- מעורבות
- 753
- נקודות
- 113
שרשור תגובות לכתבה: https://www.dtown.co.il/børresen-z1-cryo
לעניות דעתי רוב החובבים עם סלונים קטנים צריכים לשקול רמקולים במימדים הללו ובקליבר הזה. לזרוק רמקול ענק בסלון קטן זה אפשרי, אבל דורש המון עבודה.
נמר היקר !
שמח מאוד שסוף סוף חזרת לכתוב , גם מאוד אוהב את סגנון הכתיבה !
הרמקול לא נראה לי יקר יחסית לאיכות שאתה מדבר עליה ונראה נפלא ,
נעים לקרוא וללמוד !
יחסית כרטיס כניסה נוח לסאונד היי אנד במלוא מובן המילה - אומנם בגודל מדובר ברמקול קטן, אך כזה שיחזיק חלל מגורים ישראלי טיפוסי ללא קושי.תודה על המילים. ונכון. יחסית למוצרים שחלק מאיתנו רגילים/חיים איתם. אבל עדיין, זה להיפרד מכמעט 60k.
איך פיספסתי..אך התוצאות אצלי דברו בעד עצמן, והייתה לי אחת התוצאות שהיו הכי מדוברות בשנים האחרונות ואני מאוד הייתי גאה במה שהשגתי.
איך פיספסתי..
נשמע מאוד מרשים ומעניין. ואני ממש מפרגן וסקרן להקשיב לו, אבל סורי - יש מצב שזה רק אני - ממש מעצבן אותי שהסטנד של הרמקול נראה כמו רמקול של מאוורר רצפתי ממחסני חשמל.
תודה על הכתבה, לא ידעתי שיש בארץ נציגות לבורסון.
שמעתי אותו במינכן השנה, הודגם עם Aavik, לטעמי הסאונד היה נוטה לבהירות עם סינטטיות קלה..
היה לי הרבה ציפיה לשמוע את החדר של בורסון, מיכאל בורסון הוא מתכן על, ואפשר גם לשמוע את זה ב"לואו קוסט" שלו, סקנסוניק hd, אבל מודה שמעט התאכזבתי, אני לא מאשים את הרמקול, המגבר שגם ציפיתי לשמוע, Aavik לדעתי לא מספיק למרות שהוא יקר רצח, חשבתי שאשמע פעם ראשונה בחיים class d משכנע, לא קרה.