שניצל
חבר משקיען
- מעורבות
- 1,789
- נקודות
- 113
כידוע שלחתי הרמקולים ללכה חדשה לחודש ,לפני ששלחתי אותם עמדו שני הגידולים הללו במרחק שני מטר מקיר אחורי ומטר וחצי מקירות הצד ,ככה עבר לו חודש פלוס שהמשפחה התרגלה לסלון פתוח ומאוורר בלי החסימה של שני הרמקולים שלי ,טוב, הם חזרו סוף סוף ,ובעליהם שכותב לכם כאן ברוב יאוש רצה להחזירם למקומם הטבעי והמדוד ,והופה !!! התנגדות מצד הילדים והאישה ,בקיצור הוסבר לי בנחישות נמרצת שעלי למקם את הרמקולים בפינות החדר פנימה מקסימום מטר מקיר אחורי וצידי ,טוב!! הבנתי שאין ברירה ,וניסיתי לקבל ככה סאונד סביר ,(שלא לדבר על הברייק שמשגע אותי אחרי פרוק והרכבת הרמקול ומערכת כבויה למשך חודש) ,בקיצור סאונד מהתחת , אין פוקוס בכלל ,הבס בומי ,האינטימיות נעלמה ,בקיצור על הפנים ,
בינתיים כיוונים פה ושם ,גניבה של כמה סנטימטרים ,מה שפתר את הבעיה הוא הטייה עצומה של ברמקולים פנימה ,בדיוק הפוך ממה שמקובל ,כלומר קו ההצלבה נמצא הרבה יותר קדימה מנקודת האזנה ,בינתיים הרמקול גם חוזר למיטבו ואפילו כבר עבר את מה שהיה לפני ,כנראה הקליפה העבה של הלכה משנה קצת הרמקול ,גם שיניתי קצת נקודת האזנה קדימה יותר (גורר הספה ) ,בקיצור המלצה ,לא לשחרר לעולם מקום של המערכת !!!! לא יתנו לכם חזרה השטח.
בינתיים כיוונים פה ושם ,גניבה של כמה סנטימטרים ,מה שפתר את הבעיה הוא הטייה עצומה של ברמקולים פנימה ,בדיוק הפוך ממה שמקובל ,כלומר קו ההצלבה נמצא הרבה יותר קדימה מנקודת האזנה ,בינתיים הרמקול גם חוזר למיטבו ואפילו כבר עבר את מה שהיה לפני ,כנראה הקליפה העבה של הלכה משנה קצת הרמקול ,גם שיניתי קצת נקודת האזנה קדימה יותר (גורר הספה ) ,בקיצור המלצה ,לא לשחרר לעולם מקום של המערכת !!!! לא יתנו לכם חזרה השטח.