https://parttimeaudiophile.com/2020/02/28/breaking-high-end-munich-2020-canceled/
ניראה שפתרו לנו את הדילמה
ניראה שפתרו לנו את הדילמה
נקווה שבארץ לא נגיע למצב של עוצר ברחובות.......אם המשמעת וה"יהיה טוב" שלנו.יאללה נמר, יש הזדמנות להביא את התערוכה לכאן
, ובכל מקרה לא התכוונתי ללכת לתערוכה הזאת
לפעמים אפשר להסכים אתך.....בקיצור, אין לי מושג על מה אני מדבר, ...
שבת שלום לכולם
מה שכן, במאי אני מציג בכנס ענק של IEEE בואשינגטון הבירה, ומקווה שהוא לא יתבטל...
כל עוד אתה עם האוזניים עליך (ולא אצל החברים) אז אתה כשיר לתערוכההמצער בכל העניין שלא נבלה עם הקבוצה שסוחבים לי את המעיל השתייה והכריכים. .
או כמו שאומר השיר:לדעתי גם כאן בקרוב המדינה תושבת. גם מי ש"מחלים" לא באמת מחלים, וכעבור שבועיים שוב הופך לחיובי. היו כבר 5 מקרים כאלו כולל ישראלי. לדעתי מדובר במוטציה מאד מורכבת ולא ניתן להרפא מהוירוס, בדיוק כמו וירוס ה HIV. אולי בסוף ע"י פיתוח תרופות מתקדמות יהיה אפשר לחיות עם הוירוס עם עומס ויראלי נמוך, אבל זה יקח לפחות עשור, ועד אז אוכלוסיית כדור הארץ תצתמצם ב 40%. זהו וירוס X שיחסל את האנושות. בסוף כולם יבינו שהטעונים צדקו, אבל זה יהיה מאוחר מידי... מה הטעם בציוד אודיו אם לא נהיה כאן כדי להינות ממנו?
מצד שני, ייתכן מאד ומדובר בסה"כ בעוד זן של שפעת, שיעלם עד האביב כמו שקרה עם וירוסים אחרים כמו הסרס... בקיצור, אין לי מושג על מה אני מדבר, ובכל מקרה לא התכוונתי ללכת לתערוכה הזאת. מה שכן, במאי אני מציג בכנס ענק של IEEE בואשינגטון הבירה, ומקווה שהוא לא יתבטל...
שבת שלום לכולם
ההחלטה לסגור גבולות של מדינה נתונה בידי ממשלות, לא בידי מארגני תערוכה...שאלה מסקרנות.
כשיש תערוכה (כנראה בכל תחום), והיא מתקיימת ....
מארגני התערוכה, יכולים לומר לנציגים מסין לא להגיע ?
זה מקובל ?!
מצד אחד, יש פה אולי שאלה של חיים.
מצד שני לא נעים. בלשון המעטה.