שני נגני צ'לו עושים ACDC Thunderstruck גדול

yanivrsi

מושעה
מעורבות
27
נקודות
28
תראו קטע מדהים

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
חור במוח. ממוסחר. הקלטה מתכתית וחריפה.

yanivrsi

מושעה
מעורבות
27
נקודות
28
כמה אנטגוניזם נשפך ממך

Sol

חבר משקיען
מעורבות
621
נקודות
113
"אנחנו מכירים אותם את אלה"

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
כמה אנטגוניזם נשפך ממך
אתה צודק. סליחה. אבל הייתי חייב. הם פשוט עושים לי פריחה. קצת כמו כוכב נולד. אנא, המשך לחלוק איתנו את טעמך המוזיקלי. אני מבטיח לסתום ת'פה.
אבל ההקלטה עדין.... פח. מקומפרסת כמו פיתה שדרסו אותה. לא הרגשת ככה? או ששמעת את זה רק ביוטיוב? אני קיבלתי flac שנאמר לי שנלקח מהדיסק המקורי וזה היה מזעזע.

yanivrsi

מושעה
מעורבות
27
נקודות
28
זה לא טעמי המוזיקלי זה סתם קטע נחמד לראות ללא קשר לאיכות ההקלטה ,סתם רציתי לשתף בקטע נחמד או מצחיק

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,947
נקודות
113
חור במוח. ממוסחר. הקלטה מתכתית וחריפה.
אני בטוח שזו דיעה חשובה, אבל מתוך 60,552,517 הצפיות עד לרגע שראיתי את זה, 589,825 טרחו לסמן שהם אהבו ו-8,862 שהם לא, מה גם שאם זה הייה עד כדי כך נורא לאזניו הארוכות של הרוב ולואקום שביניהן, כנראה שלא היו מגיעים למספר כזה של צפיות.

אני הוספתי 1 למניין האוהבים -- מצאתי שזה משעשע, מקורי, מפתיע ומבוצע היטב, גם כנגינה וגם כמשחק. גם לא חשבתי שרמת הקומפרסייה אמורה להיות הקריטריון העיקרי-עד-פוסל בהערכת הקטע על כל מאפייניו.

אבל מי שרוצה לסבול -- זכותו :)

עמיר

נערך לאחרונה ב:

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,947
נקודות
113
דרך אגב, הסונאטה במי-מינור לצ'לו (יחיד, עם ליווי) של ויואלדי, שהפרק השני שלה מככב שם, היא נהדרת גם במקור, לכל אורכה.

הנה ביצוע נאה בהחלט, שהפרק השני בו מתחיל בערך ב-5:00

אני מעדיף ביצוע אחר, בדיסק, עם אותו צ'לן, Roel Dieltiens, שמנגן בו בליווי של קונטרבאס ואורגאן בהקלטה נהדרת:
cover.jpg

רק שהדיסק הזה הוא out of print והוא יקר קמעה בימים אלה... :(

עמיר

נ.ב., בהתחלת הקטע שבפוסט, לפני שהצ'לנים התיישבו והתחילו לנגן, הייו טיפטופים של "ארבע העונות" של ויואלדי

נערך לאחרונה ב:

שוני

חבר משקיען
מעורבות
515
נקודות
93
כל המערכות הכי הכי , בלי מוזיקה כזו לא שוות כלום.
אהבתי.
יש כלי שאפשר להאניש יותר מצלו ?

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
אני בטוח שזו דיעה חשובה, אבל מתוך 60,552,517 הצפיות עד לרגע שראיתי את זה, 589,825 טרחו לסמן שהם אהבו ו-8,862 שהם לא, מה גם שאם זה הייה עד כדי כך נורא לאזניו הארוכות של הרוב ולואקום שביניהן, כנראה שלא היו מגיעים למספר כזה של צפיות.
יופי, עמיר.
לטיילור סוויפט יש 1.5 מליארד צפיות. זה מדד לאיכות בעיניך?

אני הוספתי 1 למניין האוהבים -- מצאתי שזה משעשע, מקורי, מפתיע ומבוצע היטב, גם כנגינה וגם כמשחק. גם לא חשבתי שרמת הקומפרסייה אמורה להיות הקריטריון העיקרי-עד-פוסל בהערכת הקטע על כל מאפייניו.
אם מתייחסים ברצינות למוסיקה, אז זה אחד הקריטריונים, כן. אני שמח שאהבת את הקטע. למצוא לך עוד כאלה?
הנה, בבקשה:

אבל מי שרוצה לסבול -- זכותו :)
עמיר
זה אמור להיות מצחיק? על מי אתה מדבר? עלי? אני לא סבלתי. אני סגרתי את הקטע ולא שמעתי אותו יותר מעולם.

על משל החתולים מניר וגלי, באמרם "לך שלשל על איזה מאזדה", אני אומר לך: "לך תעלה עוד איזה פוסט על חתולים".

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,947
נקודות
113
יופי, עמיר.
לטיילור סוויפט יש 1.5 מליארד צפיות. זה מדד לאיכות בעיניך?

אם מתייחסים ברצינות למוסיקה, אז זה אחד הקריטריונים, כן. אני שמח שאהבת את הקטע. למצוא לך עוד כאלה?
הנה, בבקשה:
כן, לדעתי -- הלא מקובלת כאן -- "טוב" זה מה שעונה לצרכי המתשמשים בו, לא מה שעונה לקריטריונים שאני מגדיר לגבי עצמי, או שמי שמינה עצמו למוביל-דעת-קהל מגדיר שכך צריך לגבי כ-ו-ל-ם.

לפי אותה גישה, גם "מוסיקת תחנה מרכזית" מהסוג שאולי אתה ואני נגדיר כמוסיקת זבל עבורנו, או מוסיקה סינית, שעבורנו בכלל אינה נתפסת כמוסיקה, היא מוסיקה שטובה להרבה מאוד אנשים, ורביעיות המיתרים האחרונות של בטהובן, שנחשבות בעיני עילית הסנובים של המוסיקה הקלאסית המערבית כמוסיקה הנעלה ביותר שנכתבה אי-פעם, הינה צירופי צלילים חסרי פשר כמעט עבור כל אוכלוסיית העולם.

מבחינתי אין איכות אבסולוטית. נקודה.

ולא טרחתי לשמוע את הקטעים. ממילא הם לא הטעם שלי.

זה אמור להיות מצחיק? על מי אתה מדבר? עלי? אני לא סבלתי. אני סגרתי את הקטע ולא שמעתי אותו יותר מעולם.

על משל החתולים מניר וגלי, באמרם "לך שלשל על איזה מאזדה", אני אומר לך: "לך תעלה עוד איזה פוסט על חתולים".
דיברתי עליך, אבל אם לא סבלת, אני שמח בשבילך, במגבלות מידת החשיבות של העניין עבורי.

אני לא מכיר פרסומות -- לא צופה בטמבליזייה -- אבל פוסטים על חתולים אני מעלה בפייסבוק, בכייף והרבה :)

עמיר

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,947
נקודות
113
למי שאהב את הסירטון ש yanivrsi העלה ישמח להכיר את ההרכב שניקרא apocalyptica
ואם כבר סירטוני יוטיוב אז שני סירטונים מעולים

https://m.youtube.com/?#/watch?v=IvUU8joBb1Q

https://m.youtube.com/?reload=7&rdm=221mfv1mh#/watch?v=Q3oItpVa9fs
לא הצלחתי לפתוח את ההפניות שנתת, אבל נראה לי שהתכוונת ל:

ולא נראה לי שאפשר להסיק ממה ש-yanivrsi הביא לגבי זה.

עמיר

נ.ב., מה זה אומר "לעשות ACDC"? :מבולבל:

יעקב ח

חבר משקיען
מעורבות
175
נקודות
63
אני משער ש"לעשות ACDC " מתכוון לקטע הבא:

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,947
נקודות
113
אני משער ש"לעשות ACDC " מתכוון לקטע הבא:
אהה! כשמסבירים לי לאט אני מבין לאט! אבל עם מעט עזרה מידידי... :)

אז מסתבר שייש להקה שנקראת AC/CD, ושייש להם שיר שנקרא Thunderstruck, שבקליפ המופנה מהפוסט המקורי, אחרי נטישת ארבה העונות והסונאטה לצ'לו של ויואלדי, יש מעבר לביצוע של השיר הזה, בסביבת 1:40, כך שהמשפט "שני נגני צ'לו עושים ACDC Thunderstruck" הופך מגיבוב מילים מוזר למשהו בעל משמעות ברורה והגיונית... :)

לגבי הביצוע המקורי, יש לציין שלאוזני הארוכות, לזמרים מהלהקה הזו יש קולות של צפרדעים. כל זמן שהם לא מקרקרים אני יכול לסבול את זה, אבל כשהם מתחילים, בערך ב-1:03 בקליפ הבא, אני מתחיל לסבול מזה, ומצטרף למתנוש המתוק בעניין "חור במוח" שאין לי.
ולגבי דעתי הנ"ל, יש לשים את הדברים בפרופורצייה -- אני בטוח שזו דיעה חשובה, אבל מתוך 8,885,844 הצפיות עד לרגע שראיתי את זה, 25,134 טרחו לסמן שהם אהבו ו-1,885 שהם לא, מה גם שאם זה הייה עד כדי כך נורא לאזניו הארוכות של הרוב ולואקום שביניהן, כנראה שלא היו מגיעים למספר כזה של צפיות.

עמיר

נערך לאחרונה ב:

יעקב ח

חבר משקיען
מעורבות
175
נקודות
63
לגבי קולות של צפרדעים..יש שאוהבים..ויש כאלו שפחות.
ואם הפוסט הזה נפתח עם שני נגני צ'לו, קבל ביצוע נחמד של נגנית צ'לו
שמנגנת שיר של להקת רוק כבד אחרת, שכבר הוזכרה השבוע בהקשר של מתנוש.
Fear Of The Dark - Iron Maiden

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,947
נקודות
113
לגבי קולות של צפרדעים..יש שאוהבים..ויש כאלו שפחות.
הוספתי שם הסבר ששם את הדברים בפרופורציה :)
לגבי הביצוע המקורי, יש לציין שלאוזני הארוכות, ...

ולגבי דעתי הנ"ל, יש לשים את הדברים בפרופורצייה -- אני בטוח שזו דיעה חשובה, אבל מתוך 8,885,844 הצפיות עד לרגע שראיתי את זה, 25,134 טרחו לסמן שהם אהבו ו-1,885 שהם לא, מה גם שאם זה הייה עד כדי כך נורא לאזניו הארוכות של הרוב ולואקום שביניהן, כנראה שלא היו מגיעים למספר כזה של צפיות.

ואם הפוסט הזה נפתח עם שני נגני צ'לו, קבל ביצוע נחמד של נגנית צ'לו
שמנגנת שיר של להקת רוק כבד אחרת, שכבר הוזכרה השבוע בהקשר של מתנוש.
Fear Of The Dark - Iron Maiden

טוב, אני לא איש רוק, ולא מסתדר כל כך עם הדברים האלה -- מה שאינו מעיד עליהם ולא כלום.

עמיר

נערך לאחרונה ב:

guyb

אוהב את התחום
מעורבות
4
נקודות
18
לא הצלחתי לפתוח את ההפניות שנתת, אבל נראה לי שהתכוונת ל:

אכן,תודה
לשני הסירטונים אין קשר למה ש-yanivrsi העלה, ל-apocalyptica יש.

Orac Hi-End

עוסק בתחום
מעורבות
115
נקודות
43
לדעתי מוסיקת רוק לא הולכת עם כלי מוסיקה קלאסית או להפך.
עם כל הכבוד שהם מנגנים נפלא, אני מאמין במקרה הטוב שאחרי 2 טרקים עם החברה האלה לוקח כדור נגד חפירות.

חג שבועות שמח (ורד)

בעיקר קורא

אוהב את התחום
מעורבות
5
נקודות
8
לדעתי מוסיקת רוק לא הולכת עם כלי מוסיקה קלאסית או להפך.
הבהרה - אתה מתכוון שאתה לא אוהב "קאברים" של קלאסי לרוק? או שבכלל שימוש בכלים קלאסיים ביצירות רוק לא עובד לך? כי אם זה השני אז יש הרבה דוגמאות נגד.
ולגבי ה"להפך", סתם קטע שאני מחבב

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור