שובם של החתולים הגדולים!

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
מזה שנה שנפרדתי מהסט השפופרתי שלי ,בשנה הזו שמעתי עם הטרנזיסטור asr שהוא באמת נהדר ,בינתיים שלחתי את המגברים והקדם לאשפוז לצורך התרעננות ,
אבל בימים טרופים אלו גמלה בליבי ההחלטה לחזור טיפה לצליל השפופרתי ,
לוויתי מחברי "הורנלס tube tester ונלחמתי במש שעות בזרמים הקטנטנים של למעלה ממאה שפופרות בכדי לסדר קבוצות שיתאימו למגברים בגדולים הללו.

חתולים.jpg

כך נבחרו בקפדנות 32 שפופרות הספק מותאמות בקבוצות של 4 ,
את הקדם גם חיברתי כמובן ,גם הוא שפופרתי של אותה חברה ,
קדם חתולים.jpg
וככה היום בשעות הבוקר המאוחרות אפשר היה סוף סוף ללחוץ play ,בכרך שעה של סאונד מהתחת עד שהתחממו המגברים ,והנה נדבקתי שוב לספה ,איזה חלקות ,איזה בס של שפופרות ,עמוק חם ומתגלגל ,
ושוב נשאלת השאלה ,האם שוה לחיות חיים של כלב עם מגבר שפופרות כל תובעני ,כל כך חם (בצלזיום) ,כל כך כבד,לך תיקח אותם לטכנאי כשיש תקלה ,כל מונובלוק קרוב ל100 קילו ,
לך תכוון בייאס ל32 שפופרות ,המזגן בסלון לא מספיק עם החום של המגברים ,
מצד שני יש קסם באויר ,יש אור בעניים ,וגם יש איזה יחודיות של שני המגברים היחידים בארץ מסוג זה שממלאת לך את החזה באויר צח ,אני עדיין בדעה שאתה צריך לאהוב את הציוד שלך גם שהוא כבוי ,ואי אפשר שלא לאהוב את הדברים הללו גם כבויים וכמובן יותר כשהם מנגנים ,נכון אין את האקולוגיה של הטרנזיסטורים הגדולים ,ומידי פעם יש תקלות בגלל המתחים הגבוהים בשלוב שפופרות דפוקות,אבל עדיין כנראה קשה לי לוותר ,יצא לי לדבר עם גיא לנדאו שהינו בעל הטרנזיסטורים אולי היותר טובים וגדולים שישבזמן שמדדנו שפופרות ביחד,וגם לו יש געגוע קטן למגברי הוינטג השפופרתיים שלו ,
כנראה שנגזר על אודיופיל שחייו בזבל ,והחיפוש אחר ריגושים קטנטנים לא נגמר ,
מאחל מכאן שבת שקטה לחיילנו ולתושבי הדרום ,ומתפלל לשובכם בשלום ,אוהבים אותכם!

תמונות מצורפות

• חתולים.jpg
    חתולים.jpg
    KB 9.3 · צפיות: 266
  • קדם חתולים.jpg
    קדם חתולים.jpg
    KB 4.5 · צפיות: 423
נערך לאחרונה ב:

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
אני לא מבין את החזרה של אנשים לציוד חם בקיץ - מה אי אפשר לעשות זאת בחורף :)

שוני

חבר משקיען
מעורבות
515
נקודות
93
חם בגיזרה הדרומית , סולידריות .

תתחדש.

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
למה אתה לא שם מאוורר?

partner11

חבר משקיען
מעורבות
121
נקודות
63
אשכרה לחיות כמו כלב, לתחזק הגברה עם 32 שפופרות KT נשמע כמו משרה מלאה

שוני

חבר משקיען
מעורבות
515
נקודות
93
פטיפון אדום לא, פטיפון צבע אדום.

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
פטיפון בצע אדום רק בגלל המצב :)

שוני

חבר משקיען
מעורבות
515
נקודות
93
שניצל למה לחכות שנה ?
הייתי נותן לך 2 חתולים ועוד אחד רזרבי, בעצם כושי החתול השחור, היה יכול להיות פרה,
אין ביאס , יש רק באסה.
ואז הייתי יכול למקם המערכת בסלון.

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
מאחל מכאן שבת שקטה לחיילנו ולתושבי הדרום ,ומתפלל לשובכם בשלום ,אוהבים אותכם!
1. אמן ואמן.

2. אם היית ילד בתחום, הייתי אומר לך שכשתיחשף למכשירים ברמות הגבוהות ביותר, הטכנולוגיה כבר לא תשנה. טרנזיסטוריים, מנורות, או כל דבר אחר. אבל אתה לא ילד, ואני בטוח ששמעת כמה מהקדמים הטובים שיש לשמוע בארץ. אתה אומר שאתה עדין חושב שלטכנולוגיה מסויימת יש מאפיינים ספציפיים שאי אפשר להגיע אליהם בטכנולוגיה אחרת?

אתן לך כמה דוגמאות: היה אצלי המשולב של דרטזיל. נדמה לי שגם אצלך הוא היה, לא?
אמנם הוא היה קצת כוסית, ולי חשוב שתהיה פרזנטציה יותר גדולה וצליל יותר דינמי, אבל בכל דבר מעבר לזה, המגבר הזה היה פנומנלי, דווקא בתכונות שהיית מייחס למנורות: טונאליות אמיתית כמו שבחיים לא שמעתי, כזאת שגורמת לכל מגבר אחר להישמע מנוזל בהשוואה.

בהתנסות אחרת, חיברתי את הפרה של איינשטיין שמתהדר, אם איני טועה, ב- 22 מנורות ואפס טרנזיסטורים. נשמע נייטרלי, מדוייק, גדול ומהיר.

וכשהשוויתי את הפרה של KR שאתה מאד אוהב, (כ- 4500 יורו כמדומני?) לפרה של לקסמן 600 שעולה כמעט כפול, לא היה שום דבר שה- KR עשה טוב יותר מהלקסמן, למעט לתת באס מנופח יותר (אבל לא מוגדר או נכון יותר. סתם גדול יותר, מזכיר סאונד שמקבלים ממגבר גיטרות).

הלקסמן 600 נתן צליל עשיר, מלא בהפתעות ועם טונאליות שמתחרה בדרטזיל (למרות שהגוון היה שונה). מהירות ופירוט שלא שמעתי עד אז. ועם אפס מנורות.

ואז הגיע, סוף סוף, ה-לקסמן 900 ונתן לכולם בראש.
אני לא יכול לדמיין מגבר מנורות שאין בו טכנולוגיה מעבר, שמסוגל להעביר כזה עושר, כזאת דינמיות ופירוט, שבאים על חשבון - של שום דבר!

במילים אחרות, אני עדין בשלב ש"מנורות" בשבילי זה סוג של פשרה שאני מרגיש שאני כבר לא צריך לעשות אותה. ומעניין שאתה דווקא כן. למרות שתקן אותי אם אני טועה, אבל אני מניח שאתה פשוט אוהב את הסטייל המנורתי, כל עוד יש לך משהו אחר להחליף אליו מדי פעם :).
מה דעתך?

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
שלום מתנוש
תראה אתה יש לך את הנסיון שלך ,ואני באמת אוהב לשמוע שאתה כל כך מרוצה מהתוצאה שהלקסמן 900 נותן לך עם הפאס ,
אבל אני דווקא יש לי נסיון אחר ,לא שאני לא אוהב טרנזיסטורים טובים ,להפך ,טרנזיסטור הוא הלחם והחמאה של האזנה שוטפת ,הוא תמיד יציב ,וחלקם גם נשמעים מספיק טוב בכדי לחיות איתם ביום יום ,אבל יש איזה קסם בשפופרות ,משהו בהרמוניות ,משהו שמפסיק לך את האזנה למערכת ומעביר אותך למוזיקה ,מן צליל שלא צריך יותר ממנו ,(כל עוד העסק תקין)
בקיצור מה שאני אומר לך ,כשעוברים מהטרנזיסטור המשובח יחסית למגבר שפופרות לא פחות נחשב ,יורד האסימון היכן נמצא הדבר האמיתי ,וגם אם לא הכל מושלם ,זה לא ממש מטריד את המאזין ,חוץ מזה ממתי הפרה של לקסמן שוה כל כך הרבה סופרלטיבים כמו שאתה מחלק לו ?

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
חחח,מצחיק אותי השניצל הזה, שבת שעברה ביקרנו את שניצל, צפריר ואנוכי ולאחר מכן הצטרף שוני.שמענו ה asr לאחר השידרוג.צפריר ואנוכי הבנו שכל מה שחיפשתה בסאונד טוב ומרגש היה שם, פשוט כך.
לא יודע מאיפה השנצל מביא את הכוחות והסקרנות לחפור אבל כל עוד יש לו את זה, שלא יגמר.(ורד)

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
באמת לא יגמור לו הכוח להמשיך, לחקור, לנסות, לעזור ולכתוב על כך :בעד:
אני גם מאוד מבין אותו בנושא המנורות

NStudio-Hiend

חבר משקיען
מעורבות
43
נקודות
28
אלדר
החתולים אצלך פרסים או אנגלים ;)

שוני

חבר משקיען
מעורבות
515
נקודות
93
שניצל מזכיר לי מערבונים של שנות השישים , כמו גון ויין כזה , מדבר מדבר יוצא מהבר וליד הדלת פתאום מסתובב, שולף ויורה.
מת על הסרטים האלה.:)

ronenperetz

חבר משקיען
מעורבות
237
נקודות
63
אלדר
החתולים אצלך פרסים או אנגלים ;)
אמריקאים

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
חתולים גדולים.jpg

חתול גדול.jpg

amp.jpg

תמונות מצורפות

• חתולים גדולים.jpg
    חתולים גדולים.jpg
    KB 7.8 · צפיות: 366
  • חתול גדול.jpg
    חתול גדול.jpg
    KB 10.9 · צפיות: 410
  • amp.jpg
    amp.jpg
    KB 10.1 · צפיות: 400
נערך לאחרונה ב:

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
אהבתי אצלך את הקדם הקודם שלך..

גם כאן חם..

kyroz

חבר משקיען
מעורבות
51
נקודות
28
32 שפופרות פאוור ונראה שלפחות 6 שפופרות פרה...
פרקטי כל העניין הזה :מנצח:
מטורף לגמריי... מאחל שלא תאבד את זה לעולם ותמשיך להשתגע בצורה טובה.

jecky49

אוהב את התחום
מעורבות
5
נקודות
8
גלוי נאות ....יש לי את הפרה של CAT הסיגניצ'ר עם הפונו ..אכן מכשיר מדהים לכל הדעות
עם ספק כוח ניפרד ..מושקע ביותר וגם עושה את העבודה על הצד הטוב ביותר.
גם הפונו שלו ברמה גבוהה ביותר.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור