שאלת שלום בית - מיקום רמקולים

falou

אוהב את התחום
מעורבות
18
נקודות
18
Falou
אתה לא על תקן חנה בבלי, היא התפרנסה מללמד נימוסים והליכות,
אנשים באו מרצונם הטוב ללמוד אצלה,ולהישתפר.
להגיד לחבר הפורום היתנהגות מגעילה ואתה לא פעם הראשונה עושה את זה,
זאת תחושת עליונות והתנשאות על האחר, וזה מקומם,הוא לא פגע בך,
לא פנה אליך,למה שלא תתאפק:D

אני לא אמרתי לחבר פורום שהתנהגותו מגעילה, כתבתי שלקבוע עובדות בשטח זו התנהגות מגעילה.
במרחב ודיון ציבורי הדיון הוא בין כל המשתתפים, לכן אני לא צריך להגביל תגובתי לפותח השרשור.
ולבסוף, היחסים עם בת הזוג הם חלק מנושא הדיון, לכן התגובה גם רלוונטית.

אם זה גורם למישהו להרגיש שמתנשאים על מאן דהוא, ייתגבר על תחושותיו.
אני חושב שאני מתנסח באופן מכובד והולם.

נערך לאחרונה ב:

falou

אוהב את התחום
מעורבות
18
נקודות
18
"קבע עובדות בשטח"
היה כמובן בהומור

ולמה מגבר על הריצפה זו לא בעייה?

מבחינת הסאונד?!
זו לא בעיה. הרבה חובבי מנורות ממקמים ככה מגברים רגישים לרעידות.

falou

אוהב את התחום
מעורבות
18
נקודות
18
בהנחה שהויטרינה עפה זה בסדר או שעדיין עדיף על הקיר של החלון? ומה נסגר לגבי המגבר כן או לא על הרצפה? לפני כשנה ניסיתי לשים על פלטה אקוסטית של aurlex אבל זה הרס את הסאונד.
falou אם גם הטלוויזיה תעבור תהיה בעיה עם סימטריות בגלל החלון הימני.
אנסה ליישם חלק מהדברים (בשיתוף כמובן הרי אנחנו נמרים שהולכים על ארבע ובשקט :D)
תודה לכולם.

קודם כל, לגבי המגבר, עצתי היא לנסות מבחן בלי שאתה יודע על מה המגבר עומד. אני מוכן להמר שלא תוכל להבדיל בין בסיסים שונים של המגבר, בוודאי שלא עם הציוד שלך (אם אתה חי עם הווטרינה הזו, מעמד למגבר זה לא שממש משנה אצלך את הסאונד...).

הבעיה עם הסידור הקיים הוא לא רק הוטרינה (שהיא גם תיבת תהודה וגם מחסן רזוננסים) אלא חוסר הסימטריה. הרמקול הימני מקבל "חיזוק" מהקיר. אני חי בסידור כזה, ובתדרים מסויימים זה מורגש ורחוק מאידיאלי (ואצלי יש יותר מרחב לרמקול).
בנוסף, הספה הימנית חוסמת את הרמקול. זה בטוח מובחן שמיעתית.

לגבי החלון והמסך, נראה לי שעדיין המסך יכול להיות מספיק באמצע או שאפשר להזיז קצת את הספה לכוונו. את בעיית החלון אפשר לפתור עם וילון ואולי גם משהו דקורטיבי מהצד שני, לטוב הסימטריה.
אידיאלי זה לא, אבל מבחינת הסאונד אני מנחש שזה יהיה יותר טוב (מנחש, כי לעולם אין לדעת לפי תמונה...).

ברקצ

חבר משקיען
מעורבות
269
נקודות
83
סליחה שאני מתפרץ - אבל יש לך רמקול שתקוע וחנוק בפינה ודווקא האורלקס הוא זה שדפק לך את הסאונד ? מוזר. אני חושב שכולם רמזו בעדינות שלא סביר לקבל איזון אמיתי בהצבה הנוכחית . תכניס את הטיפול הזוגי עם אשתך כ"הוצאת אודיו" ותשכנע אותה לקבל העמדה אחרת שתהיה מקובלת עליה ועליך.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור