2017 שנת הוודומאניה

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,126
נקודות
113
אצלי מרימי הכבלים הם קפיצים כך שכסף לא הייתי צריך להשקיע.עכשיו קיבלת טיפ
:)

אבל אין עליהם ציור מגניב של שבלול שמשתלב עם אותו הציור על כבלי הרמקולים :)

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,261
נקודות
113
כמה עולים המרימים הללו?

שוקל להחליף את שלך? אם כן, חכה קצת. יש בישול מעניין בנושא. מאוד מעניין...

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
שוקל להחליף את שלך? אם כן, חכה קצת. יש בישול מעניין בנושא. מאוד מעניין...

שאלתי סתם. בשביל לדעת. כנראה שעל הכבלים שלי, שהשיכוך הטבעי שלהם הוא הליום, מרימי כבלים שלא משפיעים.

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,126
נקודות
113
שאלתי סתם. בשביל לדעת. כנראה שעל הכבלים שלי, שהשיכוך הטבעי שלהם הוא הליום, מרימי כבלים שלא משפיעים.

אפרופו הרמות והשפעות, איך מכוונים הספייקים של הרמקולים אצלך ?

עד אתמול הברגתי אותם רק כרבע מהדרך, אתמול החלטתי לסגור אותם עד הסוף גרם להרמת הרמקול בכס"מ מהריצפה), הצליל שקיבלתי קצת יותר אוורירי ומלטף, שינויים קטנים אבל מורגשים - באופן אישי מאוד אהבתי את השינוי שהתקבל והשארתי אותם כך.

stereophile

חבר משקיען
מעורבות
63
נקודות
28

אחלה, הכבל שלך מתחיל להיות משתלם... חוסך 250 ש"ח על מוצרים משלימים :)

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
אפרופו הרמות והשפעות, איך מכוונים הספייקים של הרמקולים אצלך ?

עד אתמול הברגתי אותם רק כרבע מהדרך, אתמול החלטתי לסגור אותם עד הסוף גרם להרמת הרמקול בכס"מ מהריצפה), הצליל שקיבלתי קצת יותר אוורירי ומלטף, שינויים קטנים אבל מורגשים - באופן אישי מאוד אהבתי את השינוי שהתקבל והשארתי אותם כך.
ברוב הרמקולים כאשר מגביהים אותם מהריצפה מקבלים פחות בס.או במיקרים מסוימים פחות מריחה של בס בגלל בעיות אחרות.
לכן אתה מרגיש כך.וזה גם סימן טוב שהמע מגיבה לשינויים.אם אהבתה יותר, סבבה ,תשאיר.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור