היי איציק
בסקירה הרסיבר נבחן על רמקולים סטליטים של מורל ואני מניח שלרסיבר אין בעיה לדחוף אותם ,אבל איך הרסיבר לדעתך יתמודד עם רמקולים קשים יותר לדחיפה ? כי אין לי שום כוונה להוסיף מגברי כח וכו'... ואין לי כל נסיון עם הגברה דיגיטלית
תודה
אין לפיוניר שום קושי לדחוף או להניע או להזיז או אך שלא נקרא לזה...רמקולים כאילו ואחרים...
הגברה היא הרבה מעבר מהיכולת להגביר על הדרך יש את נושא האופן, האיכות והכי חשוב הטעם האישי.
מניסיון לפני כשנה וחצי
עם LX90
ו - LX86
(זהה ל89)
שהשוותי ראש בראש.
עם סט קדמי של קדמיים S-3ex ו סנטר S-7ex (מסדרת היוקרה של pionner שתוכננה בשיתוף TAD האיכותית).
מדובר על רמקולים טובים ובריאים - לא מצריכים הגברה חזקה במיוחד אבל כן מגיבים, שרים ומנגנים יפה עם הגברה טובה ובריאה...
יכול לומר שעם ה 90 התוצאה הייתה טובה מאוד ובהחלט מה שציפיתי כאשר רכשתי את הסט הנל, כאשר חיברתי את ה86, מה אומר - ממש לא נפלתי (בלשון המעטה), אפילו דיי סתמי, כאילו שמעתי חצי רמקול ..חשוב לציין שאני חשתי כך וזה לטעמי בלבד.
בחיבור הגברה חיצונית (טובה) התוצאה הייתה הרבה יותר טובה...
זה לא אומר שהפיונירים לא מתמודדים עם דחיפה עם רמקולים מעט "קשים" על הנייר, השאלה בעיקר זה האוזן של המשתמש ומה שהמשתמש מצפה שהתוצאה תניב...
באופן אישי שום רסיבר שהיה לי של פיוניר (כל מה שהגיע אחרי ה AX10 שהיה נהדר וממנו נהניתי מאוד ב2005)
אם זה 60,70,81,82,83,86 וה 90 (שכמובן בליגה לחלוטין ולגמרי מעל וגם נשמע בהתאם גם עם סט איכותי ויקר...)
בכל רסיבר העדפתי הגברה חיצונית שהניבה תוצאה הרבה יותר טובה לאוזניי
בעיקר בטונאליות ואיזון טוב יותר.
אבל לדעתי
צריך הרבה להתנסות קודם
וללמוד ולהקשיב להגברה שמצויה ברסיבר
ללמוד ולהקשיב לרמקולים שמחוברים ולתוצאה שלהם, מקסימום לוקחים הגברה מחבר לצורך בדיקה ובודקים עם ובלי...
לצורך העניין
כל רסיבר זה גם מגבר מן הסתם
וכל רסיבר (אם לא מוגבל מידי ומתעוות ב SPLים יחסית מאותגרים יותר) יניע רמקול - השאלה היא לא אם השאלה היא אך...
•עריכה•
הוספתי תמונות של ה setup הקודם.