- מעורבות
- 753
- נקודות
- 113
שרשור תגובות לכתבה: https://www.dtown.co.il/denon-a1h
הי צחי,כהרגלך בקודש, תמיר, הסקירה ממצה ומיטיבה להעביר את החוויה שמספק המוצר.האם לדעתך יש הצדקה לתמחור הגבוה של הדנון לאור העובדה שה Integra DRX-8.4 זול ממנו בכמעט 12k₪, בעל הספק גבוה יותר ועם מערכת הכיול Dirac Live ללא כל תוספת תשלום? מבלי לדבר על חתימת הקול, קרי איכות הסאונד ופירוט הצלילים, ששני המכשירים מפיקים (הכף נוטה לכיוון האינטגרה).
הי אנטולי,דבר אחד שעדיין לא הספקתי לנסות לצערי עקב מחסור בזמן הוא הAudyssey One של OCA כפי שהוא מציג בערוץ היוטיוב שלו. מחוות דעת בקבוצות בחול אנשים מאוד מרוצים מהתוצאות וזה עולה אפס כסף, כך שבהחלט מעניין לנסות.
אני מיציתי את הק"ב לפני כעשור!
גם חוסר זמן גם משעמם,סרטים פח!
קשה להאמין שמישהו עדיין משקיע סכומים כאלה על ק"ב!
עוד סקירה שבה הכל נהדר אבל למעשה היא מתרגמת את המפרט ואת הפרטים הטכניים של התפעול ללא כל ערך מוסף וללא השוואה למכשירים אחרים, ללא כל ביקורת. לסקירות כאלו אין כל ערך - אי אפשר ללמוד מהם אם באמת המוצר מומלץ או שלא. להערה שלך צחי יש ערך הרבה יותר מכל הסקירה. אני מניח שאקבל תגובה שאומרת שהיו הרבה סקירות עם ביקורת - לצערי זה לא הרושם שלי.כהרגלך בקודש, תמיר, הסקירה ממצה ומיטיבה להעביר את החוויה שמספק המוצר.האם לדעתך יש הצדקה לתמחור הגבוה של הדנון לאור העובדה שה Integra DRX-8.4 זול ממנו בכמעט 12k₪, בעל הספק גבוה יותר ועם מערכת הכיול Dirac Live ללא כל תוספת תשלום? מבלי לדבר על חתימת הקול, קרי איכות הסאונד ופירוט הצלילים, ששני המכשירים מפיקים (הכף נוטה לכיוון האינטגרה).
הי מריאן,
תודה על המשוב.
בכוונתי לעשות כתבת המשך עם ה- A1H, ולהרחיב על אופציית כיול חדשה שנוספה לאודיסי, המאפשרת להעלות גם גרף מטרה. יש למה לצפות!