רשמים ראשונים מחיפוש מערכת סטריאו

Audiofreak

עוסק בתחום
מעורבות
1,083
נקודות
113
הי אורי, מקבל את הערתך לגבי

מוצרים של יבואנים אחרים.
לגבי הבנתי בתחום, לפני היותי יבואן, עדיף שתכיר אותי לפני שאתה כותב.

fermono

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
6
חברים יקרים!
רציתי לשתף אתכם בתחושותי.
לאחרונה אני נתקל בשרשורים שסוטים לחלוטין מהנושא המקורי, לא זאת בלבד, הדיונים גולשים לפסים אישיים.
אנו ציבור הגולשים, או לפחות מרביתינו, נהנים להשתמש באתר מעצם אהבתינו לעולם המוזיקה. אין לנו עניין בכל אותן "תחרויות" של "למי יש גדול יותר" או "מי מבין יותר".
לכל אחד מאיתנו השקפת העולם שלו, סגנונות המוזיקה המועדפים עליו, והדברים המרגשים אותו. אין צורך ואפילו מיותר לנסות בכח לשכנע את כולם שאנחנו צודקים. אין מקום, לא באתר ולא בתור בני אדם להכפיש אחרים.
הדיון באתר הופך לעיתים ללא נעים, וגורם, לי לפחות, להפסיק לקרא שירשורים.
אנא מכם, קצת כבוד לזולת, קצת כבוד לעצמכם!
בתקוה כי ניקח זאת לתשומת ליבינו והתופעה המיותרת תיפסק.

סוף שבוע נעים!

אופיר

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
צודק ב-1000% (Y)

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,604
נקודות
113

oferT

חבר משקיען
מעורבות
46
נקודות
48
דעתך זה בסדר - צורת כתיבתך? לא ולא.

סבבה , זו דעתך האישית. לדעתי אתה לא רק טועה, אלא בצורה ככ קיצונית שזה מפחיד.

צר לי אך אולי אתה עוסק בתחום אך הקשר בינך ובין הבנה בסאונד הם מופרכים ביותר.
יש דברים שהם מעבר לטעם
.

שוב אתה כותב ככל העולה על רוחך...בלי שום מחשבה?{ולא בפעם הראשונה...}למרות שאתה לא מכיר את הצד השני? - צר לי בשבילך, אבל הידע של ערן בתחום הוא רב ועשיר מאין כמוהו - למעשה מה שאתה לומד כעת - ערן כבר הספיק לשכוח מזמן.

דבר שני,למרות שאתה מחשיב את עצמך "כבעל ידע עשיר בתחום" {מה שלדאבוני אתה לא!}....מעט כבוד
לזולת רק יוסיף גם לך כבוד בחזרה.{על תורת הדדיות שמעת...?} למעשה צורת כתיבתך
המזלזלת/בוטה/מתנשאת בהרבה חברים כאן שם ובכול מקום -לא מוסיפה לך אדרת של אדם
מנוסה/מבין,אלא נהפכו.

תמיד תזכור -שדברי חכמים, בנחת נשמעים!

סוף שבוע רגוע לכולם.(ורד)

truejoker

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
תגיד אורי גם כאן אתה מתחיל להתנהג בדרך הזו ? כבר מזמן לא נתקלתי בתגובה כ"כ חוצפנית ומתנאשת כלפי אדם שאתה יודע שאסור לו להגיב לך בחריפות . ויש לך את החוצפה ל"בכות" בפורום השכן שמתנכלים לך ?!!! מה קרה תסמונת "הקוזק הנגזל" ?
עם כול הכבוד לארקאם ולעוד כמה מוצרים שאתה נושא הדגל שלהם בארץ , יש דברים שהם טובים מהם
דבר שני , אין לך מונופול על הידע בתחומי אודיו , לא כאן ולא בכול מקום אחר . אז לא כול פעם שמישהו מחליט שמגבר X שאתה נושא הדגל שלו לא מתאים , אתה תתפרץ בכזו חציפות
ודרך אגב ממתי אתה מגן היבואנים/חנויות השונים ?!! אלא אם כן זה SG ?!!! (שאתם מעניין אותי מה הקשר שלך אליהם , כי זה כבר חשוד )

ולנמר וכולם , אני בד"כ לא אישי , אבל יש כבר התנהגויות שאי אפשר לסובלן , ולפעמים צריך להיות אישי

נערך לאחרונה ב:

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
בואו נמשיך בדיון המדובר.

ולגבי ארקם שהוא מוצר מצויין למחירו ישנם מתחרים רציניים ביותר.

יוניסון ריסרצ' יוניקו.
מיקרו מגה.
אודיולאב.
שינדאק.
ג'ולידה.
YBA.

ועוד.

העיניין הוא שהצעות לעיתים חוזרות על עצמן כאשר מישהו מבקש המלצה למוצר במחיר מסויים, כיום בטווח המחירים של הארקם {שהוא מגבר מצויין} ישנם הרבה מתחרים ששמם מוכרח להישמע.

לכן אין אקסיומות במה שקשור לאודיו, ארקם יכול להישמע לי מצויין ולאחר גרוע וזה בסדר גמור.

אורי ידידי.

באמת קיימת התחושה כי אתה כועס כאשר מישהו בוחר להגיד דעה שאינה הולמת מוצר שליבך איתו, חשוב שתבין כי אין כאן דבר אישי נגד אף אחד וחשוב שתשובתך תהיה עיניינית לנאמר ולא חלילה לזה שאמר. בנוסף לאווירה החיובית והמשך הדיון כעינייני אתה בעצמך תוכל לתת את חוות דעתך בצורה מיקצועית, שנינו יודעים שאתה מכיר את המוצרים הללו טוב ושנינו יודעים שאתה יודע להיתבטא באופן מיקצועי שצריך, עשה זאת תמיד ... בשבילך ידידי.

בנסון

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
מסכים לחלוטין!!!!!!!!

הוא מבין,אין מה לעשות(Y)
(Y)(Y)(Y)(Y)

oferT

חבר משקיען
מעורבות
46
נקודות
48
מעבר לתמיכה באודיופריק - ניסיונו הרי מוכח.

מעניין לאן התקדם תומס בחיפושים שלו? אשמח אם תשתף אותנו בהמשך המסע שלך אחר המערכת?

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
לדעתי תומס צריך לשמוע את האופרה פרימה משודך ליוניסון יוניקו ומקור של יוניסון.

אני מכיר את הסט הזה טוב ואת הרמקול הזה אני מכיר על מספר הגברות שונות בביתי, הוא יחזיק את המוסיקה שלו ללא בעיה, ניראה מצויין ויזואלית ואפילו יתאים לסלון בינוני.

אם ירצה לעלות ברמקול ולרדת בתקציב למקור יוכל להחליף את המקור מהיוניסון למיקרו מגה אנטרי לבל {קומפקט מצויין לטעמי} ולעלות לאופרה קלאס שיש לאמיר ביד שניה.

היתרון בפרימה הוא הוורסיטליות שלו, הוא "אוכל הכל"
ועושה זאת בצורה שקשה להיתעלם ממנה יחסית לרמקול מדפי. אי לכך יהיה חבל להגיע להחלטה ללא האזנה לסטאפ שהצעתי.

thomas

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
6
המסע נמשך

טוב הספקתי כבר לבקר בעוד כמה מקומות. הנה בקצרה:

סאבו אודיו - שמעתי היידן גרנד מחובר לפליניוס ומקור של פרימייר. רמקול מרשים לגודל הקטנטן שלו אבל לא התחברתי לגוון שלו - מתוק מידי בשבילי. אני חוזר לשם שוב בקרוב לשמוע סט אחר. בכל מקרה אלי קאשי הבעלים הוא תותח עם ידע מטורף ואהבה אמיתית לתחום. הראה לי איך ספייקים ל-CD משפרים את הסאונד וכמעט נפלתי מהכסא מרוב תדהמה.

ארמה אודיו - שמעתי Grand Mezza (הרמקול הרצפתי שנמר אהב) מחובר ליוניסון הקטן ולCDP של יוניקו. ארמה נתן לשמוע בשקט והיה נחמד מאוד - מערכת חמה אבל מאוזנת בתקציב שלי (חלק מהמוצרים יש מתצוגה). הבמה יפה מאוד, הזמר יושב באמצע כאילו חיברו אותו עם ברזל. בכל מקרה לא השתכנעתי לגמרי - לא יודע בדיוק מה היה חסר לי שם. הסאונד לא היה מספיק מעניין. חבל שלא שמעתי את הפרימה המדפי.

אדם פרטי שהגעתי אליו משיטוטים בפורום אחר - שמעתי אצלו בבית רמקולים של HARBETH דגם compact 7. מעולים. זה בערך מה שחיפשתי, צליל טבעי, עשיר ומעניין אבל לא מתפרץ\נשפך ולא מעייף. הבעיה שהרמקולים גדולים קצת לחדר הקטן שלי, וחוץ מיזה עולים חדשים כ-17K, שזה לא משאיר לי הרבה כסף לנגן ומגבר. הבנתי שהם נשמעים טוב עם הגברה זולה (שמעתי עם הגברה של כ-15K) וייתכן שהם כן יתאימו לחדר הקטן שלי, אבל צריך לבדוק את זה.

PMC - שמעתי אתמול בערב אצל היבואן. לא הצלחתי להתרשם מהם כי לא היתה לי "ערכת הבדיקה שלי". לא מצאתי אצלם איזו תכונה דומיננטית (שזה יכול להיות טוב או לא טוב, תלוי למי). ממה שכן הצלחתי להבין, רמקולים די טבעיים ומאוזנים אבל רזים מאוד - חסרי צבע כאלה. בשמיעת חצוצרה של מיילס דיוויס היה מעייף מהר מאוד. אולי קשור גם להגברה ולחדר. בכל מקרה לא התחברתי.

למרות שאני די נהנה מלשמוע מערכות שונות, אני קצת מתחיל להתעייף.
אם למישהו יש עצה מועילה היא תתקבל בברכה.

נערך לאחרונה ב:

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
אני יכול להגיד לך לא למהר וגם לקחת הפסקה זה בסדר.
למרות שיש הרגשה שמצפים ממך כבר לרכוש משהוא - אז לא בלחץ, לא מדובר כאן על משהוא שלא יהיה זמין גם מחר

oferT

חבר משקיען
מעורבות
46
נקודות
48
בחרת בתחנות חשובות ונכונות במסע שלך -יופי.

אני מעריך שאתה מבין שלטעם אישי יש משקל רב בבחירה הסופית. לכן חשוב להאזין לרמקולים
שאהבת? > ונוספים, גם פעם שנייה/שלישית -אפילו בביתך.

בכל אופן, מדובר על חבורת רמקולים מאוד נכבדת שבדקת -אם יתרונות/חסרונות ...
כמו לכל מוצר אחר.שמעתי את הרמקולים הללו בקונפיגורציות שונות ומשונות. ואני חייב לציין לטובה דווקא את HARBETH
אחד הרמקולים היותר טובים ששמעתי בתקציב נתון. - טבעי... נעים וזורם...לא מעייף ... שקוף...מיד מצוין.בקיצור, רמקול נחמד מאוד. מלבד כמובן רמת גימור/פינש/מראה שלא כל אחד יכול לחיות לצידו. {ובצדק}

היידן גם רמקול נפלא -אגב,כל מילה על אלי קאשי נכונה -מקצועי, חביב, שנותן את הנשמה לכול לקוח.

לגבי PMC?לא ציינת איזה דגם שמעת? בכל מקרה, רמקולים עם איכויות מאוד בולטות בתחום הצליל הטבעי...מדויקים בצורה מעוררת כבוד...אבל נכון - לא מסוגלים להתמודד במוזיקה טובענית.{בימה צרה וקטנה מידי...}

כמובן שאופרה גם טובים לטעמי -אקוסטיק זן שווה לבדוק פעם נוספת. נסה לבדוק את SYSTEM AUDIO
או TRIANGLE קמוט,פרואק ,מורל אוקטב , ועוד כמה...

אני בכלל הייתי שוקל לרכוש רק יד שנייה.שם תקבל באותו כסף רמה גבוה יותר. כמובן שזה כרוך בזמן סבלנות
אבל זה משתלם בסופו של דבר.{כך אני נהגתי } למשל סונס פאבר קונצ'רטו שיש בלוחות -נסה/שווה לשמוע אותם.
יש עוד דברים בלוחות כגון:אפוס ES-25 -פרואק ועוד כמה...תחשוב על הכיוון.

oferT

חבר משקיען
מעורבות
46
נקודות
48
סליחה,לא הבנתי...למה לא רצפתי?

דוגמא: וון שוויקרט VR2 מוצע ביד שנייה במחיר אטרקטיבי. {שווה/ממליץ לבדוק את הרמקול הנ"ל...}

בהצלחה,

thomas

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
6
תודה עופר - ראיתי את הרמקולים שדיברת עליהם בלוחות. את הטריאנגל שמעתי לפני כשנה ולא אהבתי כל כך, את ה -SA דווקא כן. את ה VR-2 לא שמעתי אבל שמעתי עליו הרבה דברים טובים. בכל מקרה יש עכשיו איזה כיוון מעניין - נראה איך זה יתפתח ואם לא יצא אני אחזור לשוטט בלוחות.

oferT

חבר משקיען
מעורבות
46
נקודות
48
כיוון חדש? נשמע נחמד.

. בכל מקרה יש עכשיו איזה כיוון מעניין - נראה איך זה יתפתח ואם לא יצא אני אחזור לשוטט בלוחות.

חפש גם אצל יבואנים שונים רמקולים ביד שנייה - לא פעם נתקלתי ברמקולים טובים.

כמובן שסבלנות, זאת מילת המפתח ביד שנייה.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור