SONYES
חבר משקיען
- מעורבות
- 743
- נקודות
- 113
גם את זה הורדתי בחינם
אבל אפה לא מצליח למצוא במחשב ???
בדרך כלל יש איקון בשולחן עבודה ואו בתוכניות לא עולה כלום
אני כבר מיואש מזה
טוב אוריד שוב
נערך לאחרונה ב:
גם את זה הורדתי בחינם
או קי למה לא רואה את זה בתוכניות ולא נפתח לי שאוכל לראות ???זו חברה גרמנית (?) שנקנתה ע"י גוגל
או קי למה לא רואה את זה בתוכניות ולא נפתח לי שאוכל לראות ???
האם תוכל להאיר את עניי
תודה
עזוב כעת את התכנה הזאת, כאשר תוריד את LR אתה יכול להוריד PLUGIN של התוכנה ל LR, אני חושב שה NIK זה תוסף מוצלח לתוכנה קיימת ולא תכנה עצמאית שיכולה לבוא במקום LR
אבל אם אתה מחפש תפרון חנמי יש אלטרנטיבות לדוגמא:
http://alternativeto.net/software/adobe-lightroom/
תודה תודה לך על הפניה
Sony NP-FW50 עולה ב B&H כ 55$ אז אני מניח שהמחיר בארץ יהיה סביב ה 300 שקל מה שלא הופך את הרכישה של סוללה מקורית של סוני לכדאית. סוללה מקורית של סוני באיביי תעלה בערך אותו דבר... כל מי שמציע לך סוללה מקורית של סוני במחיר מוזל מוכר לך זיוף... כבר נכוותי עם סוללה "מקורית" שנקנתה מ HK והגיעה ארוזה כמו מקורית. שהכנסתי אותה למצלמה, המצלמה סירבה לעבוד איתה והופיעה לי הודעה שזאת סוללה לא מקודדת ולכן לא תעבוד במצלמה. הסוללות שהבאתי לך לינק מקודם הם מקודדות ועובדות בתאימות של 100% עם המצלמה. המוכר אמין ותוך כמה ימים הסוללות אצלך בבית.
בתכלס ה Sony NP-FW50 היא חרא סוללה שלא מתאימה לשימוש ממושך במיוחד במצלמות החדשות של סוני. הצלחתי להגיע ל 750 צילומים עם הסוללה הזאת ובשביל להגיע לכמות כזאת צריך לבטל את ה Preview לאחר כל צילום, לצמצם ככל האפשר את השימוש במסך האחורי, לבטל מייצב רעידות בחיישן ולבטל את ה WIFI במצלמה. בשימוש נורמלי עם צפייה במסך האחורי, WIFI, מייצב וכו' אני מצליח לסחוט כ 300-350 תמונות. בשביל זה יש לי שני מטענים כפולים ועוד 8 סוללות נוספות. זה המחיר שצריך לשלם שמצלמים עם מצלמה ללא מראה...
מצלם עם SONY a7R II
ליאור
תודה תודההעינית צורכת יותר זרם בגלל הרזולוציה וקצב הרענון...
אין מנוס מלרכוש סוללה נוספת (או יותר) כשקונים מצלמה ללא מראה. זה החיסרון היחיד בפורמט הזה. כל השאר, רק יתרונות
תתחדש על ה a6000 מצלמה טובה. היה נדמה לי שרכשת a3000
ליאור
המטען שמגיע עם המצלמה מאפשר את הטעינה של הסוללה רק בתוך המצלמה, דרך כניסת ה USB של המצלמה. הטעינה הזאת איטית ולכן אני ממליץ על מטען חיצוני לסוללה.
המוכר אמין. קניתי ממנו כמה פעמים.