מקווה שהצימוד להיטלר נובע מסתם בורות, קורה, האפשרות שאתה יודע במי מדובר ועדיין עורך השוואה כזו בעייתית מכדי לפרט למה. לפחות בדבר אחד הועלת, כשמישהו יבקש ממני להביא דוגמה קיצונית לזילות השואה, אז יש.תומר.
אשמח שתעקוב אחרי כל האמנים הללו ותעדכן אותנו מתי כל אחד חטף סרטן. ככה כולנו נאחל להם מזל טוב בדפי הפייסבוק שלהם וכאן בעמוד הראשי.
מבטיח שכשרוג׳ר וורטס היטלר ימות, העמוד הראשי יהיה מעוטר בקישוטים עם הכותרת ״בשעה טובה הרוג׳ר התפגר״
עכשיו כששר החינוך מהממשלה החדשה שתוקם
שונאי ישראל הכי גדולים,יהיו פעילי זכויות אדם
לוחמי חופש אוהבי שלום.
מקווה שהצימוד להיטלר נובע מסתם בורות, קורה, האפשרות שאתה יודע במי מדובר ועדיין עורך השוואה כזו בעייתית מכדי לפרט למה. לפחות בדבר אחד הועלת, כשמישהו יבקש ממני להביא דוגמה קיצונית לזילות השואה, אז יש.
במהרה בימינו אמןרואה? כבר משהו טוב יצא לך מהאתר. למדת שאין הרבה הבדל בין ווטרס להיטלר. רק מה? להיטלר היה צבא, לווטרס לא.
הבורות הגדולה היא ההבחנה בין אנטישמיות לבין אנטי ציונות. זה בדיוק אותו הדבר.
לא משנה. לכשיתפגר, אל תפתח את העמוד הראשי של האתר, אתה תתבאס לקרוא את ההספד שלי.
לא את זה למדתי, מה שכן למדתי הוא שלעוצמת השינאה ליהודים שנתפסת כזו שווטרס לוקה בה, יש מתחרה בזו שבה לוקים לא מעט ישראלים כלפי מי שהם תופסים כאנטישמים למרות שלפחות חלקם, וווטרס נמנה עליהם לטעמי, יוצא נגד מדיניות ישראלית שלטעמו מנשלת עם אחר מזכויותיו הלגיטימיות, לא נגד יהודים, וגם אם עמדתו חד צדדית במובהק ומתעלמת מלא מעט עובדות היסטוריות חיוניות להבנת מצב הדברים הנוכחי והיא כזו, להפוך אותו להיטלר, רק בלי צבא, זה באמת סוג של ליקוי מאורות, לא פחות מכך. ולא אח שלי, אנטי ציונות ואנטישמיות אינן אותו דבר, ממש לא, לא על פי הגדרתן ולא באופן מעשי.רואה? כבר משהו טוב יצא לך מהאתר. למדת שאין הרבה הבדל בין ווטרס להיטלר. רק מה? להיטלר היה צבא, לווטרס לא.
הבורות הגדולה היא ההבחנה בין אנטישמיות לבין אנטי ציונות. זה בדיוק אותו הדבר.
לא משנה. לכשיתפגר, אל תפתח את העמוד הראשי של האתר, אתה תתבאס לקרוא את ההספד שלי.
לא את זה למדתי, מה שכן למדתי הוא שלעוצמת השינאה ליהודים שנתפסת כזו שווטרס לוקה בה, יש מתחרה בזו שבה לוקים לא מעט ישראלים כלפי מי שהם תופסים כאנטישמים למרות שלפחות חלקם, וווטרס נמנה עליהם לטעמי, יוצא נגד מדיניות ישראלית שלטעמו מנשלת עם אחר מזכויותיו הלגיטימיות, לא נגד יהודים, וגם אם עמדתו חד צדדית במובהק ומתעלמת מלא מעט עובדות היסטוריות חיוניות להבנת מצב הדברים הנוכחי והיא כזו, להפוך אותו להיטלר, רק בלי צבא, זה באמת סוג של ליקוי מאורות, לא פחות מכך. ולא אח שלי, אנטי ציונות ואנטישמיות אינן אותו דבר, ממש לא, לא על פי הגדרתן ולא באופן מעשי.
חלילה מלהגן על רוג'ר ווטרז, על עצמנו אני מגן. להשוות בין אנטישמי לבין אדם שיזם ויישם רצח עם בלתי נתפס מדגים איך קצנו בדקויות. או שאתה לא נגדנו, או שאתה היטלר. או שאתה פמיניסט או שאתה אנס סדרתי. ארץ ישראל השלמה או בוגד.
לא. לא תשמע אותי מכנה היטלר כל אחד שהוא שונא ישראל או סתם אנטישמי בלאי.
השאלה מי הוא עם ומי לא, לא מסורה למרבה הצער למישהו חוץ ממנו, על מקורותיו ועברו. הפלשתינאים תופסים עצמם כעם, גם שאר העולם אגב, למעט מי כמובן שיש לו ענין, לרוב טריטוריאלי, בהכחשת העובדה הזו, לא חדש, גם לא מתקבל ברצינות ובצדק, בין השאר בשל כך שהעולם מתעקש משום מה שלא להתארגן בהתאם להשקפת העולם שאתה מציג כאן. לענין ווטרס, אנטישמיות וכל השאר, אני נפלט ברשותך מהדיון, נדמה לי ששבעתי. בלי קשר ממליץ להתקשר עם איזה מוציא לאור לענין ההספד, בטח יהיה פופולרי לאללה. רק בריאות.קודם כל אני לא מכיר עוד עם. בטח לא את זה שאתה מכנה פלסטינים. זה כמו שאני אגדיר את הצלחות שלי בבית כעם. אתה תמים. תמים מאוד. לא נורא... אבל רק שתדע, היום האנטישמים הכי גדולים אינם רוצים להתפס במערומיהם כאנטישמים ובמקום זה הם מגדירים את עצמם כאנטי ציונים. זו האנטישמיות החדשה.
בלי קשר. נחכה ליום שיתפגר הרוג׳ר, יותר טוב שתגיב להספד שלי.
רועי, חבל על המאמץ שלך לנסות להסביר את מה שהיה אמור להיות מובן מאליו. אין טעם לנסות להידבר עם מי שלא מבין לבד שההשוואה להיטלר פסולה, מקוממת ומוזילה את זכר השואה.