שעון גרמין Forerunner 265 במבחן

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
753
נקודות
113
שרשור תגובות לכתבה: https://www.dtown.co.il/forerunner-265

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,434
נקודות
113
זה מה שיש לי.. גם שעון קל ופחות בומבסתי אם בכל זאת ישנים איתו

אימון מוצע על סמך האימונים הקודמים ואיכות השינה

לא מדויק. זה והכי חשוב הלוח אימונים ב-calendar

אצלי יושב תאריך של מרתון פתח תקווה, אורך וזמן ריצה רצוי, ותוכנית תבנה בהתאם

Tamir Ivan

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
205
נקודות
43
הי מיכאל,
אכן ה- 265 יותר קטן ובקושי מרגישים אותו על היד, והכי משמעותי שהוא מאד משתלם ביחס עלות\תועלת.

בנוגע לאימון המוצע, תוכל לקרוא גם בקישור הבא את שלל הפרמטרים שנלקחים בחשבון בטרם מוצגת למשתמש הצעה:

The following items all factor into your workout suggestions:
  • Training Status
  • Training Load & Load Focus
  • VO2 Max Value
  • Recovery Time
  • Sleep Data
  • Profile of Recently Performed Workouts
  • Max Heart Rate, Lactate Threshold, or Functional Threshold Power
    • Daily Suggested Workouts will use the auto-detected Lactate Threshold and FTP values.
כדי שיוצעו לך אימונים, עליך לבצע עם השעון לפחות שתי ריצות בשבוע.

אגב מרתון פתח תקוה, לדעתי שעת ההזנקה שלו ושל אירועים אחרים שנערכים בערב, לאחר שיום שלם זיהמו רכבים את המסלול , כלל אינה תורמת לבריאותו של הספורטאי. שים לב שההזנקה האחרונה בפתח תקוה היתה בשעה שש בערב, אחרי שכל היום כלי רכב זיהמו את האויר בחלקיקים ופיח. הנשימות הכבדות גורמות לכך ששאיפת החלקיקים הרבה יותר עמוקה, ולכן לרוץ בכבישים שרגע לפני כן נסעו בהן משאיות אינו בדיוק מעשה בריא.
בריאות!

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,434
נקודות
113
הי מיכאל,
אכן ה- 265 יותר קטן ובקושי מרגישים אותו על היד, והכי משמעותי שהוא מאד משתלם ביחס עלות\תועלת.

בנוגע לאימון המוצע, תוכל לקרוא גם בקישור הבא את שלל הפרמטרים שנלקחים בחשבון בטרם מוצגת למשתמש הצעה:

The following items all factor into your workout suggestions:
  • Training Status
  • Training Load & Load Focus
  • VO2 Max Value
  • Recovery Time
  • Sleep Data
  • Profile of Recently Performed Workouts
  • Max Heart Rate, Lactate Threshold, or Functional Threshold Power
    • Daily Suggested Workouts will use the auto-detected Lactate Threshold and FTP values.
כדי שיוצעו לך אימונים, עליך לבצע עם השעון לפחות שתי ריצות בשבוע.

אגב מרתון פתח תקוה, לדעתי שעת ההזנקה שלו ושל אירועים אחרים שנערכים בערב, לאחר שיום שלם זיהמו רכבים את המסלול , כלל אינה תורמת לבריאותו של הספורטאי. שים לב שההזנקה האחרונה בפתח תקוה היתה בשעה שש בערב, אחרי שכל היום כלי רכב זיהמו את האויר בחלקיקים ופיח. הנשימות הכבדות גורמות לכך ששאיפת החלקיקים הרבה יותר עמוקה, ולכן לרוץ בכבישים שרגע לפני כן נסעו בהן משאיות אינו בדיוק מעשה בריא.
בריאות!

ב-265 נראה לי יש הכל חוץ מניווט בשטח, אבל העיקר קניתי כי הוא לא מורגש על היד

מספיק שתי ריצות, אתה בטוח?
חשבתי יותר. אשתי רצה פעמיים ונראה לי הוא צריך עוד ריצה long run בסופי השבוע

כיוון שזה קשה להגיע יותר מפעמיים בשבוע הכנתי לה workout ב-AI ושמרתי

פתח תקוה נכון, סגרו אחרי 6 בערך. על הבוקר יותר קל לי לרוץ מנטלית מעבר לאוויר צח, אבל זה ממש טוב לי ליד הבית.. הרי ממילא הייתי רץ בחוץ שם בשבילים

Tamir Ivan

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
205
נקודות
43
כשגרתי באם המושבות, הייתי רץ לצד פסי הרכבת הקרובים. זה מסלול של שדות מרוחק מכלי רכב ופיח, ויש בו נוף פסטורלי. אחרים בוחרים לרוץ על האדמה לצד נחל הירקון. גם שם מרוחק מזיהום אויר. עיריית פתח תקוה הגדילה לעשות כשיצרה מסלול הליכה וכושר לצד הרחוב הראשי עם תנועת הרכבים הכבדה, הרב מלכה. לדעתי מי שעושה לאורכו הליכות או ריצות מאומצות, עלול לפגום בבריאותו לאורך זמן.
ריצה בבוקר עדיפה, כי חלק מהפיח והחלקיקים המזיקים שנפלטים ממכוניות, שוקעים עד הבוקר.
ריצות מהנות!

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור