לפני שיצאתי לאכול, היתה כאן גירסה מצומצמת
AK1 לשלוח את "ההנהלה " לעבוד בתל-ברוך
הרי כאן בדיוק אתה מיצוי דעותייך על ההנהלה
ככה אל תבוא להטיף לנו מוסר
וחשבתי לי -- נו -- הבנאדם פיספס קצת -- לא קלט את ההומור -- אולי סר-הטעם כדברי GROOPER -- וזה גם לא הייה מכוון אליו בכלל.
אבל כשחזרתי, אני רואה שייש כאן ממש מסע הכפשה -- שכולל גם התנשאויות, הטפות מוסר, ומה עוד. כנראה מסע נקמה על מה שהנאדם לא אהב במה שכתבתי.
אז בוא נתחיל בהתחלה
כידוע, יש לי חדר מוסיקה ייעודי. אשתי לא "מנהלת" שם שום דבר, לא מה קונים, לא בכמה, לא איך ממקמים, לא מה נכנס ומה יצא, לא מה שומעים, לא הווליום, לא הסדר, כלום, נאדה.
לכן אין לי שום אסוציאצייה בין אשתי לבין "הנהלה", וגם לא בין נשים ככלל לבין "הנהלה".
להיפך, כשמישהו כאן הזכיר שנשים אוהבות להיות מנהלות/מנוהלות זה הקפיץ אותי.
כל מה שהייה כאן הייה הסתלבטות נטו, כולל על המצב שמישהו אומר "תביא הכל ועכשיו" על משהו
טיפה יקר....
מכאן להסקת מסקנות בבחינת "מיצוי דעותייך על ההנהלה" -- מופרך לחלוטין.
אשר ל"הטפות מוסר" -- לא הייו כאן כאלה.
אפשר כנראה לטעות בפרשנות לדבים שאמרתי, ולראות בדברים הבאים "הטפת מוסר":
שנית, מצד אחד, אפשר כמובן לראות בתקרית כזו התחלה של השתלטות עליך ועל נשמתך על ידי השטן שליידך -- ואם אתה חי מתוך שזה המצב, זו בהחלט נבואה שיכולה להגשים את עצמה בגדול.
מצד שני, אפשר להתייחס לזה כאל סתם אפיזודה חולפת, שיכולה לקרות מדי פעם, שמי שליידך רוצה קצת שקט, בלי לנמק, ומבלי שזה יהייה מוצדק בעיניך. קורה ויכול לקרות, גם בלי שזה יהייה בעל משמעות עמוקה כלשהי
אבל זו לא הטפת מוסר -- אני לא אומר שצריך כך או אחרת-- ואין כאן אפילו שיפוט לטוב או לרע -- זה פשוט ציון של גישות אפשריות למצב.
למעשה, אשתי ואני חגגנו 15 שנות נישואין בחודש שעבר, ואנחנו מכירים כ-5 שנים קודם.
אין מצב -- הסתברות אפס עגול -- שהקשר שלנו הייה מחזיק מעמד אם לא הייתי לומד להסתכל על מצבים בדיוק בצורה הזו.
ולא שאני גאון גדול -- לא למדתי את זה בהשראה עצמית -- זה לקח הרבה עבודה וסדנאות וקורסים -- אבל למדתי להסתכל, ברמה של גם לעזור לעצמי, וגם לאחרים כ-coacher (מאמן אישי).
אבל כאן זה לא פורום אימון ו/או פסיכולוגיה, והנושא אינו החיים הפרטיים של SonyES, ולמרות שהוא יזם את השיחה בנושא, כך שמה שכתבתי הייה בבחינת תגובה עניינית, הצעתי להפסיק את הדיון בחייו הפרטיים. הוא זה שמתעקש להמשיך את זה, כבר על שני שירשורים, ועוד לגרור אותי לעניין.
והנקמנות היא כנראה בגלל שהצבעתי על כך שהוא מנסה למכור תדמית, אבל גם זה מבחינתי לא מצב מיוחד שייש מקום מהתנשא עליו. זה פשוט ה-default של כולם, כולל אותי, רק שכאן זה נעשה בצורה קיצונית מהרגיל.
עמיר