שלמה יאשלמה... זה אחד המטורפים שלך.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
מומלץ לראות עד הסוף ולהתחרפן.

jabareen

חבר משקיען
מעורבות
194
נקודות
43
תתחדש שלמה (ורד).
בסרטון לא רואים האוצר שנמצא בתוך הארגז!!!

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
ברור שלא רואים. זה חתוך...

GROOPER

אוהב את התחום
מעורבות
175
נקודות
43
נולדו טרנסמיטרים סיאמים
אחלה חימום לחורף
תתחדש :כל-הכבוד:

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
תתחדש,
מה חדש שם? המברגה ?
חחח

Sol

חבר משקיען
מעורבות
621
נקודות
113
אוך יא NAT יא NAT.
חושד שאלה מסתתרים שם...

jan12_nat_power1.jpg
תנורים לחורף :כל-הכבוד:

תמונות מצורפות

• jan12_nat_power1.jpg
    jan12_nat_power1.jpg
    KB 10.7 · צפיות: 677

יעקב ח

חבר משקיען
מעורבות
175
נקודות
63
תתחדש ותהנה יה שלמה!
מעניין איך ישמעו החמודים הללו.
טוב, נקפוץ לביקור בהזדמנות

moshe625

חבר משקיען
מעורבות
346
נקודות
83
אם זה המגברים של Nat,אז שלמה שיחק אותה.
אלו מגברים מאד מיוחדים ומהטובים שיש היום בארצנו הנחמדת.:)

שוני

חבר משקיען
מעורבות
515
נקודות
93
אחרית הימים ?
אולי הנמר גם יעבור למנורות ?
אפשר לראות את ה "אור" בעיקר עם מנורות , אפילו מציינים חג בעניין.
חג אורים שמח לכולם.
תתחדש .

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
מנורות, טרנזיסטור או דיגיטלי. בכולם יש רע, בינוני ומעולה.

לגבי הסיכוי שאני אעבור למנורות? ביום שימציאו מגבר מנורות שיכול לנגן היום ובעוד 3 שנים אותו הדבר בלי ״לגעת״ בו - קניתי.

עד אז. עם כמות השעות שאני שומע, והדרישות שלי מהמערכת, טרנזיסטור טוב הוא הדבר הנכון עבורי.

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
חברה תודה רבה הסרת ספק ותמונות מהשטח :) יגיעו לאחר שנסיים העבודה על הסטנד...

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,261
נקודות
113
טוב נו שכנעת. נחכה בסבלנות.

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,678
נקודות
113
תתחדש מראש (מה שלא יהיה שם):)

Music8

חבר אתר
מעורבות
3
נקודות
3
מנורות, טרנזיסטור או דיגיטלי. בכולם יש רע, בינוני ומעולה.

לגבי הסיכוי שאני אעבור למנורות? ביום שימציאו מגבר מנורות שיכול לנגן היום ובעוד 3 שנים אותו הדבר בלי ״לגעת״ בו - קניתי.

עד אז. עם כמות השעות שאני שומע, והדרישות שלי מהמערכת, טרנזיסטור טוב הוא הדבר הנכון עבורי.
תירוץ מוזר מאחר וזמן פעילות של ראש פטיפון הוא לרוב פחות. כבר אחר 1000שעות הוא מתחחיל להראות בלאי ונגמר בערך ב2000שעות וזה במצב הטוב. אז ראש הפטיפון עבר בלאי מהאזנה מרובה "ואוזני הזהב" לא שומעים כלום?

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
לא מוזר. טרם מצאתי פתרון דיגיטלי שנותן לי את מה שהאנלוגי נותן. לעומת זאת, מצאתי את זה בטרנזיסטור. כבר כתבתי כמה וכמה פעמים שאם אמצא נגן שיגרום לי לקבל את אותה תחושה כמו שאני מקבל מניגון תקליט, אני הראשון שיחליף.

ולגבי ה״עקיצה״ - אוטוטו הסילבסטר. צא, תשתה, תשתכר, תרקוד, תהנה, תתנשק עם מישהי/מישהו ב-12, תעשה סקס ולך לישון. כשתקום בבוקר, אחרי לילה סוער בו תתפרק, תצליח לקום הרבה פחות עוקצני וממורמר.

ואם נגיב לעקיצה באופן ענייני.
מבלי להכיר אותך, מבלי לדעת מה יש לך, אני מוכן להעמיד את השמיעה שלי למבחן. כשאני באתר בניה, בשיא יום העבודה ואתה בחדר אקוסטי...

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,261
נקודות
113
אתר בניה עלי.

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,261
נקודות
113
לא מוזר. טרם מצאתי פתרון דיגיטלי שנותן לי את מה שהאנלוגי נותן. לעומת זאת, מצאתי את זה בטרנזיסטור. כבר כתבתי כמה וכמה פעמים שאם אמצא נגן שיגרום לי לקבל את אותה תחושה כמו שאני מקבל מניגון תקליט, אני הראשון שיחליף.

אני עדיין מתקשה עם חלק ממה שאתה אומר כאן.
קח את 3 הסטים האלו כדוגמה:
Motronome Klista CD + DAC
MBL Reference Line CD + DAC
DCS Vivaldi DMPS
די פסגת CD שיש היום וכנראה גם אי פעם.

עכשיו תעמיד אותם אל מול אנלוג כדוגמת אלו:
DaVinci Gabriel
Kronos Pro
TechDas AF1
די פסגת האנלוג שיש היום וכנראה גם אי פעם.

אני לא חושב שגם ובמידה ויהיה הבדל בין הדיגיטלי לאנלוגי לטובת האנלוג (בהנחה וכך באמת יהיה לפי תורתך) הוא יהיה מאוד מאוד סובייקטיבי ודי קטן עד מזערי ביותר אם בכלל. על אחת כמה וכמה ובמידה והדיגיטלי ישמע טוב יותר גם אם זה ב-0.1%.
בעולם האנלוג במיוחד ברמות הללו,
כמות ההתעסקות, השקעה מסביב הן טכנית וכלכלית, הבנה הנדסית, מכנית וטכנית בתפעול הציוד הזה, שילובו עם סביבתו וייתר הרכיבים ועוד ועוד ועוד היא ברמה הזויה בכל קנה מידה. ללא קשר ליכולת כלכלית של אודיופיל כזה או אחר.
אנלוג ברמות האלו מצריכות מהמשתמש מינימום תואר דוקטור NASA.

עכשיו, לאחר כל הדברים הללו בסופו של דבר המטרה היא להנות מהמוזיקה שאתה אוהב ברמה הכי טובה שאתה יכול להרשות לעצמך. בהינתן ואין מגבלה כלכלית, תנאים, תלונות מהאישה וכו' וכו' אני אישית בדיעה שגם אם הייתי מצליח להעמיד 2 מערכות ציוד כאלו דהיינו CD + אנלוג שוב עם כללללל המסביב עד הבורג האחרון, כנראה שלאורך זמן ושנים ה-CD היה צובר ק"מ גדול יותר משמעותית מהאנלוג.
מה גם שסיכוי טוב שכל אחד מהנגנים האלו יחיו יותר שנים ממני. אנלוג... לא בטוח. רק הראש זה שקית חלב שלא לדבר על עלויות.
מה שאני אומר זה שבסופו של דבר נוחות, פרקטיקה וגם תחזוקה כלכלית לאורך שנים כולן יחד גוברות.
בטח ובטח כשזה מתייחס למקרים ברמות הללו.

* אין באמור לעיל לסתור את זה שאני אוהב את האנלוג וגם זה בשלב מסוים ישודרג אצלי ממה שיש היום.
אבל ה-Kalista עדיין חלום רטוב הרבה יותר עבורי מה-Kronos.

Music8

חבר אתר
מעורבות
3
נקודות
3
הטענה שיש בעיה עם הגברה שפופרתית מאחר והסאונד משתנה היא הזויה מאחר ודעיכה של איכות השפורפרת היא לרוב קטנה או שווה בזמן אל מול דעיכה של איכות ראש הפטיפון לאורך השימוש. מי שטוען שדומע הרבה פטיפון צריך היה להבחין בדעיכה הזו בסאונד ולהחליף יותר ראשי פטיפון כי זה היה "מפריע" לו בסאונד. מאחר וזה לא קורה כנראה גם הטיעון על השפופרות הוא טיעון בלבד.

web

חבר משקיען
מעורבות
492
נקודות
63
שלום גיא
באיזה נגן CD ובאיזה פטיפון אתה משתמש?

בנוסף, למה שפטיפון "יתקלקל"?? פרט לבלאי הטבעי של הראש לא ראוה בעיה בשרידות של פטיפון...
אנשים דווקא יקנו פטיפון בן 40 שנה (LENCO למשל) ויברחו מנגן CDים או DAC בן 5 או 10 שנים ;)
לעומת פטיפון, נגנים וDACים יהפכו לישנים במידה שיופיעו תקנים חדשים של קבצים או מוסיקה דיגיטאלית
בינתיים הווינילים נשארים המדיה הוותיקה ביותר...

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור