אתה צודק. סליחה. אבל הייתי חייב. הם פשוט עושים לי פריחה. קצת כמו כוכב נולד. אנא, המשך לחלוק איתנו את טעמך המוזיקלי. אני מבטיח לסתום ת'פה.כמה אנטגוניזם נשפך ממך
אני בטוח שזו דיעה חשובה, אבל מתוך 60,552,517 הצפיות עד לרגע שראיתי את זה, 589,825 טרחו לסמן שהם אהבו ו-8,862 שהם לא, מה גם שאם זה הייה עד כדי כך נורא לאזניו הארוכות של הרוב ולואקום שביניהן, כנראה שלא היו מגיעים למספר כזה של צפיות.חור במוח. ממוסחר. הקלטה מתכתית וחריפה.
יופי, עמיר.אני בטוח שזו דיעה חשובה, אבל מתוך 60,552,517 הצפיות עד לרגע שראיתי את זה, 589,825 טרחו לסמן שהם אהבו ו-8,862 שהם לא, מה גם שאם זה הייה עד כדי כך נורא לאזניו הארוכות של הרוב ולואקום שביניהן, כנראה שלא היו מגיעים למספר כזה של צפיות.
אם מתייחסים ברצינות למוסיקה, אז זה אחד הקריטריונים, כן. אני שמח שאהבת את הקטע. למצוא לך עוד כאלה?אני הוספתי 1 למניין האוהבים -- מצאתי שזה משעשע, מקורי, מפתיע ומבוצע היטב, גם כנגינה וגם כמשחק. גם לא חשבתי שרמת הקומפרסייה אמורה להיות הקריטריון העיקרי-עד-פוסל בהערכת הקטע על כל מאפייניו.
זה אמור להיות מצחיק? על מי אתה מדבר? עלי? אני לא סבלתי. אני סגרתי את הקטע ולא שמעתי אותו יותר מעולם.אבל מי שרוצה לסבול -- זכותו
עמיר
כן, לדעתי -- הלא מקובלת כאן -- "טוב" זה מה שעונה לצרכי המתשמשים בו, לא מה שעונה לקריטריונים שאני מגדיר לגבי עצמי, או שמי שמינה עצמו למוביל-דעת-קהל מגדיר שכך צריך לגבי כ-ו-ל-ם.יופי, עמיר.
לטיילור סוויפט יש 1.5 מליארד צפיות. זה מדד לאיכות בעיניך?
אם מתייחסים ברצינות למוסיקה, אז זה אחד הקריטריונים, כן. אני שמח שאהבת את הקטע. למצוא לך עוד כאלה?
הנה, בבקשה:
דיברתי עליך, אבל אם לא סבלת, אני שמח בשבילך, במגבלות מידת החשיבות של העניין עבורי.זה אמור להיות מצחיק? על מי אתה מדבר? עלי? אני לא סבלתי. אני סגרתי את הקטע ולא שמעתי אותו יותר מעולם.
על משל החתולים מניר וגלי, באמרם "לך שלשל על איזה מאזדה", אני אומר לך: "לך תעלה עוד איזה פוסט על חתולים".
לא הצלחתי לפתוח את ההפניות שנתת, אבל נראה לי שהתכוונת ל:למי שאהב את הסירטון ש yanivrsi העלה ישמח להכיר את ההרכב שניקרא apocalyptica
ואם כבר סירטוני יוטיוב אז שני סירטונים מעולים
https://m.youtube.com/?#/watch?v=IvUU8joBb1Q
https://m.youtube.com/?reload=7&rdm=221mfv1mh#/watch?v=Q3oItpVa9fs
אהה! כשמסבירים לי לאט אני מבין לאט! אבל עם מעט עזרה מידידי...אני משער ש"לעשות ACDC " מתכוון לקטע הבא:
הוספתי שם הסבר ששם את הדברים בפרופורציהלגבי קולות של צפרדעים..יש שאוהבים..ויש כאלו שפחות.
לגבי הביצוע המקורי, יש לציין שלאוזני הארוכות, ...
ולגבי דעתי הנ"ל, יש לשים את הדברים בפרופורצייה -- אני בטוח שזו דיעה חשובה, אבל מתוך 8,885,844 הצפיות עד לרגע שראיתי את זה, 25,134 טרחו לסמן שהם אהבו ו-1,885 שהם לא, מה גם שאם זה הייה עד כדי כך נורא לאזניו הארוכות של הרוב ולואקום שביניהן, כנראה שלא היו מגיעים למספר כזה של צפיות.
טוב, אני לא איש רוק, ולא מסתדר כל כך עם הדברים האלה -- מה שאינו מעיד עליהם ולא כלום.ואם הפוסט הזה נפתח עם שני נגני צ'לו, קבל ביצוע נחמד של נגנית צ'לו
שמנגנת שיר של להקת רוק כבד אחרת, שכבר הוזכרה השבוע בהקשר של מתנוש.
Fear Of The Dark - Iron Maiden
לשני הסירטונים אין קשר למה ש-yanivrsi העלה, ל-apocalyptica יש.לא הצלחתי לפתוח את ההפניות שנתת, אבל נראה לי שהתכוונת ל:
אכן,תודה
הבהרה - אתה מתכוון שאתה לא אוהב "קאברים" של קלאסי לרוק? או שבכלל שימוש בכלים קלאסיים ביצירות רוק לא עובד לך? כי אם זה השני אז יש הרבה דוגמאות נגד.לדעתי מוסיקת רוק לא הולכת עם כלי מוסיקה קלאסית או להפך.