שינמכתי את הואטים

viamusic

אוהב את התחום
מעורבות
49
נקודות
28
הויטוס מגבר יותר טוב מהיפני
מאוד פשוט

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
בהפרשי המחירים בינהם, כדאי שיהייה

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
הויטוס מגבר יותר טוב מהיפני
מאוד פשוט

אומנם היה אצלי SS-010 ולא המגבר המדובר במשך כשבוע, הדברים לא פשוטים בכלל

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
תודה נמר.
הבנתי שזה רמקול לא תובעני במיוחד ,בל קנטו 5 הספיק אפילו בשביל להניע אותו .
מוזר שאקופאז' עם ה180וואט שלו לא הספיק, אולי עיניין של רצון בעוד בדינמיות ורזולוציה דחפה להחלפת מגבר...
לעשות רעש חזק,זה לאו דווקא גם להניע ולשלוט על הרמקול..
יש הרבה מגברים שהרמקולים שלי ישמעו יותר טוב איתם מאשר עם הויטוס הספציפי, יש כמעט תמיד את האפשרות לשדרג.
ממש לא סבלתי עם האקיופייז, להיפך.

jecky49

אוהב את התחום
מעורבות
5
נקודות
8
בתור אחד שעד לא מזמן היה בעלים של VITUS RI 100 ונכון לעכשיו עם סטאפ זמני של האיון סקיילה 2 שמשמש בתור פרה וממיר D\A , והגברה זמנית של LUXMAN 700 U רוצה לומר שהסטאפ הנוכחי טוב יותר מVITUS RI100 ...אומנם הניצחון בנקודות -אבל קיים בהחלט. יותר פתוח יותר דינמי ובעיקר ניתן לשבת שעות ולאבד את הראש .....
מעניין מה יקרה שיגיע הסטאפ הקבוע??

ברקצ

חבר משקיען
מעורבות
269
נקודות
83
אם כבר מדברים עלי ועל המערכת שלי ... אז :
1. אני יכול להעביר ערבים שלמים בהאזנה למוסיקה שקטה ורגועה בווליום נמוך. אבל אני אוהב גם להאזין לפעמים בפול ווליום לתזמורת סימפונית מלאה, אורגן, או אפילו פסנתר שיישמע "מציאותי". מערכת שקורסת באמצע לא תתאים לי.
2. אני "אונס" את הרמקולים ? ההרבט' והפרואק טובים מספיק כדי להוציא SPL מספק בסטאפים שלי ובחללים שבהם אני שומע. יש לי פרה SS ומגבר הספק קלאס D והם מצליחים ביחד להחזיק את הרמקולים ביד רמה.
3. ומצד שני - הרמקולים שלי מנגנים בשבילי ולא בשביל אף אחד אחר.
4. למי שלא הבין מסעיף 1 או למי שהיה אצלי וחושב שאני פסיכי - זה נכון חלקית, אבל אם הייתי שומע רק בווליום גבוה כל הזמן הייתי כבר חרש. מצד שני צריך לזכור גם שווליום גבוה יחסית של תיזמורת סימפונית זה לא כמו ווליום גבוה במוסיקה אלקטרונית למשל.
5. כפי שאמרתי עד היום לא שמעתי מערכת מעוטת וואטים שמצליחה להחזיק מוסיקה סימפונית בצורה מכובדת אבל אשמח לשמוע.

ברקצ

חבר משקיען
מעורבות
269
נקודות
83
.... ואני מתנצל שהתפרצתי פה לדיון אבל הזכירו את המערכת שלי ... כמו שאמרתי אני אשמח לשמוע מערכת כזאת מעוטת וואטים ומבטיח להגיע עם ראש ואזניים פתוחים וללא שיפוט מוקדם למי שירצה ויסכים לארח אותי. זאת לא תחרות ואין פה עניין של להשווץ למי יש יותר גדול - אני באמת מעוניין לדעת מה האפשרויות של כל קונפיגורציה שכזאת. האמת שגם לי מאד קורץ לספח מגבר קלאס A מעוט וואטים ואני מכיר את הצליל הנהדר שלהם במיד ובווליום מתון אבל לצערי לי אישית זה לא תמיד מספיק.

shushu

חבר משקיען
מעורבות
852
נקודות
113
מוזמן להגיע (למרות שאתה לא אוהב פוקאל)

motorica

אוהב את התחום
מעורבות
67
נקודות
28
ברק הכל ברוח טובה ☺
מצאתי לנכון להגיב לאור התגובה שלך בעניין מגברי מעוטי וואטים, לא כולם מכיר אותך ויש לציין שמדובר באמת ברמות דחיפה לא שגרתיות בשילוב מוזיקה עמוסת כלים על מוניטורים בהעמדת near field.
את הפרואק שלי שמעתי בעוצמות כאלה לראשונה אצלך, והם בהחלט נתנו בראש
כשאסיים את הבניה של המונובלוקים שלי class a 50W תוזמן להתרשם ולהתפרע על הווליום.

Sol

חבר משקיען
מעורבות
621
נקודות
113
תודה נמר.
הבנתי שזה רמקול לא תובעני במיוחד ,בל קנטו 5 הספיק אפילו בשביל להניע אותו .
מוזר שאקופאז' עם ה180וואט שלו לא הספיק, אולי עיניין של רצון בעוד בדינמיות ורזולוציה דחפה להחלפת מגבר...
כאחד עם אותם הרמקולים.
הבל קאנטו מצליחים להניע לא רע.
אך זה רחוק מהשמעה עם מגבר טוב עתיר כח.
הרמקול מציא מעצמו הרבה יותר.
וזה מתבטא בכל ספקטרום הצלילים.

ברקצ

חבר משקיען
מעורבות
269
נקודות
83
אם אני אשים את הווליום שאני אוהב המגבר החדש והיפה שלך יישרף .... לא חבל ? :)

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,682
נקודות
113
רוזי (איציק) תתחדש - :אצבע מורמת:שתוי:

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור