שכחתי את המערכת דלוקה בלילה וואו

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
תראה לי הצהרת יצרן מהיצרנים הנ"ל בדפי הנתונים ( GUARANTEED SPECIFICATIONS ) שדורשים שהמערכת תדלוק שעתיים לפחות על מנת להגיע לביצועים,
ושוב של היצרן ולא משהו פלוני מאתר זה או אחר שבדק...
חבר נחמד, אתה מוזמן לשמוע ולהנות מהציוד שלך החל מהשניה הראשונה לאחר ההדלקה.

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
טכנוקרטים משלמים פחות......חשמל.....אבל כנראה גם נהנים פחות .......בלונדיניות וחוויתיים נהנים יותר ;)

arix

חבר משקיען
מעורבות
489
נקודות
83
בוודאי. אני לא מכבה ציוד אף פעם. המערכת צריכה להיות מוכנה לפעולה בכל שלב.
"
מומלץ להשאיר את המגבר דולק. זה גם בריא יותר מבחינת הרכיבים שלו.
אבל אני למשל לא משאיר אותו דולק.

1- הוא מתחמם בטירוף (וזה מורגש, במיוחד בקיץ).
2- סתם זולל חשמל
3- הוא נדלק אצלי איך שאני מתעורר"

נמר, יפה, התקדמת ! :)
http://www.dtown.co.il/forum/threads/אי-כיבוי-מגבר-class-a.32624/

arix

חבר משקיען
מעורבות
489
נקודות
83
חבר יקר, אני אכן שומע מוסיקה מהשניה הראשונה שאני מתעורר, מדליק את המערכת, מכין כוס קפה, ועוד סידורים של הבוקר ואז יוצא לעבודה, לא ממש מעניין אותי אם שומעים קצת פחות טוב (ואולי, ממש אולי קצת פחות טוב בדקות הראשונות) אבל מה ? אני נהנה בטירוף מהמוסיקה !!

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
987
נקודות
113
על אפקט פאסיבו השמעת?
.

על סמך מה אתה קובע שמדובר באפקט פלאסיבו ?
רק בגלל שתופעה כזאת קיימת וזה מסתדר עם האג'נדה שלך ?
ההיקשים שאתה עושה גם לא בדוקים (בניגוד למה שאתה דורש מאחרים...) וגם מקוממים בגלל שעל בסיס רעוע ולא בדוק אתה מסיק מסקנות.
אם אתה דורש מאחרים הוכחות לקיומן של הבדלים שמיעים אז תתחיל לדרוש גם מעצמך.
להגיד שיש אפקט פלאסיבו ולכן אתה "בטוח" שהסוכריות שחילק הרב ברלנד השפיעו למשך זמן מסוים זו אמירה לא בדוקה וללא שום ביסוס וזה מרגיז במיוחד כאשר זה מגיע מאדם שדורש מאחרים הוכחות.

נערך לאחרונה ב:

pruym

חבר משקיען
מעורבות
1,888
נקודות
113
ובאותה נשימה ולוגיקה.... על סמך מה אתה קובע שזה לא פלציבו ?
כי ההבדלים שמיעים בצורה כלכך בולטת, תפסיקו להגיד לנו שאנחנו מדמיינים הבדלים בין כבלים, מגברים, דאקים ושאר רכיבים! לא מדמיינים! השמיעה שלכם לא טובה, אתם לא שומעים, אתם שומעים הקלטות פח, האוזניים שלכם מלוכלכות......? למה אתם חייבים להמשיך לכתוב בפורום של אודיופילים? זה חצוף ומעצבן!

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
כי ההבדלים שמיעים בצורה כלכך בולטת,
טוב....נכנע....

arye.gur

חבר משקיען
מעורבות
882
נקודות
113
כשמדברים על עדויות, תחושות וחוויות, הנכון הוא שכל אחד יספר מה עובר עליו ויימנע מלספר מה עובר על אחרים.
לגיטימי להגיד ״אני לא שומע״ או ״אני לא מבחין״.
לא לגיטימי לספר מה אחרים שומעים או מבחינים.

אריה

pruym

חבר משקיען
מעורבות
1,888
נקודות
113
ובאותה נשימה ולוגיקה.... על סמך מה אתה קובע שזה לא פלציבו ?
יותר מזה! לא מסתדר לכם בהיגיון שיש הבדלים בכבלי חשמל, דיגיטלים, אינטרקונקט, מערכת חמה/קרה ועל סמך זה החלטתם שכל מי ששומע הבדלים לוקה באפקט פלסיבו במקום להבין שהידע התיאורטי שלכם לא מספיק עמוק להבין את הסיבה להבדלים.
עכשיו תבין רוברט וגם מר 1000(לא מאמין לך שאתה מהנדס), בוודאות! אין פה שום פלסיבו ואני מציע למהנדסים המכובדים להעמיק את הידע התיאורטי שלכם לפני שאתם קובעים שאין הבדלים שמיעים כי כל כך הרבה אודיופילים לא מדמיינים ובאמת שהייתי שמח להשקיע פחות כסף בציוד ולקבל את אותה איכות...

נערך לאחרונה ב:

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
pruym.....נכנעתי כבר קודם ;)(ורד)

arye.gur

חבר משקיען
מעורבות
882
נקודות
113
מתוך פסיכואקוסטיקה
תדירות ומהירות גלי קול ניתנים למדידה מדויקת בעזרת מכשור, אך קשה יותר להבין היכן וכיצד מעובדים גלי קול אלו במוח האנושי.״

אריה

arye.gur

חבר משקיען
מעורבות
882
נקודות
113
תלוי כמובן כמה זמן המוח דולק !! :)
ויש כאלה, לא בפורום שלנו כמובן, שהמוח שלהם לא מגיע במשך כל היום לטמפרטורת עבודה.

אריה

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,264
נקודות
113
כל מי שמשווה בין רכיבים שלגביהם קיים ספק ליכולת ההשפעה שלהם, חשוב שייקח בחשבון שיש תיד גם אפקט פלסיבו. לא צריך להזכיר שהרב ברלרד נתן סוכריות מנטוס לחולי סרטן, ואני בטוח שלמשך כמה ימים, לפחות, הם הרגישו יותר טוב והיו משכונעים שזה עוזר להם.

אין ספק בפורום הזה. כל דבר משפיע. לפני שבוע חתיכת רזונטור בגודל של פילטר סיגריה הפך לי את המערכת. סך הכל הנחתי אותו על החיבור בין הזרוע לבסיס הזרוע של הפטיפון. ההבדל היה מוחשי, ברור, מובהק!

לא כל מה שאתה לא שומע אומר שאחרים לא שומעים. יש יותר סיכוי שהבעיה היא לא במדידה שלא מספיק עמוקה בשביל להסביר את ההבדלים על הגרף, הבעיה היא בשילוב של אוזן מוח שלא מצליח לפענח את מה שאתם לא שומעים.

בלי קשר. אני מוכרח לשאול אותך. מדוע הצטרפת לפורום הזה שידוע ידוע היטב שהוא מנוגד באופן מוחלט לטענות שלך?

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,264
נקודות
113
בלי קשר. אני מוכרח לשאול אותך. מדוע הצטרפת לפורום הזה שידוע ידוע היטב שהוא מנוגד באופן מוחלט לטענות שלך?

מצפה לתשובה...

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור