דעתי האישית היא ש15 אחוז הנחה , בהנחה שיהיה (וזה עדיין לא בטוח בכלל) , זה יפה מאד
מה שמעניין אותי , זה ההערה שניתנה לגבי העובדה ששוק האודיו יחסית קטן וזניח לשוק האלקטרוניקה הבידורית , מה יכול להיות הסיבה ?
אופציה אחת היא שאנשים לא אוהבים מוזיקה
- אין מצב , כולם אוהבים מוזיקה .. ?
אופציה שנייה היא שאנשים אוהבים מוזיקה , אבל אינם מבדילים בין צליל של רמקול "פח" לצליל איכותי של רמקול איכותי.
- גם לא נראה לי הגיוני , רוב האנשים במבחן עיוור ידעו להבדיל בין רמקול איכותי לרמקול באיכות נמוכה
אופציה שלישית היא שאנשים אוהבים מוזיקה , אבל לא מוכנים להשקיע כסף על מנת ליהנות משמיעה איכותית
- לדעתי , האופציה הזאת נכונה בחלקה , יש סיגמנט שלם של אנשים שלא ישלמו פרימיום על אודיו מושקע , כמו שישנם אנשים שלא ישקיעו בוידאו (טלויזיה LED מושקעת ואיכותית) , כך ישנם אנשים שלא ישקיעו באודיו , מצד שני אנשים מוציאים הון כסף על הופעות חיות בארץ ובחו"ל , ומוציאים כסף על וידאו , אז זה לא יכול להיות הסבר מלא ..
אופציה רביעית היא שאנשים אוהבים מוזיקה איכותית וישמחו לשלם פרימיום על החוויה אבל התחום לא משווק מספיק ורוב האנשים פשוט לא יודעים מה הם מפסידים
- מהניסיון שלי , זה לצערי נכון , רוב האנשים שאני מכיר קונים סאונד בר של BOSE , ובטוחים שיש להם סאונד מצוין
אופציה חמישית ואחרונה היא שנושא האודיו הדו ערוצי עם התיבות הגדולות והמשונות זה נראה כל כך אייטיז , והיום המוזיקה נצרכת בעיקר באוזניות
אז מה אתם אומרים , מסכימים איתי , או משהו שאני מפספס ?