אני מוכרח להגיד שאני ממש מתרגש לקרוא את מה שאתם כותבים.
אני וליאור בשיתוף עם חברים קרובים השקענו יום ולילה על מנת להפיק את התערוכה הזו. זה התחיל בכך שלקחנו "סיכון" בכך שהתעקשנו שנינו להרים תערוכת אודיו ולא עוד תצוגת מסכים כמו שאפשר למצוא בכל חנות. זה אומר שאנחנו מוותרים על הכסף הגדול של החברות הגדולות אך בהחלט משיגים את המטרה שלנו - לקדם את האודיו האיכותי בארץ ולתת לקהל חוויה מוחשית ככל הניתן. ההערכה שלכם להשקעה שלנו היא זו שמביאה אותנו להשקיע בתחום המקסים הזה. אנחנו נמשיך בכל הכוח לקדם את התחום. גם בקולנוע, גם באודיו. אתם מצידכם תמשיכו להוביל את האתר הזה בדיונים מעניינים וגישה חברית וחמה בדיוק כמו שהובלתם עד עכשיו.
נוסיף שגם אנחנו התעקשנו שכל יבואן יציג את
המערכת שלו ולא את המסחרי ביותר. היבואנים כמובן לקחו את זה ברצינות גמורה.
אני שם לב שאנחנו מקבלים רק מחמאות על התערוכה. אבל אני חשוב להבהיר לחלק נכבד ממחיאות הכפיים מגיעות בהחלט ליבואנים שהשקיעו את הלב והנשמה, שיתפו פעולה וסחבו את הטופ של הטופ שלהם על מנת לספק לכם חוויה אודיופילית בלתי נשכחת.
מגיע תודה רבה לחשמלאי של כפר המכביה שהיה צריך לסבול אותי עם דרישות החשמל. הוא אכן עשה את עבודתו נאמנה ועצם העובדה שהחשמל החזיק את כל המערכות מראה שגם הוא לקח ברצינות את העבודה שלו. כמובן שתיגמלנו אותו בהתאם - מגיע לו.(Y)
צריך להגיד תודה רבה גם לכרמי ומיכאל כץ שתיעדו את האירוע בצורה כל כך טובה שאני פשוט מצדיע להם {התמונות של מיכאל כץ יעלו בקרוב}.
תודה כמובן לאדם {דופו} שסבל אותי ביום ההקמה.
תודה גם לעוזרי היבואנים שגם הם כמו היבואנים עצמם טרחו ועמלו וראו בעיניים שלהם שהיה חשוב להם שהאירוע יצליח. (great)
כפי שאמרנו. יש עוד פרק. מרשים יותר, יוקרתי יותר ומושקע הרבה הרבה יותר. הכינו את עצמכם, זה יקרה מהר יותר ממה שאתם חושבים.
ואני אישית מודה לכם. הגולשים הנאמנים שלנו שהגעתם, השקעתם מזמנכם ומצאתם לנכון לפרגן לנו. תודה רבה חברים יקרים. רק בשביל הפוסטים האלה המאמץ שלנו היה שווה.
(heart)