שום פיוז שרוף, אני נינוח לגבי כל תופעה.... למה כדבריך שהחברים יסתפקו בברייק-אין של קומפוננטות מברזל בלבד...... למה לא לבצע ברייק-אין למולקולות האוויר בתוך החדר? (*)וואלה לא יודע. רק יודע שהחברים מתארים שיפור בברייק אין גם בקומפוננטים שהם ברזל בלבד.... (אני לא אומר חס וחלילה כבלים או משהו כזה שיקפיץ לך הפיוז)
אז לך תדע.
ברייק אין למגברים וכבלים זו עובדה שמיעה וזה שאתה המהנדס המהולל לא יודע להסביר אותה אומר שאתה פשוט לא יודע מספיק תיאוריה, הציניות שלך לא מלמדת על יידע רחב ולא על ניסיון...שום פיוז שרוף, אני נינוח לגבי כל תופעה.... למה כדבריך שהחברים יסתפקו בברייק-אין של קומפוננטות מברזל בלבד...... למה לא לבצע ברייק-אין למולקולות האוויר בתוך החדר? (*)
.....כמו שאתה אומר "לך תדע"
(*) כמובן שנדרש לסגור הרמטית את החדר כי אז במשב רוח פתאומי כל הברייק-אין שבוצע עלול ללכת פארש.
אם הייתי יודע מראש הייתי בודק את התופעה עם כוס מים...הפופ קורן הגיע מהצפון דרום השקייה יותר פחות זן התירס ריסוס לא ריסוס
קטיף אחרי זמן רב או קטיף מהיר שמש מייבשת לא מייבשת
כל הפרמטרים הללו הם נזילים .
אבל למיקרו יש ברייק אין !
ברייק אין למגברים וכבלים זו עובדה שמיעה וזה שאתה המהנדס המהולל לא יודע להסביר אותה אומר שאתה פשוט לא יודע מספיק תיאוריה, הציניות שלך לא מלמדת על יידע רחב ולא על ניסיון...
אני משתעשע בזמני הפנוי...אל תיפול במלכודת....
עזוב אותו, הוא יירגע לבד אם לא מתייחסים
לא יודע אם אתה ציני או לא אבל לדעתי תמיד אני נותן להבין מתי התגובה שלי היא דאחקה.אם לאו.האמת רוברט אתה משעשע , למה לוקחים אותך ברצינות.
אני אוהב את הכתיבה שלך שמוסיפה קצת אקשן לתרדמה הכללית.
יש כאלה שמגיבים כבד , אבל בכללי צריך לזרום כי זה רק תחביב ולא
.