וילסון היום יותר מדבר אלי, גדלתי על אלן פרסון.את מי משניהם אתה מעדיף?
וילסון היום יותר מדבר אלי, גדלתי על אלן פרסון.את מי משניהם אתה מעדיף?
גם לומין חדש
LUMIN U2 MINI
www.luminmusic.com
איפה ההפתעה אבל תומר?לומין מפתיעים כל פעם מחדש.
במסחר של היום כלל ידוע שמאמצות אותו חברות ענק: ככל שיש יותר אפשרויות הצרכן מתלבט\מתבלבל דוחה את ההחלטה וקונה פחות ולכן מצמצמות את מספר הדגמים\מוצרים. דוגמה מעכשיו אלה יצרניות המידגנים.הכל נהייה מוגזם -סססאמווו
כרגיל, הרוב נשמע ח*א כמו ברוב התערוכות לצערנומה קורה בתערוכת AXPONA 2022 בצפון אמריקה המסתיימת מחר?
תומר, אחסוך לך את העבודה הקשה, הנה הקישור ל Mono & Stereo ממנו אתה מעלה את התמונות/מידע - תן להם קרדיט כנהוג.
Bot Verification
www.monoandstereo.com
אני עושה את זה בכיף, אל תשכח שאני לא ממציא את הגלגל ותזכור שאני גם כתב של האתר בתחום!
בנוסף, מונו וסטריאו מקבלים את התמונות מהחברות ומפרסמים אותם באתר שלהם. הרבה פעמים, הם מפרסמים תמונות שמפורסמות על יצרן האודיו, מוסיפים את הלוגו שלהם על התמונות.
לא הסתרתי אף פעם את העובדה שכל החומרים הם מקוריים (תראה לי חומר שלהם בעברית!), לא השתמשתי בחומרים שלהם, התמונות חלק משם וחלק מאתרים אחרים.
לידיעתך, אני קורא 10 מגזינים על אודיו בחו"ל ולוקח את מה שאני צריך.
מי שרוצה לקרוא את כל החומרים במונו וסטריאו ולעשות סלקציה באנגלית מוזמן. מי שרוצה לקרוא את החומר לעוס בעברית - גם הוא מוזמן .
גינאדי,גיא, מה מפריע לך בחיים לאחרונה? רק עקיצות, לא אוהב את תומר ואת הפוסטים שלו? יש כפתור "תתעלם" - תחסוך גם טרך מלבך וגם זמן שלי בלקרוא את הערות שלך שבעניי לא במקום. סורי.
חחחגינאדי,
לא הבנתי מאיפה צצת פתאום, האם רשמתי משהו שאינו נכון, או אינו אתי בנושא העלאת תמונות סיטונית מאתר אחר ?
אגב, אתה יכול לחסוך מעצמך את קריאת התגובות שלי באמצעות כפתור תתעלם.