שניצל
חבר משקיען
- מעורבות
- 1,789
- נקודות
- 113
מזה שנה שנפרדתי מהסט השפופרתי שלי ,בשנה הזו שמעתי עם הטרנזיסטור asr שהוא באמת נהדר ,בינתיים שלחתי את המגברים והקדם לאשפוז לצורך התרעננות ,
אבל בימים טרופים אלו גמלה בליבי ההחלטה לחזור טיפה לצליל השפופרתי ,
לוויתי מחברי "הורנלס tube tester ונלחמתי במש שעות בזרמים הקטנטנים של למעלה ממאה שפופרות בכדי לסדר קבוצות שיתאימו למגברים בגדולים הללו.
כך נבחרו בקפדנות 32 שפופרות הספק מותאמות בקבוצות של 4 ,
את הקדם גם חיברתי כמובן ,גם הוא שפופרתי של אותה חברה ,
וככה היום בשעות הבוקר המאוחרות אפשר היה סוף סוף ללחוץ play ,בכרך שעה של סאונד מהתחת עד שהתחממו המגברים ,והנה נדבקתי שוב לספה ,איזה חלקות ,איזה בס של שפופרות ,עמוק חם ומתגלגל ,
ושוב נשאלת השאלה ,האם שוה לחיות חיים של כלב עם מגבר שפופרות כל תובעני ,כל כך חם (בצלזיום) ,כל כך כבד,לך תיקח אותם לטכנאי כשיש תקלה ,כל מונובלוק קרוב ל100 קילו ,
לך תכוון בייאס ל32 שפופרות ,המזגן בסלון לא מספיק עם החום של המגברים ,
מצד שני יש קסם באויר ,יש אור בעניים ,וגם יש איזה יחודיות של שני המגברים היחידים בארץ מסוג זה שממלאת לך את החזה באויר צח ,אני עדיין בדעה שאתה צריך לאהוב את הציוד שלך גם שהוא כבוי ,ואי אפשר שלא לאהוב את הדברים הללו גם כבויים וכמובן יותר כשהם מנגנים ,נכון אין את האקולוגיה של הטרנזיסטורים הגדולים ,ומידי פעם יש תקלות בגלל המתחים הגבוהים בשלוב שפופרות דפוקות,אבל עדיין כנראה קשה לי לוותר ,יצא לי לדבר עם גיא לנדאו שהינו בעל הטרנזיסטורים אולי היותר טובים וגדולים שישבזמן שמדדנו שפופרות ביחד,וגם לו יש געגוע קטן למגברי הוינטג השפופרתיים שלו ,
כנראה שנגזר על אודיופיל שחייו בזבל ,והחיפוש אחר ריגושים קטנטנים לא נגמר ,
מאחל מכאן שבת שקטה לחיילנו ולתושבי הדרום ,ומתפלל לשובכם בשלום ,אוהבים אותכם!
אבל בימים טרופים אלו גמלה בליבי ההחלטה לחזור טיפה לצליל השפופרתי ,
לוויתי מחברי "הורנלס tube tester ונלחמתי במש שעות בזרמים הקטנטנים של למעלה ממאה שפופרות בכדי לסדר קבוצות שיתאימו למגברים בגדולים הללו.
כך נבחרו בקפדנות 32 שפופרות הספק מותאמות בקבוצות של 4 ,
את הקדם גם חיברתי כמובן ,גם הוא שפופרתי של אותה חברה ,
וככה היום בשעות הבוקר המאוחרות אפשר היה סוף סוף ללחוץ play ,בכרך שעה של סאונד מהתחת עד שהתחממו המגברים ,והנה נדבקתי שוב לספה ,איזה חלקות ,איזה בס של שפופרות ,עמוק חם ומתגלגל ,
ושוב נשאלת השאלה ,האם שוה לחיות חיים של כלב עם מגבר שפופרות כל תובעני ,כל כך חם (בצלזיום) ,כל כך כבד,לך תיקח אותם לטכנאי כשיש תקלה ,כל מונובלוק קרוב ל100 קילו ,
לך תכוון בייאס ל32 שפופרות ,המזגן בסלון לא מספיק עם החום של המגברים ,
מצד שני יש קסם באויר ,יש אור בעניים ,וגם יש איזה יחודיות של שני המגברים היחידים בארץ מסוג זה שממלאת לך את החזה באויר צח ,אני עדיין בדעה שאתה צריך לאהוב את הציוד שלך גם שהוא כבוי ,ואי אפשר שלא לאהוב את הדברים הללו גם כבויים וכמובן יותר כשהם מנגנים ,נכון אין את האקולוגיה של הטרנזיסטורים הגדולים ,ומידי פעם יש תקלות בגלל המתחים הגבוהים בשלוב שפופרות דפוקות,אבל עדיין כנראה קשה לי לוותר ,יצא לי לדבר עם גיא לנדאו שהינו בעל הטרנזיסטורים אולי היותר טובים וגדולים שישבזמן שמדדנו שפופרות ביחד,וגם לו יש געגוע קטן למגברי הוינטג השפופרתיים שלו ,
כנראה שנגזר על אודיופיל שחייו בזבל ,והחיפוש אחר ריגושים קטנטנים לא נגמר ,
מאחל מכאן שבת שקטה לחיילנו ולתושבי הדרום ,ומתפלל לשובכם בשלום ,אוהבים אותכם!
תמונות מצורפות
נערך לאחרונה ב: