michael123
חבר משקיען
- מעורבות
- 1,439
- נקודות
- 113
מרימי כבלים מזהב טהור.
מרימי כבלים מזהב טהור.
שאלה מצוינת ואני שמח ששאלת : מאחר ונושא אראלה הופסק על יד מפעל הפיס, אני חוטא מידי פעם במשלוח טפסי לוטו. הפרס המינימלי בלוטו 8 מלש"ח ומכאן שהמשחק הזה שלכם עם אראלה קטן עלי.ואם אראלה לא מתקשרת לא תרצה לשדרג רכיב בסט אפ?
אבל את מרימי הכבלים שלו אתה לא יכול לקחת .....זה כבר סוג של ריהוט ואתה מסתבך עם אשת הנמרפריט אחד !!!!
המערכת של נמר ! אמרתם אחד
שאלה ממש קלה אולם צריכים לשנות את ההגדרה שלך משום שאני צריך לשחד את אישתי בחלק מהסכום כדי לזכות להכניס לסלון את מפלצת חלומותי.
אני חושב שכל החברים שביקשו רמקולים ענקיים מפקששים בגדול- בנוסף לרמקולים המשובחים הם יקבלו גם שימוע ברבנות.
ועכשיו שאישתי אישרה לי לחסום את הסלון אני רוצה את זה - אפוג'י גראנד, יצורו הופסק לפני כ 20 שנה ......אחת לכמה שנים מופיע ביד שניה - עלה כחדש 80,000 דולר, יש לי הרגשה שהיום במצב טוב ימכר ביותר.
וכידוע לכם אני אדם פשרן וחובב שלום בית..... כדי להקטין את "הנזק הסביבתי" לאשתי אני מוכן להוריד את הרמקולים מהסאבים שלהם ולשים אותם בצד....כעת נשאר רק עניין קטן .....האראלה הזאת
צפה בקובץ המצורף 41548
שאלה מצוינת ואני שמח ששאלת : מאחר ונושא אראלה הופסק על יד מפעל הפיס, אני חוטא מידי פעם במשלוח טפסי לוטו. הפרס המינימלי בלוטו 8 מלש"ח ומכאן שהמשחק הזה שלכם עם אראלה קטן עלי.
אני כבר יכול להתחיל לשחק בליגה של נמר
אריה
חברים רובנו כאן מפספסים בגדול,
דבר ראשון למוסיקה באיכות,
ולא משנה איזו הגברה,רמקולים,או מקור,
יש לכם,כל זה יכול ללהתווסף בהמשך,
מה שצריך זה חדר יעודי למוסיקה,
את המידות אתם תחליטו לפי ראות עניכם,
ואז נושא "ההנהלה" יורד מהפרק,
והשמים הם ה...
רמקולים בגודל כזה הם הקו הכי מהיר לרבנות, חחחח...
עם חלוקה שווה ברמקולים.
הדין האישי בארץ מפלה לרעה גבר יהודי, ספק אם תהיה חלוקת רמקולים שמתקרבת לשווה.
זה אינו הנושא השרשור, עדיף שלא ניכנס לזה.
בחירה נאה, מי מבין השלושה הוא הפנטזיה שלך ?
https://goo.gl/images/WFo9qg
אבל בטח עד אז אני אקבל שכל ויעבור לחדר קטן עם זוג מוניטורים .לא מוותר על הדווינצ'י....
אצלי
התחום הזה עובר אצלה כ"חלק מהנוף" בבית,
ברור שהייתה רוצה שידה מעוצבת עם מקום להניח תמונות ופסלים קטנים ופיצ'יפקייס כמו חברה טובה שלה.
אבל כבר הבליגה עם המצב והשגעון הזה, כך כבר 12 שנה מאז שאנחנו מכירים.
המערכת/תחביב חלק ממני (בלתי נפרד)
הדבר היחיד שהיא בכל זאת שמה לי וטו ולא הייתה מוכנה לשמוע,
רציתי לתלות אצלי 4 רמקולים ל Atmos (יחסית גדולים עם נוכחות),
היא לא הייתה מוכנה כאמור לשמוע...וטוב שכך...
דבר נוסף שמפריע לה, שהקדמיים מאוד בולטים קדימה...ואני יכול להבין אותה...
לפעמים אני שוכח שאני אדם נשוי עם 3 ילדים
לגמרי נכון, בחדר קטן מדפיים עדיפים על רמקולים גדולים.
גם עבורי...לא היה ניתן להישאר אדיש לצלילים ולהנאה שהסטאפ הזה הצליח לייצר - עבורי זה תמצית התחביב.
מה שצריך זה חדר יעודי למוסיקה,
את המידות אתם תחליטו לפי ראות עניכם,
ואז נושא "ההנהלה" יורד מהפרק,
והשמים הם ה...