תערוכת מינכן מבוטלת

arye.gur

חבר משקיען
מעורבות
882
נקודות
113
חופש התנועה שלי אריה, לא מחייב אותך להכניס אותי לעסק הפרטי שלך.
אם תערוכה מארגן אדם פרטי. מה אז?!
אני לא עורך דין אבל אני לא בטוח שאתה צודק. אתה לא יכול למנוע מאנשים להכנס לעסק שלך, גם אם הוא פרטי, ללא ביסוס שנסמך על חוקי המדינה.

אריה

EB1000

מושעה
מעורבות
55
נקודות
28
מה אתה הולך להציג ? משהו בתחום האודיו ?

לא, לצערי זה לא תחום העיסוק שלי. מציג טופולוגיה חדשה לממיר הספק תלת פאזי. אגב בכל הכנסים של IEEE מלבד עם אחת בודדה, מתוך מאות מציגים, לא נתקלתי בשום דבר שקשור לאודיו. רוב הפטנטים באודיו לא מתפרסמים במגזינים אקדמיים כדי לא לחשוף סודות.

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,078
נקודות
113
לא, לצערי זה לא תחום העיסוק שלי. מציג טופולוגיה חדשה לממיר הספק תלת פאזי. אגב בכל הכנסים של IEEE מלבד עם אחת בודדה, מתוך מאות מציגים, לא נתקלתי בשום דבר שקשור לאודיו. רוב הפטנטים באודיו לא מתפרסמים במגזינים אקדמיים כדי לא לחשוף סודות.

לא רק באודיו, לא חסרים סטארטפים המעדיפים לא לרשום פטנט כדי לא לחשוף סודות.

arye.gur

חבר משקיען
מעורבות
882
נקודות
113
לרשום פטנט שיהייה סגור ברמה בינלאומית זו הוצאה ענקית שלא כל יצרן אודיו קטן מעוניין להוציא או אפילו אם רוצה, יכול לעמוד בה.

אריה

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,434
נקודות
113

זה דורש הרבה זמן וכסף רב לרשום פטנט

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,078
נקודות
113
לרשום פטנט שיהייה סגור ברמה בינלאומית זו הוצאה ענקית שלא כל יצרן אודיו קטן מעוניין להוציא או אפילו אם רוצה, יכול לעמוד בה.

אריה
נכון מאוד אריה.

ח_ג_י

חבר משקיען
מעורבות
483
נקודות
83
אבל אני לא בטוח שאתה צודק. אתה לא יכול למנוע מאנשים להכנס לעסק שלך, גם אם הוא פרטי
אני לא בקיא בתחום.
וואלה, זה מסקרן.

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
הייתי השבוע ביום עיון קצר של כמה שעות של חברת יונירום בנושא UPS-ים ....דיברו על נצילות כוללת מקצה לקצה של 96 % - מדהים הנצילות הזאת הוא לא פיקשש במשהו?

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,434
נקודות
113
גם... ועיקר אתה חושף את הפטנט מה שעלול לשמש מתחרים זריזים.

זה מגן עליך. ועבור סטארטאפ נותן לך ערך נוסף

אבל לגבי אודיו.. כי פשוט אין שם יותר מדי מוחות. סורי.
נגר בונה לו ספיקר במיליון דולר. ומחפש קונה עם לשון בחוץ.

חוץ מכמה יוצאי מן הכלל
https://patents.justia.com/assignee/dirac-research-ab

EB1000

מושעה
מעורבות
55
נקודות
28
הייתי השבוע ביום עיון קצר של כמה שעות של חברת יונירום בנושא UPS-ים ....דיברו על נצילות כוללת מקצה לקצה של 96 % - מדהים הנצילות הזאת הוא לא פיקשש במשהו?

זה אפשרי כי הם לא מציגים גרף נצילות כפונקציה של אחוז העמסה, אלא מציינים נקודה אופטימית אחת שהם בחרו להזכיר. בספקי DC-DC אפשר להגיע ל 97% כיום, ב UPS זה יותר קשה כי יש כמה דרגות המרה, מ AC ל DC ושוב ל DC ושוב ל AC, שם יותר קשה. נצילות תיפוסית של UPS טוב להספקים גבוהים היא כ 90%.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור