מושך את העין (Y)
ס ס. ריכטר אוהב את התחום הודעות 336 מעורבות 0 נקודות 16 25/5/08 #106 נכתב ע"י aloni: אנשים ססגוניים עוטפים אותי לחץ כדי להרחיב... נכתב ע"י aloni: לפחות לא ורוד לחץ כדי להרחיב... בהצלחה, תמונות (Y)
נכתב ע"י aloni: אנשים ססגוניים עוטפים אותי לחץ כדי להרחיב... נכתב ע"י aloni: לפחות לא ורוד לחץ כדי להרחיב... בהצלחה, תמונות (Y)
B biss חבר אתר הודעות 14 מעורבות 0 נקודות 0 25/5/08 #107 נכתב ע"י aloni: לפחות לא ורוד לחץ כדי להרחיב... ורוד זה הכי הכי בעיקר לצביעת מוצרי אלקטרוניקה אבל לא ממש רק אפשר (יש יאמרו, רצוי) לרסס בזה את כל העולם מה, שכן, התערוכה בהחלט נראית עם מעניינת שיהיה בהצלחה איתה
נכתב ע"י aloni: לפחות לא ורוד לחץ כדי להרחיב... ורוד זה הכי הכי בעיקר לצביעת מוצרי אלקטרוניקה אבל לא ממש רק אפשר (יש יאמרו, רצוי) לרסס בזה את כל העולם מה, שכן, התערוכה בהחלט נראית עם מעניינת שיהיה בהצלחה איתה
ofir-harlev אוהב את התחום הודעות 212 מעורבות 0 נקודות 16 25/5/08 #108 אני רוטט בכסא! לא יכול לחכות O_O
efib חבר משקיען הודעות 788 מעורבות 0 נקודות 0 26/5/08 #110 נכתב ע"י ofir-harlev: אני רוטט בכסא! לחץ כדי להרחיב... תתחדש ותהנה ! תמונות
א אורח אורח 30/5/08 #113 למה תשלום-אתם רוצים להציג על מנת למכור אז אני עוד צריך לשלם על כך!! התהפכו היוצרות .....
Ozen חבר משקיען הודעות 854 מעורבות 2 נקודות 18 30/5/08 #114 אורח חביב, אין בעיה, תגיד לנו מתי אתה מארגן את התערוכה היקרה שלך עם כניסה חינם ונבוא כולנו. כמובן שאנו מצפים גם לשתייה חינם ובנות עם עלה בננה שיעשו לנו רוח. ר ק ת ג י ד מ ת י . . .
אורח חביב, אין בעיה, תגיד לנו מתי אתה מארגן את התערוכה היקרה שלך עם כניסה חינם ונבוא כולנו. כמובן שאנו מצפים גם לשתייה חינם ובנות עם עלה בננה שיעשו לנו רוח. ר ק ת ג י ד מ ת י . . .
offirs חבר משקיען הודעות 1,511 מעורבות 0 נקודות 0 30/5/08 #116 מר אורח: אתה צודק,זאת פשוט חוצפה לדרוש שתשלם. לפיכך,בתערוכה הבאה תקבל תשלום במעטפה מנומרת,אם תבוא. נערך לאחרונה ב: 30/5/08
Ozen חבר משקיען הודעות 854 מעורבות 2 נקודות 18 30/5/08 #117 נכתב ע"י offirs: . לפיכך,בתערוכה הבאה תקבל תשלום במעטפה מנומרת,אם תבוא. לחץ כדי להרחיב... את זה אני חייב לראות (lol) (Y)
נכתב ע"י offirs: . לפיכך,בתערוכה הבאה תקבל תשלום במעטפה מנומרת,אם תבוא. לחץ כדי להרחיב... את זה אני חייב לראות (lol) (Y)
aloni חבר משקיען הודעות 803 מעורבות 0 נקודות 0 30/5/08 #120 נכתב ע"י אורח: ..... לחץ כדי להרחיב... יאבוייה, אני מוכן לשלם לך בשביל שתבוא