שעון סמסונג Watch 7 במבחן

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
754
נקודות
113
שרשור תגובות לכתבה: https://www.dtown.co.il/samsung-watch7

שחיין

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
1
היי, מכיוון שהתנסית בשניהם, עד כמה הוא שונה מהדגם הקודם (6) אם כל מה שמעניין אותי זה שחייה עם השעון מבחינת ניטור הביצועים והתחברות לאוזניות בלוטוס - מחפש את הדגמים שניתן לחבר אליהם Esim של פרטנר.
תודה!

Tamir Ivan

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
206
נקודות
43
הי,
ה- 7 וה-6 מאד דומים זה לזה. שניהם כוללים דגם עם אפשרות ל-eSIM , ניטור ביצועים דומה והתחברות לאוזניות בלוטות'. ל- 7 יש חומרה משופרת מעט, וזיהוי דום נשימה בשינה שלא קיים ב- 6.
מקווה שעזרתי.

שחיין

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
1
עזרת מאוד! הבנתי שלגמרי מספיק לי 6 ואין סיבה מיוחדת לקנות את 7 היקר יותר.
תודה

sig

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
1
יש לי את שעון הגלאקסי 7, עד היום היה לי גלקסיות 3- יש פער מהותי בניהם במדידה של אימוני ספינינג שאני עושה. בית"ר סוגי האימונים זהה.
באימון ספינינג עצים שבו הדוק הממוצע במשך שעה עומד על 138 - שעון ל 50 דק הסמסונג 3 סופר בממוצע 600 קלוריות) מה שסביר למשקלי, זמן ומאמץ( , השעון 7 סופר 300 קלוריות בלחץ. והמדידה לא אמינה , לא הצלחתי להבין מאין השונות, מה לא תקין פה. אולי מפה תבוא התשועה

Tamir Ivan

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
206
נקודות
43
הי SIG,
אחד האתגרים במדידת דופק בספינינג, בשונה מרכיבת אופניים רגילה, היא העובדה שבספינינג חלק ניכר מהזמן רוכבים בעמידה ומייצרים לחץ על פרק כף היד. בנוסף, בשל המוסיקה והקצב באולם, נעים ואפילו מקפצים מצד לצד על האופניים, כשפרק כף היד כל הזמן זז, וגם אוחזים חזק את הכידון.
השילוב הזה מאד אתגרי למדידת דופק באמצעות שעון.
הידוק רצועת השעון הביא אצלי את המדידה להיות אמינה הרבה יותר. הבעיה שההידוק מקשה על זוית היד על הכידון, ולכן חלק מהרוכבים משחררים את הרצועה במצב זה, מה שפוגע באיכות מדידת הדופק.
מקווה שסייעתי.

Tamir Ivan

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
206
נקודות
43
יש לי את שעון הגלאקסי 7, עד היום היה לי גלקסיות 3- יש פער מהותי בניהם במדידה של אימוני ספינינג שאני עושה. בית"ר סוגי האימונים זהה.
באימון ספינינג עצים שבו הדוק הממוצע במשך שעה עומד על 138 - שעון ל 50 דק הסמסונג 3 סופר בממוצע 600 קלוריות) מה שסביר למשקלי, זמן ומאמץ( , השעון 7 סופר 300 קלוריות בלחץ. והמדידה לא אמינה , לא הצלחתי להבין מאין השונות, מה לא תקין פה. אולי מפה תבוא התשועה
הי SIG,
אחד האתגרים במדידת דופק בפרק כף היד עם חיישן אופטי, הוא שבספינינג, בשונה מרכיבת אופניים רגילה, חלק ניכר מהזמן מכופפים את פרק כף היד, ובנוסף רוכבים בעמידה ומייצרים לחץ על פרק כף היד.
גרמין כבר כתבו על זה בעבר בקישור הבא:
"Activities that flex the wrist may create an effect similar to wearing the watch too tightly and restrict blood flow"
When this occurs, the watch may have a difficult time detecting an accurate heart rate. You can adjust the watch slightly farther up the wrist, or wear a chest strap for these activity types

בנוסף, בשל המוסיקה והקצב באולם, נעים ואפילו מקפצים מצד לצד על האופניים, כשפרק כף היד כל הזמן זז, וגם אוחזים חזק את הכידון.
השילוב הזה מאד אתגרי למדידת דופק באמצעות שעון.

תנסה להעלות את השעון גבוה יותר על היד, כפי שמציעים גרמין, ותעדכן אם יש שיפור?

מקווה שסייעתי.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור