רמקולים עד 35,000 מחיר חו"ל

BooBoo

אוהב את התחום
מעורבות
74
נקודות
28
היות ויש לי הרגשה, לא מבוססת, שעיקר החברים פה שומעים בעיקר ג'אז ומוזיקה לא "כבדה" אחרת
(וגם אם "כבדה" אז אקוסטית ולא חשמלית מוגברת), אני מציע, בעדינות, שתשתדל לקבל עצות מאנשים ששומעים הרבה/בעיקר רוק.

השני סנט שלי:
עבור רוק בחדר גדול כמו שיש לך כרגע - רק הדגמים שכתבת בפוסט הפותח (802D או 1038)
ואם יש Thiel (יש בכלל? לכתוב שמות ולהוריד תמונות מהאינטרנט לא יקדם אף אחד) אז גם.
כמו כן, כדאי מאוד לבדוק גם עם דני בכור ואצל שאר היבואנים מה יש להם ביד-שניה.
על כל שאר הרמקולים שהוזכרו פה, כולל 1028 וכל הקרמיים למיניהם, אני הייתי מוותר מראש.

YOSSI24

חבר משקיען
מעורבות
477
נקודות
83
לדעתי הרמקול בעל יכולת לנגן כל סוגי
המוזיקה באותה רמה מהנה,
הוא הרמקול המפתיע של לוני,
Neat ultimatum F7 מחובר למערכת על
שניתן להיתרשם מיכולותיו במלואם.

kyroz

חבר משקיען
מעורבות
51
נקודות
28
אם כבר אתה מביא מחו"ל. תביא אוטופיה ולא אלקטרה.
הבעיה שאוטופיות בכללי קשים לשידוך, הרמקול לא מרחם, חושפני מאוד
לך על כל אוטופיה עם טוויטר בריליום ותהיה שמח לעד (חוץ מSCALA V1)
אגב, השינדאק שלך... ככל הנראה הרמקול יבקש ממך (או יצעק עליך) להפרד ממנו

shushu

חבר משקיען
מעורבות
852
נקודות
113
יצא לך לשמוע Scala V1?

NuXeR

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
תודה רבה לכולם על ההמלצות והעזרה! ממש כיף!
העצה לגבי רוק - נכונה מאוד, כיון שאני לא מאזין לסימפוניות, ג'אז וכדומה.

לגבי Scala, Neat וגם Thiel - לא יצא לי לשמוע.
Spector A5 יצא לי לשמוע, רמקול נהדר אבל פחות הסגנון שלי.

לגבי האוטופיה - קשה לי לחשוב על קנייה ללא האזנה מראש לרמקול. מה גם שנראה לי שהוא יהיה בעייתי בהקשר ה-WAF. (Wife Acceptance)

shushu

חבר משקיען
מעורבות
852
נקודות
113
עצה ידידותית, אל תקנה אף רמקול (או כל רכיב אודיו אחר) בלי לשמוע!

kyroz

חבר משקיען
מעורבות
51
נקודות
28
יצא לך לשמוע Scala V1?
לא, אבל פוקאל אף פעם לא הוציאו רמקול וקראו לו בצורה כל כך בולטת V2...
כך שסימן שישנה בעיה עם הראשון.
מלבד העובדה שגם בביקורות רשמו שהראשון לא מזכיר את שאר הסדרה.

kyroz

חבר משקיען
מעורבות
51
נקודות
28
תודה רבה לכולם על ההמלצות והעזרה! ממש כיף!
העצה לגבי רוק - נכונה מאוד, כיון שאני לא מאזין לסימפוניות, ג'אז וכדומה.

לגבי Scala, Neat וגם Thiel - לא יצא לי לשמוע.
Spector A5 יצא לי לשמוע, רמקול נהדר אבל פחות הסגנון שלי.

לגבי האוטופיה - קשה לי לחשוב על קנייה ללא האזנה מראש לרמקול. מה גם שנראה לי שהוא יהיה בעייתי בהקשר ה-WAF. (Wife Acceptance)

אוטופיה יהיה בעייתי בWAF?!

NuXeR

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
אני מקווה שאתה ציני :)

תמונות מצורפות

• GMLabUtopia.jpg
    GMLabUtopia.jpg
    KB 105.8 · צפיות: 555

kyroz

חבר משקיען
מעורבות
51
נקודות
28
אני מקווה שאתה ציני :)

אם יש מרחב נשימה לדבר כזה... מדובר בפסל.
בכלל, אם יש משהו שלא ניתן לומר על פוקאל זה חוסר ב WAF. אם להם אין אז למי יש?

לווילסון- הרובוטריקים? לקבאס- הנוסע השמיני?
או לכל שאר ארונות הקבורה בשחור פיאנו?

joda5

חבר משקיען
מעורבות
121
נקודות
63
בוקר טוב עם כל הכבוד תארגן לי נוסע השמיני כזה . https://www.google.co.il/url?sa=i&r...8QjhwIBQ&url=https://www.youtube.com/watch?v%
3De4L8i16zxIo&psig=AFQjCNFCdGaZy6pU_zkIYU1ggE3q1FN5rw&ust=1450408384704759

joda5

חבר משקיען
מעורבות
121
נקודות
63
בוקר טוב עם כל הכבוד רמקול טוב מעיד על עצמו שהוא טוב . שזה אומר שקשה למצוא והוא נדיר לרכישה. מאשר חברת הגימיקים והפירסומת יש כ ל שני וחמישי באיזה לוח . שמישהו קנה חדשים וכבר מוכר . אז שלא יספרו לי מעשיות . אני לא מאמין בכתבות וטוב על הנייר . אני אוהב תוצאה בשטח. נכון כל אחד וטעמו ואני חוזר ואומר אני לא משכנע יש יותר טובים ויש פחות . כל אחד ומה שהוא אוהב . צורה אותי זה לא מעניין . מה שכי חשוב זמה שאתה אוהב בסופו של דבר . לא אחרים כי אתה צריך לחיות עם זה בסופו של דבר.

shushu

חבר משקיען
מעורבות
852
נקודות
113
לא, אבל פוקאל אף פעם לא הוציאו רמקול וקראו לו בצורה כל כך בולטת V2...
כך שסימן שישנה בעיה עם הראשון.
מלבד העובדה שגם בביקורות רשמו שהראשון לא מזכיר את שאר הסדרה.

לפי ההגיון הזה כל שדרוג של סדרה מצביע על בעייה בסדרה הקודמת... ובכל זאת קנית רמקול מסדרה קודמת... בלי ששמעת את הרמקול, אתה ממליץ או לא ממליץ עליו.

הצליח לך או לא, רק אתה יודע, אבל גם אם כן (ונראה לי שכן כי אתה מרוצה), לקנות ציוד אודיו שכל מה שהוא עושה זה לייצר צלילים, ללא הבדיקה המינימלית של איך הוא נשמע , היא המלצה בעייתית בלשון המעטה...

kyroz

חבר משקיען
מעורבות
51
נקודות
28
לפי ההגיון הזה כל שדרוג של סדרה מצביע על בעייה בסדרה הקודמת... ובכל זאת קנית רמקול מסדרה קודמת... בלי ששמעת את הרמקול, אתה ממליץ או לא ממליץ עליו.

הצליח לך או לא, רק אתה יודע, אבל גם אם כן (ונראה לי שכן כי אתה מרוצה), לקנות ציוד אודיו שכל מה שהוא עושה זה לייצר צלילים, ללא הבדיקה המינימלית של איך הוא נשמע , היא המלצה בעייתית בלשון המעטה...

זה כמעט נכון - אבל זה לא
כי אתה לעולם לא שומע רק רמקול, וגם אם הייתי שומע יכלת לומר "אז איך אתה יודע שמה ששמעת היה הרמקול או הציוד שמאחוריו?"
בשורה התחתונה פוקאל אף פעם לא רשמו v2 לרמקולי העל שלהם.
הם אולי קראו באותו שם לסדרה ישנה / חדשה, אבל בכל סדרה כזו הם שינו את המכלול.
כשאתה מוציא רמקול על והעיצוב נשאר זהה + תכונות זהות וקורא לו באותו שם ותוספת "גרסא 2.0" - במיוחד כשכל שאר הסדרה לא קיבלה עדכון גרסא כזה - משהו לא 'בסדר' עם הגרסא הראשונה.

shushu

חבר משקיען
מעורבות
852
נקודות
113
הממ.. אתה לא שומע את הציוד מאחוריו אלא אתה שומע מערכת סטיראו שלמה (כולל חשמל וכבלים) בחדר נתון (כולל בפנים את האקוסטיקה). נו אז? כמו שלא ניתן לטעון (לפי התשובה שלך אלי) שמדפי אוטופיה מדור חדש תמיד עדיף על דור קודם (כי שומעים את כל המערכת לא רק רמקולים), כך לא ניתן לטעון כי רצפתי אלקטרה דור חדש נחות מאוטופיה דור קודם (כי שומעים מערכת לא רק רמקולים).

-אני לא טוען את מה שכתבתי הרגע, אלא משתמש בטיעון שלך עצמך כדי לסתור את טענתך המקורית.

בכל מקרה, להמליץ לפלוני לייבא מחו"ל בלי לשמוע, ולטעון כי יהיה מרוצה, זה בעייתי.

hornless

חבר משקיען
מעורבות
377
נקודות
83
לדעתי, לייבא מחו"ל כשיש בארץ לא מעט הזדמנויות זה די מיותר. יש כל מיני פרואקים מעניינים, ווילסונים WP6, וכו'. ואם אתה חושב על חדש, הבחירה שלי היא עדיין SPENDOR D7 אבל אני משוחד.

shushu

חבר משקיען
מעורבות
852
נקודות
113
מסכים איתך לגבי ה d7 ;)

kyroz

חבר משקיען
מעורבות
51
נקודות
28
הממ.. אתה לא שומע את הציוד מאחוריו אלא אתה שומע מערכת סטיראו שלמה (כולל חשמל וכבלים) בחדר נתון (כולל בפנים את האקוסטיקה). נו אז? כמו שלא ניתן לטעון (לפי התשובה שלך אלי) שמדפי אוטופיה מדור חדש תמיד עדיף על דור קודם (כי שומעים את כל המערכת לא רק רמקולים), כך לא ניתן לטעון כי רצפתי אלקטרה דור חדש נחות מאוטופיה דור קודם (כי שומעים מערכת לא רק רמקולים).

-אני לא טוען את מה שכתבתי הרגע, אלא משתמש בטיעון שלך עצמך כדי לסתור את טענתך המקורית.

בכל מקרה, להמליץ לפלוני לייבא מחו"ל בלי לשמוע, ולטעון כי יהיה מרוצה, זה בעייתי.

בכלל להמליץ על כל דבר כאן יהיה בעייתי כי בתחום הזה שום דבר לא ודאי- ועדיין עושים את זה.

כמו שאמרו לפני - לא משנה איזה רמקול הוא יביא, כולם טובים ומה שבאמת חשוב זה מה הוא יעמיד מאחוריהם.

מאחר והוא שאל, ואני שמעתי כמה וכמה אלקטרות חדשות וכמה אוטופיות (רק מהדור הקודם, שלי, אלטו, נובה ומיקרו) - כאשר לכל אלקטרה יש עדיין משהו 'חסר' או מודגש כמו למשל התחום התחתון ב1038 - האוטופיות הם מוצרים שלמים, עם השקעה מקסימלית בדרייברים (עם מגנט פאוור-פלאוור- הפרח האדום) וקרוס מושקע יותר.
מה גם שמבחינת סחירות האוטופיות ישמרו יותר על ערכם.

זה ויכוח שיכול להמשך שנים- מה תעדיף? מרצדס e class חדשה או s class עם כמה שנים? כל אחד והעדפתו.

nkorah

חבר משקיען
מעורבות
75
נקודות
28
ברצינות? 35K ש"ח על רמקולים שאתה אפילו לא יודע באיזה חדר יעמדו?
עם כל הכבוד לרמקולים, ולהגברה שעומדת "מאחוריהם" ולסוגי מוסיקה - החדר הוא אחת ההשפעות הגדולות ביותר על איכות הצליל.

אני לא מצליח לחשוב על אף רמקול שישמע מצויין בחדר של 3X4 מ', ולא "יעלם" בחדר של 5X6. גם על התאמה הפוכה אני לא מלצליח לחשוב.

כל הרמקולים שציינת הם מצויינים, וישמעו איום ונורא בחדר קטן מדי. עד שלא יהיה לך חדר האזנה לטוח לכל הפחות בינוני (נניח 3-4 שנים), נראה לי בזבוז טהור להוציא סכומים כאלו (ורד)

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
שלום,

אתה מציג יותר מידי נעלמים.
12 מ"ר או 30 מ"ר? מה שמתאים ל-12 לא מתאים ל-30 מ"ר ולהפך. חדר 12 מ"ר עדיף מדפיים וחדר 30 מ"ר יעדיף רצפתיים?
הקירות הם בלוקים/בטון או גבס?
יש בחדר שידה בין רמקול למשנהו?
מה המרחק של הרמקולים מהקירות האחוריים?
יש עוד לפחות 10 שאלות שאפשר לשאול אותך, לדעתי אתה מפספס משהו.

תומר

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור