חברה אני אחסוך לכם את השאלות... הכל תוכנן על הנייר לפרטי פרטים התיבה עוצבה על ידי מ א' עד ת' וגם הנתונים של האלמנטים נלקחו בחשבון בזמן תהליך הבנייה נעשו כיוונונים קטנים וכמובן שלפני שאטמתי סופית את התיבה שמעתי כמה עשרות שעות של מוזיקה כדי לשנות ולכוון במידת הצורך עד לרמה של כמות הצמר בתיבה,נעזרתי במודדים אלק' כגון סקופ ספקטרום וכד' שחבר שהוא גאון קטן באלק' הביא עימו וכך הגעתי לתוצאה המושלמת מבחינת האוזן שלי כמובן...
לעניות דעתי זה אחד הרמקולים הטובים ששמעתי. לפני כן היה לי רמקולים של חברת B&O ושעשיתי השוואה ביניהם לבין הרמקולים שבניתי הם נשמעו עלובים לעומתם...
אולי יום אחד אגשים את החלום ואפתח לי מקום קטן שמתמחה בבניית רמקולים לא סטנדרטיים ויש לי עוד כמה עיצובים מהפכניים בראש שאני בטוח שאם אחד מהם יופיע בתערוכה רצינית אנשים שם יפלו מהרגליים...
לעניות דעתי זה אחד הרמקולים הטובים ששמעתי. לפני כן היה לי רמקולים של חברת B&O ושעשיתי השוואה ביניהם לבין הרמקולים שבניתי הם נשמעו עלובים לעומתם...
אולי יום אחד אגשים את החלום ואפתח לי מקום קטן שמתמחה בבניית רמקולים לא סטנדרטיים ויש לי עוד כמה עיצובים מהפכניים בראש שאני בטוח שאם אחד מהם יופיע בתערוכה רצינית אנשים שם יפלו מהרגליים...