yarino
אוהב את התחום
- מעורבות
- 103
- נקודות
- 43
תודה רן,תתחדש קובי!
מאחל לך הרבה שעות של הנאה, ביצעת רכישה מצוינת.
ויאללה, נדרש כיול חדש...
רן
המיקרופון כבר בחוץ
תודה רן,תתחדש קובי!
מאחל לך הרבה שעות של הנאה, ביצעת רכישה מצוינת.
ויאללה, נדרש כיול חדש...
רן
תודה,תתחדש ותהנה, סט המונובלוקים 100.8 של פאס לאבס מצוינים ועשית שדרוג רציני .
ראשית הרצון להתחדש בסדרה 8. שהיא שונה מ 5. בכל פרמטר.אשמח לשמוע למה החלפת... מה ההבדלים. ומה ההיגיון בללכת על מגבר עם פחות וואטים.
תודה
מניסיון והמון השוואות, במערכת כמו שלך אם תוריד את המוזיקה שאתה אוהב מאתרים טובים כמו presto ו hdtracks יהיה שיפור משמעותי.תודה איתי.
כרגע מבחינת שאר הדברים זה לפרק זמן קצר.
מבחינת מקור...Tidal בהזרמה ישירה ל Trinnov
אכן!hdtracks זה לא אתר להורדת אלבומים/שירים בתשלום?
המגבלה של סאב שיורה לצדדים מנוגדים, לא חושב שניתן לקבל "אחידות" יחד עם הרמקול המרכזי במקרה כזה - לא הבנתי את המגננה שלך .חח..תזכיר לי איזו מגבלה יש אצלי המונעת ממני לעשות את זה?..
2 סאבים לא בהכרח יהיו טובים יותר מסאב אחד.
למעשה, כיול של שני סאבים, בדרך כלל, יהיה קשה וסבוך יותר, מכיול של סאב אחד והוא בוודאי לא נדרש בכל חלל.
הדרישה לשני סאבים נובעת מיתרון אקוסטי ששני סאבים יכולים לתת בחללים מסוימים וזה לא כלל אצבע שנכון לכל חלל באשר הוא.
מנסיון עם החלל של קובי, אין שם בעיה של באס והטרינוב עושה שם עבודה מצוינת בתחום הזה, כמובן שזה לא אומר לגביי התוצאה עם שני סאבים באותו חלל. תמיד כדאי לנסות, אם יש את הסבלנות והתקציב.
התוצאה לא תמיד ברורה מאליה.
רן
לא הייתה שום כוונה לא טובה, שיניתי.רק תהיתי לגביי זה שאתה בוחר להעיר לגביי סט אפ אחר, אשר כלל אינו קשור לנושא השרשור .
אני בטוח שמבחינתם תקנה 10 סאבים שלהם ותעשה מהם מזנון, הם לא חיים עם התוצאה.מבחינת B&W אין שום מניעה ששניים יהיו בחזית.
אחלה, אבל זה לא ישנה את העובדה שהם לא יכולים להיות חלק אינטגרלי מהרמקול הקדמי אלא אם כן תחתוך אותם ב-40 ותנסה לבטל את הכיווניות שלהם וזה לא מה שאני מתכוון. הכוונה היא להשלים את התחום התחתון של הרמקול הקדמי.לפני מספר חודשים היבואן הואיל בטובו להביא לי עוד סאב של B&W מדגם DB1, שהוא הדור הקודם של הסאב שלי, למשך למספר ימים.
שוב, זו רק הצעה, כאשר אני ניסיתי אצלי הייתי המום מהתוצאה - לא פחות ! וגם שיתפתי אותך ברשמים בזמן אמת.כאמור, ההערה שלך היא לחלוטין לא מהווה כלל אצבע, אלא בבחינת הצעה להתנסות ולהכניס הביתה עוד מוצרים.
היא לא הצעה שגויה,אבל היא בפירוש לא הנחה נכונה אבסולוטית.
תודה.ראשית, תתחדש ! נראה יפיפה ואכן מזכיר מאד את החזית אצל רן , הלוואי ואצלי היה אפשר לפתוח כזה מרווח בין הרמקולים .
אני כרגע במסע לבדיקה ורכישה של מונובלוקים בעצמי.
ברשותך, כמה שאלות :
בעיני, פאס לאבס הם חברה סופר מעולה, עם שירות לקוחות שהלוואי שיאמצו יצרנים אחרים.
החיסרון יחיד שמצאתי אצלם זה החום הבלתי סביר שיש בהגברות שלהם לכן אשמח אם תחלוק מהחוויה בהקשר הזה, כמו כן עקב כך שהם חדשים אולי תוכל לשתף על הברייק אין שלהם ואיך הסאונד משתנה עם הזמן - נראה לי אינפורמציה מעניינת.
בנוסף, כמה זמן אתה מדליק אותם לפני "האזנה קריטית" ?
והאם לדעתך זה הגברות שמוציאות את כל מה שהרמקול יודע לתת ?
אגב, לא מסכים לדעה שקלאס A הוא בהכרח "קטיפתי" כבר שמעתי כאלו שהיה מאד "כוחניים" ולדעתי זה תלוי באופי שהמתכנן רוצה להוציא מההגברה.
וגם הצעה שממליץ לך לנסות שתשדרג את הסט שלך פלאים (מניסיון!) אם תצמד סאב נוסף - כלומר אחד לכל רמקול. אם באפשרותך לעשות זאת אני בספק רב אם תוכל לחזור אחורה.
תתחדש !
מסכים, הייתי בטוח שיש סאב .רן , יש לי זוג סאבים עצבניים להשאיל באם תרצה , אבל רק שתדע שבסטריאו באם יש לך רמקול פול ריינג אמיתי שום זוג סאבים לא יתרום לך כלום , רק יערפל התמונה , כלומר , עדיף בלי באם הרמקול מסוגל , גם ירינו ראה איך בלי סאבים אפשר לקבל באס לא פחות או יותר טוב ,
האמת מעולם לא שמעתי אינטגריישן של סאב יותר מוצלח מאצלך! כל הכבוד