפים נוספים עם הגברה נוספת(שלושה סטאפים עם 3 הגברות שונות)-כדי שאדע טיפה יותר על מה אני מדבר.

(Y)
אני מחכה.

מוזר בעיני העובדה שהשקע לא עבד עבורך ולא פירסמת בזמן.

למה מוזר? אין סיבה לפגוע ביבואן שוב. (לא היתה הכוונה לפגוע בו בהתחלה אבל ככה זה כנראה יצא)
קשה גם לבדוק את ההבדלים בין שקע רגיל כי ההחלפות בקיר זה סיפור. כרגע (כבר שבועיים אני עם השקע החדש) אין הבדל.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
וכאן זה לא קורה?
כרגע ישנם כאלה שקוראים לאתר, האתר של אודיו-פידליטי במקום DTOWN.
בטח בעתיד הכינוי ישתנה. כנראה לזוכה בשדרוג הבא של הנמר.

אתה מתבלבל עם דבר אחר.
מישהו מנע ממך אי פעם לדבר על נושא כלשהוא בתחום באתר dtown?
האתר הזה לא מזוהה עם שום יבואן או גורם בתחום ובטח שלא מתנהלת כל צנזורה או מניעה לדבר על כל מוצר.

TakeOne

חבר משקיען
מעורבות
865
נקודות
113
מסכים לחלוטין עם ליאור!

אתה מתבלבל עם דבר אחר.
האתר הזה לא מזוהה עם שום יבואן או גורם בתחום ובטח שלא מתנהלת כל צנזורה או מניעה לדבר על כל מוצר.

האתר הזה הוא אחד הבודדים ששומרים על חופש הביטוי, ובאורך רוח ראוי לציון והערכה, גם כשהדברים קצת גולשים מפרופורציות, וטוב שכך. זו המשמעות האמיתית של חופש הביטוי - לכתוב ולומר דברים, גם כשהם לא מקובלים על הכלל ואף "מפריעים" לו.

אלא שאנחנו ישראלים. זן מוכר בעולם, של אנשים שחושבים שמותר להם לדרוש הכל מכולם, חוץ מעצמם. ובביקורת אנחנו אלופים. רק חבל שלא גם כלפי עצמנו.
ובקיצור - לצאת נגד האתר הזה כאילו הוא "מטעם" וכאילו סותמים כאן פיות למישהו, זה באמת גובל באבסורד.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,761
נקודות
113
רשמים מהתערוכה

הרושם הראשוני מיבואני האדיו היה שהיבואנים שלנו גם תפרנים וגם שמים עלינו הצרכנים קצוץ.
היה מביך לראות את עופר ויאיר מחברים איזה אינטגרייטד לזוג רמקולים ובזה מסתימת התצוגה,
יוצא דופן היה עמי מבורמייסטר שהביא ציוד כורסאות ואפילו וילון ושלט ,בקיצור רמה אחת מעל כולם
מבחינת הכבוד שנותן לעצמו ולמאזינים של התצוגה וישלאחרים מה ללמוד ממנו.
מבחינת הסאונד לא התעלפתי בשום מקום,ברומייסטר היה טוב אבל זה ציוד לשייכים סעודים,אצל יגאל היה מנומס מידי בלי רזולוציות וקצת שמנוני מידי-יותר מידי דומה ל-ג-ב-ל שני 'קומות מעל
ואל תשכחו שהיה מחובר להגברה של מאה אלף וחוץ מזה יגאל סבו הוא השועל הגדול ביותר לבחור המוסיקה שמתאימה לציוד.
אצל עופר היה עלוב ,ותמהני על חלק מהתגובות כאן שמשבחות את הסאונד שלא לדבר על עליבות התצוגה במיוחד של יבואן שמתהדר באתר מפואר של למעלה מ20 חברות כניראה וירטואליות?
אצל יאיר בכלל לא ברורה היהירות, היה בעיברית קלה חרה של סאונד ומכיוון שאני במקרה מכיר את המגבר שבו השתמש לא נותר לי להאשים אלא את המגיקו שמתגלה כרמקול צפצפני וציצני ולא רק בתערוכה הזו אלא גם אצלו(אם יאיר יקרא מה שכתבתי אני מחוסל)ולי כלל לא ברור מניין התהילה.
בקיצור אנו כצרכנים היינו מצפים שהיבואנים ישקיעו בתצוגה ושלא יושיבו אותנו על כסאות שסחבו מחדר האוכל של כפר המכביה ושלא יתלו לנו קלקרים מעל הראש וכל מיני קרשים על שולחנות משרד כמו שעשה יגאל סבו וגם שידגימו לנו רמקול כמו בוסנדורפר בהגברה מתאימה ולא עם איזה איטגרייטד מצוקמק וזול של אדג" ואפילו יהיה קצת פחות בפק"ם של עופר בקצור כבדו את עצמכם

נערך לאחרונה ב:

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
(N)

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
אתה מתבלבל עם דבר אחר.

מסכים מאוד.
ואפילו אם יש מישהו עם נטייה לכיוון יבואן מסוים - זה בסדר,
החכמים יבינו כבר לבד. (מה משנה מה הטיפשים מבינים)
נכון להיום זה האתר היחיד היחיד מבין השלושה שאפשר להתבטא בו בכל בכיוונים וע"י כל הגורמים.

hornless

חבר משקיען
מעורבות
378
נקודות
83
מסכים מאוד.
ואפילו אם יש מישהו עם נטייה לכיוון יבואן מסוים - זה בסדר,
החכמים יבינו כבר לבד. (מה משנה מה הטיפשים מבינים)
נכון להיום זה האתר היחיד היחיד מבין השלוש שאפשר להתבטא בו בכל בכיוונים וע"י כל הגורמים.

הבעיה היא שהטיפשים הם כאן הרוב.
עד אז, אמשיך לצעוק, המלך הוא עירום.

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113

מצטער להגיד לך.

כרגע העדת שאתה שיך למה שאתה מגדיר כרוב.
לא מתאים לך הסגנון.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,248
נקודות
113
אורי חבר, אל תפתח על זה דיון.

גיא.
שמתי לב שמההודעה הראשונה שלך בפורום הזה יש לך תלונות, טענות, כעס.
אני מסיק מסקנה שאתה פשוט לא ממש מסמפט את האתר, קהלו {הטיפש לטענתך} והנהלתו שלטענתך אינה אובייקטיבית.

עכשיו באמת וממש לא בציניות - אני חושב שכדאי לך פשוט לא להיכנס לפורום אם הוא מוציא ממך את התכונות הללו, אולי כדאי שתמצא לך את הפורום שמוציא ממך צד רגוע ותורם שאני בטוח שקיים אצלך.

מאחל לך חג שמח כשר והרבה אושר.

mmhifi

אוהב את התחום
מעורבות
11
נקודות
18
פורסם במקור על ידי hornless

יש לך הוכחות?

אני מת

oferT

חבר משקיען
מעורבות
46
נקודות
48
ריטואל קבוע

גיא.
.

הסר דאגה מליבך...זה לא רק בפורום כאן - אלא בכל מקום! :rolleyes:

diz1

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
0

מה קרה לך? פתאום התחלת לכתוב בעברית?(lol)(lol)

hornless

חבר משקיען
מעורבות
378
נקודות
83
אורי חבר, אל תפתח על זה דיון.

גיא.
אני מסיק מסקנה שאתה פשוט לא ממש מסמפט את האתר, קהלו {הטיפש לטענתך} והנהלתו שלטענתך אינה אובייקטיבית.

עכשיו באמת וממש לא בציניות - אני חושב שכדאי לך פשוט לא להיכנס לפורום אם הוא מוציא ממך את התכונות הללו, אולי כדאי שתמצא לך את הפורום שמוציא ממך צד רגוע ותורם שאני בטוח שקיים אצלך.

מאחל לך חג שמח כשר והרבה אושר.

תודה על ההצעה אך נראה לי שאשאר עוד קצת.
נעים לי לדעת ש"לא מתנהלת כל צנזורה או מניעה לדבר על כל מוצר" וזה ממש קוסם בעיני.

חג שמח

keyser

עוסק בתחום
מעורבות
0
נקודות
0
מי זה גיא?

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
אני נגד להחמיץ אבטיח.

offirs

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
אני נגד להחמיץ את הסדרה המעולה damages

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור