tzachi
חבר משקיען
- מעורבות
- 386
- נקודות
- 83
מדאי פעם עושים משהו במערכת שמחבר אותך מחדש לכיף של רביצה מול המערכת , שכל רגע שאתה עסוק במשהו אחר אתה מתגעגע לכיסא מול המערכת. כשאתה קם בבוקר וכולם ישנים אתה רוצה שיתעוררו שתוכל להתחיל להרעיש בדיוק כמו שאשתך עושה שיפוץ חזה וכל רגע בא לך..........טוב פה אני סתם גולש.
בשנה האחרונה המערכת עברה המון: הפרה ממיר שלי (שלא היה שלי), הוחלף הרמקול cs6 שודרג ב cs7.2 , המגבר נשלח לתחזוקה אצל פורמן, המרתף שופץ והחלל השתנה ,כבלי הרמקול שהיו לי diy בחסות אלדר הוחלפו .....
הכל נשמע סבבה אבל משהו בקסם נעלם . לא ידעתי לשים את היד על הבעיה . הכל היה מאוד מרשים אבל...
השאלתי מחבר ממיר אחר (קנטטה רזולושן) אבל חוץ מניואנסים לא משהו רציני .
שיחקתי קצת עם כבילה במסגרת המצאי המצומצם והבסיסי שיש לי (וויר וורלד , אקרולינק , ומשהו אמריקאי רמת כניסה ).
לא זז כלום !
החלתתי בעקבות פוסט מהפורום השני לנסות כבל של sine שהמתכון שלו נראה לטעמי : גידי כסף ונחושת , קריו , לא מפלטר ומחיר סביר.
אני שם פה את התאור מאתר החברה :
Canton's uniqueness is 'clear', and it is clear. Yes, the relaxing melodies it produce is crystal clear, voices and songs are vibrantly clear. Even for parts of soundtracks at the low-pitch end, the texture is still so clear that the layers of sound makes a beautiful contrast.
אני אומר לכם עם יד על הלב !! אמת בפירסום !!
כל מילה בול !
לא חלמתי ולא האמנתי שזה יכול להיות כל כך משמעותי !
לא יודע אם מה שחיברתי לפני לא היה שילוב טוב או שהכבל הזה מדהים או שניהם.
אבל מיום רביעי שחיברתי הכבל לא רוצה לזוז מהמערכת.
בשנה האחרונה המערכת עברה המון: הפרה ממיר שלי (שלא היה שלי), הוחלף הרמקול cs6 שודרג ב cs7.2 , המגבר נשלח לתחזוקה אצל פורמן, המרתף שופץ והחלל השתנה ,כבלי הרמקול שהיו לי diy בחסות אלדר הוחלפו .....
הכל נשמע סבבה אבל משהו בקסם נעלם . לא ידעתי לשים את היד על הבעיה . הכל היה מאוד מרשים אבל...
השאלתי מחבר ממיר אחר (קנטטה רזולושן) אבל חוץ מניואנסים לא משהו רציני .
שיחקתי קצת עם כבילה במסגרת המצאי המצומצם והבסיסי שיש לי (וויר וורלד , אקרולינק , ומשהו אמריקאי רמת כניסה ).
לא זז כלום !
החלתתי בעקבות פוסט מהפורום השני לנסות כבל של sine שהמתכון שלו נראה לטעמי : גידי כסף ונחושת , קריו , לא מפלטר ומחיר סביר.
אני שם פה את התאור מאתר החברה :
Canton's uniqueness is 'clear', and it is clear. Yes, the relaxing melodies it produce is crystal clear, voices and songs are vibrantly clear. Even for parts of soundtracks at the low-pitch end, the texture is still so clear that the layers of sound makes a beautiful contrast.
אני אומר לכם עם יד על הלב !! אמת בפירסום !!
כל מילה בול !
לא חלמתי ולא האמנתי שזה יכול להיות כל כך משמעותי !
לא יודע אם מה שחיברתי לפני לא היה שילוב טוב או שהכבל הזה מדהים או שניהם.
אבל מיום רביעי שחיברתי הכבל לא רוצה לזוז מהמערכת.