ה-NAD 778 הוא רסיבר משובח מאוד. תפקידו העיקרי של סאב וופר הוא להשתלב ללא תפר בצליל של שני הרמקולים הקדמיים, כך שבעצם לא תשמע אותו כשהוא פועל ולא תוכל להפריד בינו לבין הרמקולים הקדמיים - כאילו כל השלישיה היא חטיבת צליל אחת. הצלחתו של שילוב כזה תלוייה בשני גורמים:
אחד - כיול אקוסטי כמה שיותר דקדקני בהתאמה לתנאי החדר. הרסיברים של NAD מסתמכים על מערכת הכיול המצויינת של דיראק בגירסת LIVE 2.0 - נדמה לי שצריך לרכוש מאתר DIRAC את תוכנת הכיול המורחבת המאפשרת טיפול מיטבי בבאסים. זה עולה כמה עשרות דולרים. אל תוותר בשום אופן על רכישת תוכנת הכיול המורחבת.
שניים - סאב וופר כמה שיותר מהיר. אין לי שום נסיון עם הסאבים של REL. יש לי נסיון מוצלח עם הסאבים של SVS (יבואן: פיוצ׳ר אודיו וידאו, צקלג 21 ת״א) ושל פרליסן (יבואן: סינמארט, התרופה 14 נתניה). הפרליסן לטעמי הוא ״הסאב הכי מהיר בעיר״. בסופו של תהליך כיול דקדקני הוא יכול להשתלב ללא שום תפר עם כל זוג של רמקולים קדמיים. רכישה של הפרליסן גם תבטיח לך את שירותי הכיול של המכייל המקצועי הטוב ביותר בישראל, דן נגר שמתמחה כבר שנים בכיול של ציוד המבוסס על מערכת הכיול של DIRAC. דן נגר הוא היבואן של פרליסן. הכיול המקצועי הוא בתשלום נוסף, ולא נמוך, אבל הוא שווה כל שקל.