שובם של החתולים הגדולים!

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
אהבתי אצלך את הקדם הקודם שלך..

גם כאן חם..
מיכאל! איפה נעלמת אינעל רבאק ?מתקשר אליך כל יום ומגיע למשיבון ,התגעגעתי בלאט!
גם הקדם השני אצלי רק יש לו תקלה ,עוד מעט אתקן גם אותו !

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
32 שפופרות פאוור ונראה שלפחות 6 שפופרות פרה...
פרקטי כל העניין הזה :מנצח:
מטורף לגמריי... מאחל שלא תאבד את זה לעולם ותמשיך להשתגע בצורה טובה.
סך הכל מפעיל 50 שפופרות בכדי לשמוע קצת חליל ,32 גדולות(kt120) ועוד 18 קטנות (ecc -82 83 88),תגידו לי אתם ,זה נורמלי זה?

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
גלוי נאות ....יש לי את הפרה של CAT הסיגניצ'ר עם הפונו ..אכן מכשיר מדהים לכל הדעות
עם ספק כוח ניפרד ..מושקע ביותר וגם עושה את העבודה על הצד הטוב ביותר.
גם הפונו שלו ברמה גבוהה ביותר.
זה מטומי? אם כן הוא עובד עם cc82 cבניגוד לשלי שעובד עם 83 ,דווקא הצליל מאוד דומה ,שמעתי אותם אחד ליד השני עם טומי ,כל אחד חשב ששלו יותר טוב ,מכשיר נהדר ,ובטח ללא תחרות ל10000 אלפים שח שהוא שווה

פ. סקרמנגה

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
למה צריך מגבר שפופרות כל כך מסבי? נראה לי נוגד את קונספט השפופרות, המתאימות במיוחד להספקים נמוכים יחסית? ועוד מאב קילו, יא רבנן!

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
צריך ועוד איך ,רוב בעלי מגברי השפופרות נמצאים בתת כוח ,ומספרים לך איזה מיד נפלא יש להם ,כי זה מה שיש ,חוץ מהנצילים ביותר ,זוג שפופרות לא מספיק אפילו "למוסיקת לילה חרישית" ,ולא רק בגלל 20 30 W,גם בגלל הזרם והיכולת שלהם "לחשמל" הרמקול ,לא מאחל לך לשמוע סימפוניות תמיד עם זוג שפופרות לצד ,למה זה לא מספיק אפילו למוסיקה קאמרית או הרכב גז קטן ,תנסה לשמוע "ביג בנד" על רמקול 89די בי ,
מי אמר שמגבר שפופרות צריך להיות קטן ?מגבר שפופרות צריך להיות טוב וגם חזק .

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
מיכאל! איפה נעלמת אינעל רבאק ?מתקשר אליך כל יום ומגיע למשיבון ,התגעגעתי בלאט!
גם הקדם השני אצלי רק יש לו תקלה ,עוד מעט אתקן גם אותו !

שלחתי הודעה פרטית.

פ. סקרמנגה

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
נגיד מגבר שפופרות סטנדרטי עם רמקול נציל לא יעבוד? מתקשה להבין הגיון מאחורי פול כח? אפילו המוח עובד על איזה וואט או שניים ועדיין מצליח לקלוט לא מעט חומר.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
אלדר כמעט צודק לחלוטין.

הוא טוען טענה שהיא נכונה ליותר מ-90 אחוז מהרמקולים ואכן הוא מתאר מצב עגום בו באמת מגבר עם זוג מנורות לצד אינו מניע רמקולים כמו שצריך.

לדוגמא. רוב המערכות מבוססות מנורות ששמעתי, שבהן משתמשים ברמקולים נצילים אומנם אבל לא נצילים בטירוף (100 דציבל וצפונה) המגבר לא הצליח לטפל בבס כמו שצריך, לא הצליח לשחזר תזמורת סימפונית או מוסיקת רוק. זה לא קורה רק במנורות. גם טרנזיסטורים מעוטי וואטים אינם ממש מצטיינים בגזרה הזו.

מגבר שולט מוכרח להיות חזק. במיוחד מנורות שמושפעות מאוד מהאימפדנס של הרמקול.

על מנת להאזין לתזמורת סימפונית עם מגבר מנורות se איכותי וחלוש אתה מוכרח שיהיה לך רמקול מעל 100 דציבל עם אימפדנס מאוד יציב.

מנסיוני עם שלל רמקולים ומגברים אני נוטעה להסכים עם אלדר אך לעדן. רק 99 אחוז מהרמקולים לא יעבדו היטב עם se בשיחזור תזמורת סימפונית או יכולת של המגבר להיתאושש אחרי איזה קרישנדו מטורף של 120 כלי תזמורת.

רועי51

חבר משקיען
מעורבות
210
נקודות
43
סך הכל מפעיל 50 שפופרות בכדי לשמוע קצת חליל ,32 גדולות(kt120) ועוד 18 קטנות (ecc -82 83 88),תגידו לי אתם ,זה נורמלי זה?

יש למונטי פייטון סקץ׳ נחמד על מכונה ענקית מורכבת ומסובכת וכנראה גם יקרה להחריד שכל ייעודה הוא לעשות ״פינג״. אז כל פעם שאני רואה מגברים שכאלו שגודלם, משקלם ומורכבותם היא כשל מעבורת חלל, לחילופין כל מיני מגדלים כסופים מסביב למנחת מסוקים שנקראים גם פטפונים, אני נזכר במכונה הזו שעושה ״פינג״.

Audiofreak

עוסק בתחום
מעורבות
1,083
נקודות
113
מגבר שפופרות חייב להיות בעל שנאי אאוטפוט משובח - קודם כל!
שנאי בינוני/ גרוע גם עם הרבה כח ו100 מנורות לא ישמע טוב!
אח"כ זה הכח והשליטה שהוא תלוי כמובן בעוצמת שמע, סוג הרמקול וגודל החדר.
הרבה מפלצות כח טרנזיסטוריות נופלות די בקלות במיד ריינג' שלהם מול מגברי מנורות טובים
האחרונים נופלים לרב בשיא הדינאמיות והמהירות .
כל אחד ישפוט לפי סגנון המוסיקה שהוא שומע והדרישות של הרמקול / חדר / עוצמה.
הכל התפשרויות , יותר טוב לי זה פחות טוב לך ולהפך.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
פינג!!!!!!!!!!!

Orac Hi-End

עוסק בתחום
מעורבות
115
נקודות
43
אחרי "פינג" בא "פונג" לא? :)

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור