ניבדקו 6 שנאים גדולים
שנאים אלו הגיעו כולם ללא יוצא מן הכלל מחווטים כמו איסולייטין טרספורמר רגיל, כלובר ברגל של הפאסה 220 וברגל השניה אפס וכמובן אדמה
כל השנאים שקניתי הקפדתי שתהייה אפשרול לפצל לפעמיים 115 מבחינת לפוף השנאי ואז ניתן היה לחוות אותם מחדש חך שייהיו 2 רגליים חמות שבכל אחת 115 וניתן לחבר את הסקונדרי לאדמה
חוות זה נקרא עי היצרנים שנאי בלנס והם נחשבים לשנאים שמורידים את הרעש בצורה טובה יותר
יש ברשותי שני שנאים גדולים של חברת אמווקו שהינה יצרנית שנאים אמריקאית גדולה בעיקר לציוד רפואי השנאים הנל נמכרו לי עי עופר כמוצר תחת השם סיין ההונקונגי ומצוידים בדופלקסים שעברו טיפול קריוגני וכן במעגל קטן שמתאם השנאי ל50 הרץ ובמעגל הגנה כעין מפסק פחת, השנאי ארוז בקופסת אלימיניום גדולה שדופמה למגבר של קלאסה ישן כמו שציינתי שיניתי החוות בפנים לבלנס ובאמת זה נשמע הרבה יותר טוב שקט ודינמי בהתחלה ניסיתי להפעיל כל המערכת עם שנאי אחד בלבד ,אבד לא רע מכיוון שהשנאי גדול(5 קי וי אי) אבל להפתעתי כשחיברתי את השנאי השני עלתה הדינמיקה בצורה ניכרת וגם השקט ,דרך אגב כשהוספתי שנאי שלישי טורואידלי קטן בן 1 קיויאי והפרדתי את הסי די משאר המערכת וכאן גם הוספתי פילטר של טרספרנט אחרי השנאי הענין השתפר עוד יותר, ויתכן שאם מפרידים בין הרכיבים כשלכל רכיב שנאי משלו וכך מבודדים חשמלית בין הרכיבים התוצאה משתפרת
כמו כן ניסיתי גם לעשות סינון כפול עיי חיבור שני שנאים בטור,ללא שיפור משמעותי אז פרקתי
וחזרתי לקונפיגורציה הקודמת. י
יש לי בנוסף שנאי 5 קיויאי של טופז ומישר זרם גדול של החברה דאיטלקית סוטה שעובדים לא פחות טוב מאשר אלו שמחוברים
אני יכול לסכם ולומר שהשימוש בשנאי שמחובר בבלנס תורם רבות ומעלה את המערכת לרמה אחרת
החשמל אצלי במערכת מטופל מעבר לשימוש בשנאים מבדלים כך שיש שני קוים ניפרדים ישירות מהלוח בכבלים בעובי 6 קוודרט בנוסף מורכבים בלוח פילטרים גדולים של חברת שפנר
השויצרית , הארקה היא אינדיבידואלית ישירות מהמערכת למוטות נחושת אוכים שתקועים באדמה מתחת לניקוז המזגן
החיבור של הדופלקסים בקיר מחוות בחוטי כסף 3 מילימטר בצורת כוכב והדופלסים של אוידה וגיפיאס
כמו שאתם רואים יש מאמץ גדול לטפל בחשמל מכיוון שלדעתי משפיע העסק יותר מאשר שידרוג הציוד, ולמרות שהעסק נראה נראה מגוחך ומוגזם לחלקנו, מי שהתנסה יבין שזה משתלם
בקשר לחברה ההולנדית כמדומני שדיז שלח כלינק , נראה מדהים ומעניין רשמתי במועדפים שלי ואשמח לדעת באים ניתן להשיג בארץ במיוחד את הרגנרטור וגם לדעת מה המחירים.
בקשר לכבל שמותחים בין הלוח חשמל למערכת קים מוצר של חברת גי פי אס מיו כבל אדום ועבה שעמיד בתנאים קשים שבנוי מנחושת טהורה שנשמע נפלא ולא יקר מאוד ניתן להשיג אצל ניל מלייבסאונד בהזמנה מיוחדת
בקשר לדופלקסים איכותיים וקונקטורים לחשמל קים יבוא חדש של פורוטק של ארמה יש כמובן אוידה היפנית , מוצרים מדהימים ויקרים שמוכר יגאל לסרי וכמו כן יש אביזרים שונים עם טיפול קריוגני של חברת סיין שנמכרים אצל עופר, קצת יותר זולים ומצוינים וגם מוצרים של גי פי אס כמו דופלקסים שכמותם גם לי יש בבית וניתן לקנות אצל ניל
בקשר לפילטרים של חברת שפנר השויצרית ניתן להשיג תמורת כמה מאות שקלים(500-)) ממקור שמור אצל כותב שורות אלו
ואם יורשה לי תוספת קטנה אנו בתור אאודיופילים נשמח ללמוד מחברינו ואולי יופסק קרב התרנגולים שלא מוסיף ואשמח לתת הבהרות לגבי מה שכתבתי בלי לחטוף יריקות בפנים מכייון שהכתיבה מקורה אינו שויץ אלה נסיון להעביר אנפורמציה לחברינו שאינם מודעים לחשיבות הטיפול בחשמל
שהיה לכם יום טוב וחשמל נקי
ביי