רכישת פטיפון ללא הדגמה

אד ליב

חבר משקיען
מעורבות
323
נקודות
63
אני מאמין ש90 אחוז מהסאונד מגיע מהרמקולים :)

מצטער, אבל הייתי בכמה וכמה חנויות אודיופילויות ושמעתי מערכות עם מגברי luxman ומקינטוש בעשרות אלפי שקלים, ופשוט ההבדל בסאונד לא שווה את המחיר.

כן, כתחביב טכנולוגי אין ספק שזה 'מגניב' לקנות צעצועים כאלה.

אבל גם מערכת (רמקולים ומגבר) שעולה 12k אפשר להנות.
(לא הבנתי את הקשר בין מה שכתבתי בנוגע לפטיפון לבין התגובה שלך, אבל אזרום עם מה שכתבת)
כמו בכל דבר שאנשים מעמיקים בו, הם שמים לב לפרטים, צוברים ידע, מסוגלים להנות מהבדלים יותר ויותר קטנים.
12k למגבר + רמקולים אם מושקעים נכון עם רמקולים ומגבר טובים שמתאימים לחלל יכולים להסב הרבה הנאה.
אבל אחרי שמאזינים בתשומת לב כמה חודשים ואם יש שמיעה טובה ויש עניין בפרטים, אז חלק מהאנשים ישימו לב להרבה בעיות בסאונד. ואז או שמתעלמים ומתרכזים במה שטוב, או שמתחילים לנסות ולשפר.
אבל קודם כל צריך מגבר ורמקולים ב 12k ולהתחיל להאזין בתשומת לב.

Borg29

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
שלום, שמתי לב שב99 אחוז מהחנויות המסחריות שאני מכיר אין אפשרות להאזין לפטיפון לפני הקנייה או להרגיש את איכות הבניה, מדובר על דגמים שעולים 4K+.

מה הייתם עושים?

תודה

מה בדיוק עוזר לשמוע את הפטיפון לפני קניה? איך הוא נשמע בסטאפ מסויים שאתה הולך לשחזר אצלך?

YOSSI24

חבר משקיען
מעורבות
477
נקודות
83
שלום, שמתי לב שב99 אחוז מהחנויות המסחריות שאני מכיר אין אפשרות להאזין לפטיפון לפני הקנייה או להרגיש את איכות הבניה, מדובר על דגמים שעולים 4K+.

מה הייתם עושים?

תודה

פטיפון הוא לא רכיב בסטאפ הדגמה,
אתה רוצה דגם מסויים ליבואן אין כמה דגמים על המדף הוא צריך להזמין,
תחליט לאחר שתישמע אצל חברים,
יש יבואנים שאוהבים לשמוע פטיפון
לך אליהם יש כמה.

נערך לאחרונה ב:

abovebeyond

חבר אתר
מעורבות
1
נקודות
3
מה בדיוק עוזר לשמוע את הפטיפון לפני קניה? איך הוא נשמע בסטאפ מסויים שאתה הולך לשחזר אצלך?

יותר כמו איכות בניה וכו', וכן גם לשמוע אותו בסטאפ שכנראה ישמע פחות טוב בבית

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
abovebeyond,

הבעיה הכואבת נכונה כמעט בכל מוצרי האודיו בישראל.
כך 2-3 חברות ודגמי מוצרים שלגביהם יש הסכמה רחבה בפורום בתקציב שלך ולך לשמוע אותם.
רגה פלנר 3 שהמלצתי תמצע ביד שנייה בפורמים.
יכול גם לראות בזה מדריך כללי ולא מחייב: https://www.whathifi.com/best-buys/hi-fi/best-turntables

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור