רשמים מהתערוכה
הרושם הראשוני מיבואני האדיו היה שהיבואנים שלנו גם תפרנים וגם שמים עלינו הצרכנים קצוץ.
היה מביך לראות את עופר ויאיר מחברים איזה אינטגרייטד לזוג רמקולים ובזה מסתימת התצוגה,
יוצא דופן היה עמי מבורמייסטר שהביא ציוד כורסאות ואפילו וילון ושלט ,בקיצור רמה אחת מעל כולם
מבחינת הכבוד שנותן לעצמו ולמאזינים של התצוגה וישלאחרים מה ללמוד ממנו.
מבחינת הסאונד לא התעלפתי בשום מקום,ברומייסטר היה טוב אבל זה ציוד לשייכים סעודים,אצל יגאל היה מנומס מידי בלי רזולוציות וקצת שמנוני מידי-יותר מידי דומה ל-ג-ב-ל שני 'קומות מעל
ואל תשכחו שהיה מחובר להגברה של מאה אלף וחוץ מזה יגאל סבו הוא השועל הגדול ביותר לבחור המוסיקה שמתאימה לציוד.
אצל עופר היה עלוב ,ותמהני על חלק מהתגובות כאן שמשבחות את הסאונד שלא לדבר על עליבות התצוגה במיוחד של יבואן שמתהדר באתר מפואר של למעלה מ20 חברות כניראה וירטואליות?
אצל יאיר בכלל לא ברורה היהירות, היה בעיברית קלה חרה של סאונד ומכיוון שאני במקרה מכיר את המגבר שבו השתמש לא נותר לי להאשים אלא את המגיקו שמתגלה כרמקול צפצפני וציצני ולא רק בתערוכה הזו אלא גם אצלו(אם יאיר יקרא מה שכתבתי אני מחוסל)ולי כלל לא ברור מניין התהילה.
בקיצור אנו כצרכנים היינו מצפים שהיבואנים ישקיעו בתצוגה ושלא יושיבו אותנו על כסאות שסחבו מחדר האוכל של כפר המכביה ושלא יתלו לנו קלקרים מעל הראש וכל מיני קרשים על שולחנות משרד כמו שעשה יגאל סבו וגם שידגימו לנו רמקול כמו בוסנדורפר בהגברה מתאימה ולא עם איזה איטגרייטד מצוקמק וזול של אדג" ואפילו יהיה קצת פחות בפק"ם של עופר בקצור כבדו את עצמכם