שר לי ברחובות...

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
אתה יצרת לעצמך את התדמית הזו ובזמן שיא אני חייב לומר. מצטער חביבי. אני מבין לגמרי את שלמה.

אכתוב פעם נוספת את שכתבתי ותשפוט בעצמך אם התגובה שלי לשלמה הייתה זדונית.

"שלמה הגעת ל 777 לייקים , כל הכבוד, זוכר את האלכוהול הזה ? אם מגישים אלכוהול כזה לא מקבלים לייקים"

ה- 777 הזכיר לי את האלכוהול המיתולוגי והמאפאן הזה.....ובלי שום כוונה שאלכוהול כזה מוגש ע"י שלמה לחברים פה.
איני מכיר את ארון המשקאות של שלמה ......אני יודע מה שלמה מגיש ולמי ? .... הרי לייקים כאן באתר לא מקבלים על אירוח או על רמת האלכוהול המוגש בבית .....מקבלים זאת על אהבת הטכסט.

מודה . תגובה שיצאה מהקשרה , ואולי לא מובנת לכולם, ובגלל זה גם הסרתי אותה מיד....אבל בכל מקרה מטרתה היתה לכבד את שלמה על 777 הלייקים שלו וחס וחלילה לא להעליב אותו.

ובאמת ובתמים, שלמה הוא האדם האחרון פה בפורום שיש לי רצון לפגוע פה.(ורד)

נערך לאחרונה ב:

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
ובאמת ובתמים, שלמה הוא האדם האחרון פה בפורום שיש לי רצון לפגוע פה.

אז מי הראשון ברשימת חיסול? חח

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
"שלמה הגעת ל 777 לייקים , כל הכבוד, זוכר את האלכוהול הזה ? אם מגישים אלכוהול כזה לא מקבלים לייקים"
לא כך כתבתה ואל תנסה להיות תמים .ושלא נדבר על האייקון ששמתה בסוף.
ולא סתם יצרתה לעצמך כזה שם כמו שגאי כתב.אתה כזה.
וכדאי שתפסיק כאן ועכשיו כי אני אכתוב לכולם בדיוק מה הסתתר מאחרי המילים שלך.

gds

מושעה
מעורבות
756
נקודות
113
רוברט. אני דווקא מוצא עניין ומזדהה עם חלק מתגובותיך אבל מנגנון הבקרה שלך בין המחשבות להקלדה התקלקל והורס לך, מה אתה אומר שתכניס את אפליקציית ההשהייה לשליחת טקסטים כמו בנייד, תקרא שוב ושוב ותחליט אם אתה סגור על הפוסט.

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
gds,מסכים, מתחיל לבדוק (ללא שום השהייה) אפליקציות להשהייה;)

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
לא כך כתבתה ואל תנסה להיות תמים .ושלא נדבר על האייקון ששמתה בסוף.
ולא סתם יצרתה לעצמך כזה שם כמו שגאי כתב.אתה כזה.
וכדאי שתפסיק כאן ועכשיו כי אני אכתוב לכולם בדיוק מה הסתתר מאחרי המילים שלך.

שלמה, בפעם האחרונה, אתה מייחס לי דברים שאני לא יודע על קיומם ובטח שלא התכוונתי אליהם.....זהו ....בריאות לכולנו.

אגב, נמר מוזמן להוציא לציבורי או אפילו לך בפרטי את הפוסט שאני מחקתי ותראה בעצמך שזה בדיוק מה שכתבתי לך היום בבוקר.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
החזרתי את הפוסט שנמחק.

שלמה חברי הטוב. רוברט צילצל אלי ובאמת ובתמים שלא רצה לפגוע או להעליב. פשוט בדיחה שיצאה לו עקומה (נו, אשכנזים - מה להם ולבדיחות;))

אבל סמוך עלי שלא התכוון.

shushu

חבר משקיען
מעורבות
852
נקודות
113
טוב, אז אחרי שהעניין נסגר, אני ניסיתי לקחת את הפוסט למקום אחר ולהתמקד יותר בחוויה שלי ופחות במערכת או בציוד.

מעניין אותי שתספרו על חוויות דומות שהיו לכם, אם היו, ממערכת, שלקחה אתכם מעבר לסאונד. וזה לא ממש חשוב של מי המערכת או איזה ציוד היה שם, מעניינת החוויה עצמה.

קרה לי מספר פעמים (אחת מהם אצל שלמה, ולכן הפוסט) שלאחר סשן או קטע מוזיקלי כלשהו, פקחתי את העניים, ולקח לי כמה שניות להבין שאני לא באמת במרתף ג'אז או באולם קונצרטים.

אם קרה לכם (או שלא),

שתפו.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
טוב, אז אחרי שהעניין נסגר, אני ניסיתי לקחת את הפוסט למקום אחר ולהתמקד בחוויה שלי ולא במערכת או בציוד.

מעניין אותי שתספרו על חוויות דומות שהיו לכם, אם היו, ממערכת, שלקחה אתכם מעבר לסאונד. וזה לא ממש חשוב של מי המערכת או איזה ציוד היה שם, מעניינת החוויה עצמה.

קרה לי מספר פעמים (אחת מהם אצל שלמה, ולכן הפוסט) שלאחר סשן או קטע מוזיקלי כלשהו, פקחתי את העניים, ולקח לי כמה שניות להבין שאני לא באמת במרתף ג'אז או באולם קונצרטים.

אם קרה לכם (או שלא),

שתפו.

לדעתי השאלה הזו שווה פוסט נפרד. אבל ממש שווה את זה.

shushu

חבר משקיען
מעורבות
852
נקודות
113
רגע, תן לגמור פה הסביח עובד שלא יתקרר :שתוי:

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
החזרתי את הפוסט שנמחק.

שלמה חברי הטוב. רוברט צילצל אלי ובאמת ובתמים שלא רצה לפגוע או להעליב. פשוט בדיחה שיצאה לו עקומה (נו, אשכנזים - מה להם ולבדיחות;))

אבל סמוך עלי שלא התכוון.
עקומים לא מתישרים...

shushu

חבר משקיען
מעורבות
852
נקודות
113
אם זה לא אצל עובד אז זה סתפ פיתה עם חצילים.

ברור. וקבל סוד מקצועי רציני... נסה פעם הבאה "ביצבוץ כפול" ו"עיגבון" במקום "סילוט". את השאר תשאיר כרגיל, איך שאתה אוהב :שתוי:

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,261
נקודות
113
גז וסביח ביחד- סכנת נפשות;)

לא הבנת את העניין. הגז בא מהסביח.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור