נו, זה פחות בעיה אפשר לחבר לשקע ראשי שני פילטרים מאותה חברה רק שקעים של סוג שונה, וגם קיימים פילטרים שנושאים שני סוקים השקעים ואזי להחליף בין הקבלים.בשביל לעשות השוואה כזאת צריך שכל שאר הרכיבים בשרשרת יהיו ללא שינוי.
איך תחבר כבל עם 2 סוגי פלאגים שונים לאותו תקע ?...
צריך מתאם והנה הכנסת עוד חוליה שונה בשרשרת שעלולה לשנות את התוצאה.
ארז
מאניין, לא ראיתי כאלה שקעים ישראלים, אלה עם כן הכוונה לשקעי כוחיש את המחברים ״השמנים״ גם לצד המכשיר וגם לצד הקיר ואלה באים בתצורה אירופאית או אמריקאית.
שמתי לב שלא מעט יצרים מציעים את הכבלים עם תקעים רגילים משני צידיו וה״שמנים״ מוצעים כאפשרות יקרה יותר. אז עולה השאלה - למה לא להשתמש בתקע ישראלי רגיל? יצרן אחד מצאתי שמציע את האפשרות הזו עם תקע ישראלי רגיל לקיר. כדאי לדעת שגם האפשרת הזו קיימת.
אריה
אתה כתבת בפוסט שלך ״פלאגים״ וגם אני התייחסתי לפלאגים כלומר לתקע, לא לשקע.מאניין, לא ראיתי כאלה שקעים ישראלים, אלה עם כן הכוונה לשקעי כוח
צודק!אתה כתבת בפוסט שלך ״פלאגים״ וגם אני התייחסתי לפלאגים כלומר לתקע, לא לשקע.
אריה
גאון, לירן, גאון. תן לי לנחש. במערכת שלך אין בכלל כבלים כי זה הכל קופסה אחת?אם תדאג שהכבל יהיה ישר כך שלאלקטרונים יהיה קל לזרום בו זה לא משנה שוקו או אמריקנו
גם במערכת "קופסה אחת" של לירן יש כבלים אבל הוא עשה להם מסדר והם עומדים זקופים וישר .....אהה הוא גם צבע את החלק התחתון של הקבלים בסיד לבן.......שכולם יהיו מוכנים למסדר של רס"ר matanoosh.......ופרח לשבת מלכהתן לי לנחש. במערכת שלך אין בכלל כבלים כי זה הכל קופסה אחת?
בדיוק!!!גם במערכת "קופסה אחת" של לירן יש כבלים אבל הוא עשה להם מסדר והם עומדים זקופים וישר .....אהה הוא גם צבע את החלק התחתון של הקבלים בסיד לבן.......שכולם יהיו מוכנים למסדר של רס"ר matanoosh.......ופרח לשבת מלכה
ברורגאון, לירן, גאון. תן לי לנחש. במערכת שלך אין בכלל כבלים כי זה הכל קופסה אחת?
.
חזק. מפה ישר לצוותא, מופע יחיד. מובטח לך עתיד מזהיר.ברור
הכל אלחוטי
גם החשמל
מה שאני לא מבין פה זה איך יכול להיות שהכבל הוא זהה אם שני התקעים מיועדים עבור מתחים שונים. הרי שוקו זה 220 ואמריקאי זה 110. אני מניח שבכל פורום אודיופילי אמריקאי יש על זה שרשור אחד לפחות.מזמן רציתי להבין האם יש יתרונות או חסרונות מובהקות בשמע של שני סוגי הפלאגים אלו.
ברור שוקו ״יושב״ יותר הדוק, אך משום מה (אם אני לא טועה) אמריקאי יותר נפוץ.
שאלה האם מי שהוא יתנסה בהשוואה מבחינת השמע בין שני כבלים מסדרה זהה אך רק פלאג שונה.
רוברט, אתה באמת איש טוב. הענין הוא שאתה פשוט לא מצחיק ולא תורם הרבה לאף דיון פה. אולי למעט אריה שצריך שיעשו לו סיכומי וויקי מדי פעם.גם במערכת "קופסה אחת" של לירן יש כבלים אבל הוא עשה להם מסדר והם עומדים זקופים וישר .....אהה הוא גם צבע את החלק התחתון של הקבלים בסיד לבן.......שכולם יהיו מוכנים למסדר של רס"ר matanoosh.......ופרח לשבת מלכה
לאחזק. מפה ישר לצוותא, מופע יחיד. מובטח לך עתיד מזהיר.
מה שאני לא מבין פה זה איך יכול להיות שהכבל הוא זהה אם שני התקעים מיועדים עבור מתחים שונים. הרי שוקו זה 220 ואמריקאי זה 110. אני מניח שבכל פורום אודיופילי אמריקאי יש על זה שרשור אחד לפחות.
רוברט, אתה באמת איש טוב. הענין הוא שאתה פשוט לא מצחיק ולא תורם הרבה לאף דיון פה. אולי למעט אריה שצריך שיעשו לו סיכומי וויקי מדי פעם.
אני שמח, לפחות, שאתה נהנה.
זה לא עניין של אמונה.[QUOTE="matanoosh, post: 397652, member:
מה שאני לא מבין פה זה איך יכול להיות שהכבל הוא זהה אם שני התקעים מיועדים עבור מתחים שונים. הרי שוקו זה 220 ואמריקאי זה 110. אני מניח שבכל פורום אודיופילי אמריקאי יש על זה שרשור אחד לפחות.
דבר ראשון אני מאמין שבכבלים אלו יכול לעבו זרם גבוהה מ240, אך מה שכן שבתיאוריה שקעים ותקעים אמריקאים מיועדות לעמוד בעומס נמוך יותר וזה כול הקטע, אך כמובן בפועל זה יכול לעמוד גם בעומסים כבדים יותר.
וכנראה זה אחד מהסיבות שביטוח בארץ לא ממש מבטח כזה דבר.
כן, ברור ש240 זה מתחזה לא עניין של אמונה.
240 וולט זה מתח ולא זרם
אם יש לך מגבר שצריכת ההספק שלו היא 500 וואט שזה המון אז ב 240 וולט זה 2 אמפר
נניח שהכבל הוא של 110 וולט אז הוא צריך להיות מתאים ל 4 אמפר כלומר במקרה שלנו זה בטוח בסדר
בכל מקרה 4 אמפר זה זרם נמוך יחסית לכבלי מתח
בארון חשמל יש מתגים שמתאימים ל 15 אמפר ומחוברים אליהם חוטים של 1.5 מ"מ
לגבי הביטוח זה לא מדוייק
אצלי יש ביטוח מלא למרות שחלק מהשקעים אמריקאים
כל עוד יש לזה תקן ישראלי/אירופאי/אמריקאי זה בסדר
לא חובה תקן ישראליכן, ברור ש240 זה מתח
רק לא הבנתי איך לשקעים אמריקאים יש תקן ישראלי? אפשר דוגמה?
רוברט, אתה באמת איש טוב. הענין הוא שאתה פשוט לא מצחיק ולא תורם הרבה לאף דיון פה..
לא
עכשיו ברצינות
אתה באמת חושב שאם תעביר בתקע האמריקאי 220 וולט זה לא יעבוד????
תפתח אחד כזה פעם
זה 3 פסי מתכת!!!
אין שם שום דבר
גם 1000 וולט יעבור
ואגב
יותר קריטי הזרם כלומר הצרכן שתחבר אל הכבל