abovebeyond
חבר אתר
- מעורבות
- 1
- נקודות
- 3
שלום, שמתי לב שב99 אחוז מהחנויות המסחריות שאני מכיר אין אפשרות להאזין לפטיפון לפני הקנייה או להרגיש את איכות הבניה, מדובר על דגמים שעולים 4K+.
מה הייתם עושים?
תודה
מה הייתם עושים?
תודה
אפשרויות:מה הייתם עושים?
תודה
אני לא יודע כמה זה נכון. סגור על זה? באיזה חנויות ביקרת? אצל בני טסלר בחיפה היו בפעם האחרונה שבדקתי שלושה דגמים לפחות שהיו יקרים יותר. מה לגבי יבואנים קטנים? ערן, שחורי, ארמה? בדקת איתם?שלום, שמתי לב שב99 אחוז מהחנויות המסחריות שאני מכיר אין אפשרות להאזין לפטיפון לפני הקנייה או להרגיש את איכות הבניה, מדובר על דגמים שעולים 4K+.
מה הייתם עושים?
תודה
אני לא יודע כמה זה נכון. סגור על זה? באיזה חנויות ביקרת? אצל בני טסלר בחיפה היו בפעם האחרונה שבדקתי שלושה דגמים לפחות שהיו יקרים יותר. מה לגבי יבואנים קטנים? ערן, שחורי, ארמה? בדקת איתם?
לא שומע, לא קונה.
מאוד פשוט.
אני לגמרי בדעה הזאת, רק בארץ זה לא עובד.
מקנא באנשים בחו"ל שקונים מכשיר חשמלי ואחרי שבוע לא מרוצים ממנו ומחליפים או מזדכים.
עולם אחר
רק יד 2 מאוד פשוטשלום, שמתי לב שב99 אחוז מהחנויות המסחריות שאני מכיר אין אפשרות להאזין לפטיפון לפני הקנייה או להרגיש את איכות הבניה, מדובר על דגמים שעולים 4K+.
מה הייתם עושים?
תודה
רק יד 2 מאוד פשוט
תוכל להאזין אצל מי שמוכר לך
וכמו שכתבו לך, אני מטרף להמלצה:
אי אפשר לשמוע, לא קונים. שום רכיב אודיו, אחרת תתחיל לשרוף כספים
פטיפונים טובים עובדים 50 שנה ויותר בלי למצמץ ולמעט כיוון ואולי פה ושם החלפת קפיצים, גירוז אחרי כמה עשרות שנים וכולי אתה יכול להיות שקט
גם ככה בתקציב של 4000-5000 שח ביד 2 אתה יכול לקנות פטיפון ממש טוב ואילו בתקציב הזה כחדש אני עוד לא שמעתי פטיפון שבאמת נהנתי ממנו ושמעתי הרבה מאוד (לא אומר שאין פטיפונים טובים, אבל אני לא ממש נהנתי ממש מהצליל של אף פטיפון בתקציב הזה)
אני מאמין ש90 אחוז מהסאונד מגיע מהרמקולים
עם אמונה קשה להתווכח.
מצטער, אבל הייתי בכמה וכמה חנויות אודיופילויות ושמעתי מערכות עם מגברי luxman ומקינטוש בעשרות אלפי שקלים, ופשוט ההבדל בסאונד לא שווה את המחיר.
פה כבר יש 2 שאלות. הראשונה- מול מה השוות כשאתה אומר "ההבדל בסאונד.." והשניה - איך מחשבים את השווי הזה. אני שואל כי אני בטוח שרבים מתלבטים בסוגיה..
כן, כתחביב טכנולוגי אין ספק שזה 'מגניב' לקנות צעצועים כאלה.
זה לא צעצוע ולא תחביב טכנולוגי כמו שמיקסר הוא לא צעצוע ולא תחביב טכנולוגי
אבל גם מערכת (רמקולים ומגבר) שעולה 12k אפשר להנות.
בהחלט !!
מסכים לגמריאני מאמין ש90 אחוז מהסאונד מגיע מהרמקולים
מצטער, אבל הייתי בכמה וכמה חנויות אודיופילויות ושמעתי מערכות עם מגברי luxman ומקינטוש בעשרות אלפי שקלים, ופשוט ההבדל בסאונד לא שווה את המחיר.
כן, כתחביב טכנולוגי אין ספק שזה 'מגניב' לקנות צעצועים כאלה.
אבל גם מערכת (רמקולים ומגבר) שעולה 12k אפשר להנות.