Dan-Cinemart
עוסק בתחום
- מעורבות
- 1,151
- נקודות
- 113
יש לך ידע ב REW ?
עקרונית בהרכב הזה עדיף כיול ידני.
עקרונית בהרכב הזה עדיף כיול ידני.
https://www.roomeqwizard.com/REWhelp.pdfתודה רבה,
אני מבין שבמידה ואני לא משלב את הסאב אין את הנ"ל,
איפה כדאי ללמוד על rew?
(החבר @issi שלח לי פעם משהו בנושא, אולי זה יעזור לי)
מקווה שזה לא מסובך...
כל הכבוד איסי יקר.שלום "STAM"
אשמח לעזור עם REW
שלחתי לך הודעה פרטית להיתקשרות איתי.
זה תחביב שלי ואני לא לוקח תשלום.
איסי
+1כל הכבוד איסי יקר.
לא שטויות
אפשר בהחלט
יש וישיש לך Dirac?
יש ויש
עכשיו על SHD Studio משתפשף מחדש. בעבר הרצתי על PC. היה לי גם 88D אבל השתמשתי בו בעיקר כקרוס אובר.
כן, גם, אבל זה סט-אפ חדש לגמרי שעוד לא "התמצק" - עוד לא הוספתי סאבים, ריהוט חדש בדרך ושינויי מיקום צפויים כך שאני עדיין משחק עם זהויש לך כיוון ידני?
כן, גם, אבל זה סט-אפ חדש לגמרי שעוד לא "התמצק" - עוד לא הוספתי סאבים, ריהוט חדש בדרך ושינויי מיקום צפויים כך שאני עדיין משחק עם זה
בminidsp אפשר. יש לי גם בדאק (נפרד) כמה פיצ'ריםאצלי זאת גרסת תוכנה.
מעבר לטווח ועקומה אין ממש מה לשנות
התכוונתי ל-Dirac פרופר, הם לא נותנים אופציה לכוון אלגוריתם (במחשב לפחות)בminidsp אפשר. יש לי גם בדאק (נפרד) כמה פיצ'רים
אני מניח שאפשר, לאור הגמישות של הPC, להריץ במקביל ולשרשר eq שעובד system wide, ולהוסיף "נגיעות". זה עשוי לפגוע ביציבות (שלא לדבר לגרום שבץ קל לכל פיוריסט). אני מריץ על הלפטופ Equalizer APO בעיקר בשביל האזנה באוזניות בעבודה אבל הוא שימושי גם לכל מיני ניסויים.התכוונתי ל-Dirac פרופר, הם לא נותנים אופציה לכוון אלגוריתם (במחשב לפחות)
אני מניח שאפשר, לאור הגמישות של הPC, להריץ במקביל ולשרשר eq שעובד system wide, ולהוסיף "נגיעות". זה עשוי לפגוע ביציבות (שלא לדבר לגרום שבץ קל לכל פיוריסט). אני מריץ על הלפטופ Equalizer APO בעיקר בשביל האזנה באוזניות בעבודה אבל הוא שימושי גם לכל מיני ניסויים.
רועי
סבבה, ברורשאלה הייתה על Dirac, לכן שאלתי.
אבל אולי בקופסה יש משהו נוסף
ברור שאפשר, אבל עם עזרים נוספים.. אני הרי עובד עם JRiver