רמקול פולק אודיו RTI-10

diz1

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
0
ובהמבורג ראיתי מערכות של MBL ובורמסטר שנמכרות בחנות כולבו.

HARMAN

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
6
LSI

שלום נמר
מתי תבצע מבחן לסידרה הגבהה יותר LSI
לפי דעתי בכמה רמות מעל ההסידרה של ה RTI:O

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,253
נקודות
113
יש עוד כמה סדרות לפני רמקולים ואחר כך יהיה מבחן מיוחד מאוד לרמקולים.

TakeOne

חבר משקיען
מעורבות
865
נקודות
113
הכל יחסי

ובהמבורג ראיתי מערכות של MBL ובורמסטר שנמכרות בחנות כולבו.

החוויה האחרונה שלי עם MBL הייתה אצל סבו, בחיבור של זוג מפלצות מונו עתירות זהב + קדם-מגבר בגודל משאית סמיטריילר, שחוברו לזוג מונטנות גדולות. הסאנוד היה סתמי. מאוד מאכזב. אין לי מילים אחרות. מנגד, שמענו שם גם את הבטהובן של ויאנה-אקוסטיק, יחד עם הגברת אינטגרייד של פרמייר (למיטב זכרוני) וזה נשמע פי כמה יותר טוב ויותר נכון: במה, פירוט, מוזיקליות, דינמיות.....
אז כנראה שגם כשמדובר ב MBL חשוב מאוד ליצור סט-אפ נכון ולהתאים אותו לחלל ההאזנה. אולי במרכולים של המבורג זה נשמע יותר טוב :)

ofir-harlev

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
וואלה יצא לי לשמוע רק סאבים של פולק.....לפחות הסאבים שלהם טובים:rolleyes:

diz1

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
0
החוויה האחרונה שלי עם MBL הייתה אצל סבו, בחיבור של זוג מפלצות מונו עתירות זהב + קדם-מגבר בגודל משאית סמיטריילר, שחוברו לזוג מונטנות גדולות. הסאנוד היה סתמי. מאוד מאכזב. אין לי מילים אחרות. מנגד, שמענו שם גם את הבטהובן של ויאנה-אקוסטיק, יחד עם הגברת אינטגרייד של פרמייר (למיטב זכרוני) וזה נשמע פי כמה יותר טוב ויותר נכון: במה, פירוט, מוזיקליות, דינמיות.....
אז כנראה שגם כשמדובר ב MBL חשוב מאוד ליצור סט-אפ נכון ולהתאים אותו לחלל ההאזנה. אולי במרכולים של המבורג זה נשמע יותר טוב :)
מה זה משנה
בשביל זה MBL זה גם עיצוב(עבור כאילו שאוהבים גורמטים) וגם שם - אז זה מספיק כדי למכור.
אמרת ליבואן שהסט אפ לא משהו או התביישת?

לגבי המערכת MBL שראיתי בחנות כולבו בהמבורג , על יד מכונות כביסה ודומיהם-היה שם הרבה מגברים ואת הרמקולים שלהם וכל הסיפור היה בהנחה מ 76,000 יורו ל 35,000 ועוד כמה יורו.

TakeOne

חבר משקיען
מעורבות
865
נקודות
113
נו, ובמחיר כזה לא חטפת שניים?

האירוע אצל סבו היה לפני די הרבה זמן. באתי בכלל לשמוע את הויאנה. המאהלר לא היו בתצוגה, אז הוא חיבר את הבטהובנים. אבל תוך כדי שיחה ונכונות שלי למתוח את התקציב הבחור המליץ לי לשמוע את המונטנות, שמנהל אחד הפורומים (שביל הקליפות) עשה להם הרבה באז באותם ימים. הוא חיבר אותם להגברה הכי יקרה שלו שם, והתוצאה כאמור הייתה מאוד מאכזבת. דווקא ציינתי שזה לא לטעמי ואמרתי מפורשות שהסט אפ השני, שעלה אולי רבע מהגורמטים, נשמע יותר טוב. אבל הוא לא השתכנע.....:)

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור