zs
חבר משקיען
- מעורבות
- 1,606
- נקודות
- 113
למה מתן?שומר נפשו ירחק! להאזנה למוסיקה זה חומר מזעזעז, לא להתקרב, ואם כן - רק במינונים קטנים.
שימוש בחומר הזה לחדר האזנה למוסיקה, כמוהו כשימוש בסם הרגעה לסוסים עבור חתול שסובל מנדודי שינה.
למה מתן?שומר נפשו ירחק! להאזנה למוסיקה זה חומר מזעזעז, לא להתקרב, ואם כן - רק במינונים קטנים.
שימוש בחומר הזה לחדר האזנה למוסיקה, כמוהו כשימוש בסם הרגעה לסוסים עבור חתול שסובל מנדודי שינה.
כי זה חומר מזעזע.למה מתן?
דוקא לקראת סוף שבוע הנחתי בפינה (יש לי פינה אחת)לוכד בסים משולש נדמה לי גובהה 1.25
http://oranim.com/new/sound_room.php
לא יודע אם הוא בלע בס אבל כניראה ביטל איזה הדהוד שנשמע כמו בס והתוצאה מאוד לטעמי.
סביר להניח כמו שמתן אומר מעט ממנו למ"ר.או לפינות אכן יעיל הוא כי,בס אוהב לשרוץ בפינה.
דוקא לקראת סוף שבוע הנחתי בפינה (יש לי פינה אחת)לוכד בסים משולש נדמה לי גובהה 1.25
http://oranim.com/new/sound_room.php
לא יודע אם הוא בלע בס אבל כניראה ביטל איזה הדהוד שנשמע כמו בס והתוצאה מאוד לטעמי.
סביר להניח כמו שמתן אומר מעט ממנו למ"ר.או לפינות אכן יעיל הוא כי,בס אוהב לשרוץ בפינה.
לא יכולתי לנסח את זה טוב יותר.אין שום מצב שהדבר הזה יעשה משהו משמעותי בבס.
להרוג את לכ השאר הוא יעשה בשמחה. אבל זה לא מה שחיפשנו.
"משהוא משמעותי בבס "זו בעיה רצינית.אין שום מצב שהדבר הזה יעשה משהו משמעותי בבס.
להרוג את לכ השאר הוא יעשה בשמחה. אבל זה לא מה שחיפשנו.
איתי, את עדיין יש לך התלבטויות - דבר איתי.
היצע חינם זה לא מזיק
יש מצב. לא ניסיתי.מתנוש
באותה חברה מייצרים גם פלטות הרקליט. התוצאה הרבה יותר טובה מהסונקס במיוחד בחדרים קטנים "וצועקים". לפלטות האלו יש ספיגה עדינה מאוד ובגלל הטקסטורה של שבבי העץ מדובר גם בדפיוזר לתדרים גבוהים.
אני השתמשתי בפלטות האלו בכמות קטנה ובלוכד באס פינתי , התוצאה היום מצוינת.
איזה לוכד בס?מתנוש
באותה חברה מייצרים גם פלטות הרקליט. התוצאה הרבה יותר טובה מהסונקס במיוחד בחדרים קטנים "וצועקים". לפלטות האלו יש ספיגה עדינה מאוד ובגלל הטקסטורה של שבבי העץ מדובר גם בדפיוזר לתדרים גבוהים.
אני השתמשתי בפלטות האלו בכמות קטנה ובלוכד באס פינתי , התוצאה היום מצוינת.
הי איתי
אני יכול לתת לך טל של אדם שמבין באקוסטיקה ובונה חדרי האזנה,
מניסיון,לא כדאי למלא את החדר בכל מיני לוכדים,דפיוזרים,
לפני שאתה יודע מה מקור הבעיה ואיך לטפל בה,
במידה ואתה מעונין
הטל :0545373834 חננאל
בהצלחה
גם שניצל בונה כבלים, והוא רופא שיניים, גם מקצוע מכובד.הי איתי
מהיכרות שלי איתו ,אדם משכמו ומעלה,בעל ידע רחב ועמוק בתחום הסאונד והאקוסטיקה(בונה אינטרקונקטים,כבלי רמקולים,חשמל,מגברים,רמקולים,מתקן,ומיעץ אקוסטי,
ברמה גבוהה),
אני חושב ששיחת טל איתו רק יכולה לעזור ולכוון אותך בהמשך דרכך.
לגבי המקצוע מהנדס אלקטרוניקה כמדומני (לא סגור על זה)