רמקולים R-15PM במבחן

• פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
ככל שאני קורא את הסקירות שלך אני מבין שלפחות לי יש מה ללמוד ממך בתחום האודיו וידאו וכל מה שלא קשור למע דו ערוצית מסורתית.
יישר כח (ורד)

Yasmart

אוהב את התחום
מעורבות
86
נקודות
28
אתה לוקח כמה מקרים פרטיים שהיית עד להם ומזה עושה הכללה.
זו טעות גדולה מאוד.
לא כל הרומנים גנבים (למרות שהכרתי כמה כאלה ), ולא כל המרוקאים עבריינים (למרות שכולנו מכירים את השמות של משפחות פשע ידועות בארץ ) ולא כל האשכנזים שמאלנים וכו'.

מצער שלאור ניסיונך עם אנשים (כפי שאתה מעיד בעצמך ) אלו המסקנות שהסקת ומצער עוד יותר שאתה בטוח שמסקנות אלו תקפות ונכונות לכולם.
ארז

לא מבין איך קבעת כי הכללתי וקבעתי ש"כולם" תקרא שוב את אשר רשמתי... ואני שוב טוען- חלק נכבד מהאנשים שמחזיק בידו את הציוד הזה, לא באמת נהנה ממנו כמו שהוא נהנה מלרכוש/לשדרג/ להחליף וכדומה- ממנו ויחד עם זאת, אין בכך פסול (סוג של תחביב שעדיף על הרבה דברים אחרים) אך לפסול ציוד או ביקורת כלשהי בביקורת של מישהו, כאילו יש לו איזה מונופול על ציוד כזה או אחר ועל טיבו, זו בעיה של התעסקות בגופו של אדם/מוצר ולא לגופו של עניין ועל כך אני מלין!

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
988
נקודות
113
לא מבין איך קבעת כי הכללתי וקבעתי ש"כולם" תקרא שוב את אשר רשמתי...

כאשר אתה כותב:
כל בעלי ציוד הסטראו האודיופילי (שהם לא בהכרח מומחי אודיו), מחפשים לקבל חיזוקים לציוד אותם הם רכשו/שמעו/ השתמשו/ חלמו או חולמים שיהיה בידם... מעטים האנשים שבאמת נהנים מהציוד שיש להם (חלק מהסיבות-רציונאליות ולגיטימיות),

אז אני קורא את זה כהכללה.
ארז

Yasmart

אוהב את התחום
מעורבות
86
נקודות
28
על זה נאמר-"חצי אמת גרועה משקר"
כל בעלי ציוד הסטראו האודיופילי (שהם לא בהכרח מומחי אודיו), מחפשים לקבל חיזוקים לציוד אותם הם רכשו/שמעו/ השתמשו/ חלמו או חולמים שיהיה בידם... מעטים האנשים שבאמת נהנים מהציוד שיש להם
תתייחס לכל הציטוט ולא לחלק שנח לך...

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
988
נקודות
113
על זה נאמר-"חצי אמת גרועה משקר"
כל בעלי ציוד הסטראו האודיופילי (שהם לא בהכרח מומחי אודיו), מחפשים לקבל חיזוקים לציוד אותם הם רכשו/שמעו/ השתמשו/ חלמו או חולמים שיהיה בידם... מעטים האנשים שבאמת נהנים מהציוד שיש להם
תתייחס לכל הציטוט ולא לחלק שנח לך...

ייחסת שני מאפיינים לבעלי ציוד הסטראו האודיופילי :
1. כולם מחפשים חיזוקים.
2. מעטים מהם נהנים מהציוד שיש להם.
הקביעה הראשונה מתייחסת לכולם, 100% של בעלי ציוד סטראו אודיופילי והקביעה השניה מתייחסת לחלק קטן מהם. היא לא סותרת או מצמצמת את הקביעה הראשונה שלך.
האם אנשים שנהנים מהציוד שלהם לא מחפשים חיזוקים לציוד שהם רכשו/שמעו/ חולמים שיהיה להם ?
לטענתך, מי שמחפש חיזוקים לא נהנה מהציוד שלו ?
אולי התכוונת לזה אבל זה לא מה שכתוב.
ארז

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור