חשוב יותר להחזיר את Roberts , איש טכני, מבין הרבה, אפילו שרבים לא מסכימים איתו, חשוב מאוד לשמוע את דעתו על הרבה נושאים !!
לא באמת, כל כך הרבה וויכוחים טכניים גרידה בינו לבין עמיר שהוכיחו עד כמה ההבנה של רוברט רדודה. אין לי שום בעיה עם טכנוקרטים טהורים אבל אז שהידע שלהם יהיה שלם ועמוק, רוברט ממש לא שם ובנוסף לכך הוא אובססיבי ולא משחרר לעולם, כל וויכוח איתו הוא אינסופי ולא נעים.חשוב יותר להחזיר את Roberts , איש טכני, מבין הרבה, אפילו שרבים לא מסכימים איתו, חשוב מאוד לשמוע את דעתו על הרבה נושאים !!
ברור שעדיף לא לדבר בכלל על מי שלא יכול להגיב פה, לא בגנות ולא בזכות. הם לא פה, לא חברים בפורום ועל כן כמו שכתבת עדיף שלא יוזכרו בכלל…נקודה למחשבה (לא מופנית לאף אחד ספציפי):
לא עדיף להמנע מלדבר בגנות אנשים שלא יכולים להגיב פה? אני מכוון כמובן לחברים מושעים ולא לדמויות שונות ומשונות מרוג'ר ווטרס ועד ג'ינגיס חאן. נראה לי בסיסי...
בלי קשר לעמדות בעניני אודיו ומי עצבן את מי בעבר.
אפשר לחרוג מהעיקרון במקרי חרום של הצלת הפלנטה, פצצה מתקתקת וכד'
רועי
הרשה לי לא להסכים איתך, אכן, רוברט טכנוקרט, אבל הידע שלו שלם ועמוק, אף אחד לא מושלם בידע ותמיד יש מה ללמוד עוד, אבל לא הייתי פוסל את הידע שלו, זה שהוא אובססיבי ולא משחרר לעולם, זה כבר דיון אחר , וויכוח איתו לא נעים תלוי למי... כל עוד לא מקלל או פוגע במישהו אין צורך בסתימת פיות...לא באמת, כל כך הרבה וויכוחים טכניים גרידה בינו לבין עמיר שהוכיחו עד כמה ההבנה של רוברט רדודה. אין לי שום בעיה עם טכנוקרטים טהורים אבל אז שהידע שלהם יהיה שלם ועמוק, רוברט ממש לא שם ובנוסף לכך הוא אובססיבי ולא משחרר לעולם, כל וויכוח איתו הוא אינסופי ולא נעים.
עדיף שיישאר חסום ושהפורום יהיה ענייני.
ממתי מחירים מופרכים גורמים להתכווצות השוק? בישראל הרבה פעמים ההיפך הוא הנכון. ע"ע נדל"ן, רכב, נופש...אם מחירי ההיי פיי היו מופרכים אז היית רואה יציאה של עוסקים בתחום מהענף הזה - פחות יבואנים, פחות חנויות.
אתה מזהה מגמה כזו ?
מה הקשר בין מחירי היי פיי לתעבורה באתר פה ?
ארז
ממתי מחירים מופרכים גורמים להתכווצות השוק? בישראל הרבה פעמים ההיפך הוא הנכון. ע"ע נדל"ן, רכב, נופש...
זה באופן כללי; בעניין ההיי-פיי זה דווקא יכול להיות - יבואנים לא ספרתי, אבל חנויות בטוח יש פחות מבעבר.
מה ההגדרה שלך למחירים מופרכים ?
בשבילי מחיר מופרך הוא מחיר מוגזם שאני לא אסכים לשלם.
אם אני, או בעצם קהל הצרכנים, מסכימים לשלם אותו, אז הוא לא מחיר מופרך אלא הוא מחיר שוק.
לומר "מחיר מופרך" ולהסכים לשלם אותו זו לא התנהגות רציונלית.
לעניין מחירי הנופש בארץ - אני אכן לא מוכן לשלם את המחיר שדורשים אבל כנראה שיש מספיק אחרים שכן מוכנים ולכן המחיר, הגם שלדעתי הוא גבוה , מייצג את מחיר השוק.
ארז
מחיר מופרך עבור מה שאתה מקבל, רמקול במחיר דירה במרכז, אלקטרוניקה במחיר מרצדס קלאס s, שרתי אודיו במחיר משפחתית וזה לפני שהגענו לתמחור כבלים בעלות רכב מנהלים
זה שיש מי שמשלם עדיין אינו אומר שהמחיר אינו מופרך.
גם לא בתיק של גוצ'י או שעון יוקרה או רכב יוקרתי....באף מוצר אודיו אין השקעה, מחקר או עלויות ייצור המצדיקים מחירים כפי שרואים היום.
יש המלצות לקבוצות בפייסבוק?כל הדיונים עברו לקבוצות בפייס!
מקבלים תשובות ועזרה במיידית.