אצל עופר שחורי יש פרה 2 חלקים (Micro 25 RS) של קרופט חדשים במחיר פצצה.
M0TI אוהב את התחום הודעות 389 מעורבות 18 נקודות 18 10/9/15 #21 אצל עופר שחורי יש פרה 2 חלקים (Micro 25 RS) של קרופט חדשים במחיר פצצה.
בעז אוהב את התחום הודעות 99 מעורבות 28 נקודות 18 4/10/15 #22 תודה על ההתייחסות ! אני מבין ש 50w של ניים, כמו של CROFT, אמורים להניע את הרמקולים היטב. אמתין להזדמנות לשמוע את הסופרנייט על רמקולים דומים לשלי. נערך לאחרונה ב: 4/10/15
תודה על ההתייחסות ! אני מבין ש 50w של ניים, כמו של CROFT, אמורים להניע את הרמקולים היטב. אמתין להזדמנות לשמוע את הסופרנייט על רמקולים דומים לשלי.
Sol חבר משקיען הודעות 2,444 מעורבות 621 נקודות 113 4/10/15 #23 נכתב ע"י בעז: תודה על ההתייחסות ! אני מבין ש 50w של ניים, כמו של CROFT, אמורים להניע את הרמקולים היטב. אמתין להזדמנות לשמוע את הסופרנייט על רמקולים דומים לשלי. לחץ כדי להרחיב... בועז קח לנסיון את ה-Croft שיש לעופר. מבטיח לך שלא תחזיר אותם.
נכתב ע"י בעז: תודה על ההתייחסות ! אני מבין ש 50w של ניים, כמו של CROFT, אמורים להניע את הרמקולים היטב. אמתין להזדמנות לשמוע את הסופרנייט על רמקולים דומים לשלי. לחץ כדי להרחיב... בועז קח לנסיון את ה-Croft שיש לעופר. מבטיח לך שלא תחזיר אותם.