אתם יודעים שכבלים של VGA יכולים להעביר רזולוציות גבוהות יותר מ 1080P נכון?
R RoieK חבר אתר הודעות 43 מעורבות 0 נקודות 0 24/5/09 #21 אתם יודעים שכבלים של VGA יכולים להעביר רזולוציות גבוהות יותר מ 1080P נכון?
Roi232 אוהב את התחום הודעות 277 מעורבות 0 נקודות 16 24/5/09 #22 זה לא משנה כמה הם יכולים להעביר כל עוד הם אנלוגיים והמוצא/יעד(מקור התמונה/מציג התמונה) הם דיגטליים ונעשית המרה כפולה. מבחינה טכנית לכבל דיגיטלי יש יתרון בגלל הסיבה הנ"ל. טכנאים תמיד יעדיפו חומרה דיגיטלית בכיול מסך.
זה לא משנה כמה הם יכולים להעביר כל עוד הם אנלוגיים והמוצא/יעד(מקור התמונה/מציג התמונה) הם דיגטליים ונעשית המרה כפולה. מבחינה טכנית לכבל דיגיטלי יש יתרון בגלל הסיבה הנ"ל. טכנאים תמיד יעדיפו חומרה דיגיטלית בכיול מסך.
S sharonmale אוהב את התחום הודעות 122 מעורבות 0 נקודות 16 24/5/09 #23 אני כבר התעייפתי מלענות...העיקר שהבנו 1 את השני.. אבל בעיקרון אני מסכים איתך ROIEK אם יש לך כרטיס מסך חזק אפשר לשחק משחקים ברזולציה גבוהה מאוד !!!
אני כבר התעייפתי מלענות...העיקר שהבנו 1 את השני.. אבל בעיקרון אני מסכים איתך ROIEK אם יש לך כרטיס מסך חזק אפשר לשחק משחקים ברזולציה גבוהה מאוד !!!
Roi232 אוהב את התחום הודעות 277 מעורבות 0 נקודות 16 24/5/09 #24 הגבתי לשאלה המהדהדת של Roiek. הבנו אחד את השני כבר כמה הודעות אחורה.