אני כן רוצה להודות על התערוכות שכן היו דרך די טאון , שהיו בהחלט לא ברורות מאיליו מבחינתי , זו הייתה חגיגה גדולה מבחינתי . מעולם לא הייתי בתערוכה בחו"ל . והתעררוכות שהיו מאוד עזרו לי לרחיב אופקים , ואים אפשר להגיד גם למצוא את הזהות האודופילית שלי . זאת אומרת שבעקבות התערוכות אני יודע שאני מעדיף ציוד בטכנולוגיה טרנזיסטורית , ולא בטכנולוגיה של מנורות , אני יודע שתקליטים נשמעים מצויין בהנתן האפשרות , אג גיליתי שהטקס והפולחן מסבים לאוסף התקליטים מתיש אותי , ואני מעדיף לשמוע מוזיקה בצורה של קובץ דיגיטלי [ או דרך מחשב - פחות עם מדיה פיזית של תקליטורים ] דרך התערוכות של די טאון גיליתי שעם עבודה נכונה והתאמה נכונה קבצים דיגיטליים נשמעים מצויין , פגשתי חברים , שאלתי שאלות , ראיתי ציוד , היו הדגמות , ואפילו היה חדר הדגמה שהתעקשו שאוכל פופקורן כתנאי להדגמה בחדר ...למדתי לדעת שיש המון יבואנים הוגנים שנותנים שירות שהוא יצירת מופת שכייף לדבר איתם על כול נושא , אבל הם ידענים גדולים בתחום שלהם , והם אשכרה יודעים להסביר לעומק ....בתערוכות האילו יש הכול מהכול , מערכות מפונפנות , קולנוע ביתי , אוזניות מכירת תקליטורים , חברות בוטיק שבחיים לא הייתי שומע עליהם ....ואפילו היה רמקול דגל של קבס הצרפתית שעשה הופעת הכורה בתערוכה של די טאון ....אני מודה שהייתי קצת בהלם שרמקול שאני יכול לפנטז עליו רק במגזיני על או בתערוכות על , עם לוגיסטיקה לא פשוטה בעליל להביא אותו לארץ [ לא רמקל קטן......] ואז לחבר אותו ולמקם אותו , אפילו המציג היה ממש נחמד והשמיע תקליטור של ג'נסיס שמאוד אהבתי . התופים רעמו כמו שיגור של ספינת חלל עקב דרייבר בסים גדול , כל השאר נשמע זוועה ...מסתבר שההקלטה הייתה מחורבנת [ או ההדפסה של התקליטור ע"י היבואן המקומי או מה שלא יהיה...] בושתי וניכלמתי ...דווקא המציג היה גאה שהרמקול לא נכנע לבסים , ולי הייתה אפשרות לראות את העולם ולהבין איפה אני חי.... למדתי שאני מעדיף קבצים דיגיטליים באיכות טובה ....ברור לי לחלוטין שזה בית מטבחיים של תיאום ועוד השד יודע מה להרים כזאת תערוכה כזאת ברמה כזאת ועוד בימים רגילים....
ברור שאני מת על החיים שלי שתהיה תערוכה , ועוד אחרי המון זמן שלא הייתה תערוכה . לדעתי הצנועה לא שייך שבזמן המלחמה עכשיו תהיה תערוכה ... אני כן חושב ששיך דווקא עכשיו להגיד תודה על התערוכות שכן היו ...בתערוכה הבאה - וברור שתהיה תערוכה הבאה כולנו ניהיה - גם החטופים / המילואימניקים / החיילים ומה שלא יהיה...........
תודה לכולם
אני