אוראק תעשה טובה תבקש מהחברה שתמשיך להשתמש בסקאן ספיק . אני אוהב את סיז , ולשמוע תגובות כמו של אורי בגלל החברה הזו יהיה לי ממש לא נעיםאינפורמציה לחברים:
על פי נתוני הספק, כל סדרת הרמקולים הקיימים בחברה כרגע מתאימים במיוחד למגברי שפורפרות.
כדבריהם, הרמקולים אופסו וכוונו בחברה על ידי מגברי מנורות בכדי לתת את התוצאה המתאימה והמשתלבת הכי נכון מבחינת סאונד למגברי מנורות.
על פי הייצרן, המגבר האופטימלי הוא מגבר עם שפורפרת 300B .
כרגע החברה בתהליך קוו ייצור חדש של רמקולים אשר הדריברים שלהם הוא של SEAS מקווי הייצור הגבוהים של החברה.
כמו כן, רמקולים אלו כוונו ומתאומים גם למגברים טרנזיסטוריים.
בקרוב אפרסם אינפורמציה בנושא.
ערב טוב לכולם.
כמו כן , אם אני הבנתי נכון את מה שאמרת , אזי הם השתמשו במגברי מנורות ולכן המיד הגרוע שלהם ?!!!! , ומה היה קורה אם הייתי משתמש בKT88 ובPP ? ממתי בדיוק בונים רמקול לסוג מסויים של מגבר ?
ועוד מעיזים להודיע זאת קבל עם ועידה , ואומרים שהשידרוג הבא הם יכוונו את הרמקול?!!!!
לא נעים לי לומר , כי בד"כ אני משתדל להיות די סובלני וסבלני , אבל תגובה כזו היא פשוט ללעוג לכול הלקוחות בפוטנציה שלהם .
תודו על האמת ותגידו "רבותי אנו לא יודעים לכווין קרוס כמו שצריך ע"מ שהדרייברים ינגנו בהרמוניה , אנו צריכים מישהו שיבחר לנו נקודות חיתוך וסלופ שמתאים לדרייברים ולקופסה כי אנו לא יודעים לבצע את זה "
ואני מודיע לך עכשיו , שגם אם הם יקחו סיז הרמקול שלהם יהיה מזוויע באותה צורה ואולי יותר , כי הדרייברים של סיז הם מעולים , אבל הם פחות סלחנים מדרייברים של סקאן ספיק (זו גם הסיבה העקרית שסקאן ספיק מקבלים יותר כסף ).
לדעתי אתה יכול לחסוך לנו