שניצל
חבר משקיען
- מעורבות
- 1,769
- נקודות
- 113
מבקש סליחה , רק הייתי עצבני ובאמת יריתי מהמותן בכל דבר שזז או נשם ,ואתה הטח לא היית צריך להיות מעורב , מתנצל ,לגבי שתי המוישלה הללו ,למרות ההשמצות האישיות, אני רוצה לומר שכל הכבוד לך, אלדר! על כמה דברים, שהאמורים כאן הם אלה שהצלחתי לחשוב עליהם כרגע. בטח יש עוד.
הנכונות להעמיד רמקול שהשקעת בו גם כסף וגם נשמה מול רמקול שעלותו כשמינית משלך, להיות מוכן שלא יהיה נוק-אאוט לטובת שלך בכל התחומים, גם "להודות" בזה כשזה קורה, וגם לתאר את התוצאות בצורה הוגנת -- זה יוצא דופן מכל הבחינות.
עוד יוצאת דופן היא מידת ההשקעה שלך באודיו, החל בחיפושים אחרי כל דבר שיכול לתרום לשיפור הסאונד, מגדול ועד קטן, וגם השקעה כספית יוצאת דופן.
גם המחויבות שלך לעניין האודיו בארץ היא מאוד יוצאת דופן.
וגם הנכונות שלך לפתוח את ביתך להרבה אנשים, לארח אותם ולהקדיש להם זמן ותשומת לב, וגם לאפשר להם גישה לציוד שאין הרבה הזדמנויות לפגוש כמוהו, למעט בתערוכות בחו"ל בתנאי תערוכה, שאין בהן חלל מוצלח ותנאי האזנה אופטימליים כמו אצלך.
אז כל הכבוד!
קצת מתקשה לסלוח , בקשר ל NAT 'צודק לוני גם בקשר להשוואה שהיתה אצלי ,אבל אל תשכחו מי אירגן את הארוע בביתו ,ובכלל מי מאפשר כאו זרימת מים אודיופילים טריים ,
הקשר להרחקה שלי ,זה קצת קשה להחזיק שני תרנגולי קרב באותו לול כמוני ונמר ,ולדעתי היה בצדק ,בזמנו לכל אחד מאיתנו היה פיוז קצר ביותר , בינתיים חלפו השנים ונרגע העסק ,
לגבי זוג המוישלה הללו , עדיין ממליץ להם לאמץ את המשפט "שומר נפשו ירחק " ,לא מעריך לא באופן אישי ולא בבינוניות שמשודרת בכל משפט שלהם ,ואני לא היחידי שחושב שמדובר באנשים רעים וצרי עיין,שלא תורמים כהוא זה לקהילה הקטנה שלנו ,
אמרתה משה 625 ששמעת שלא שומעים אצלי טוב ,אז תרשה לי לומר לך שכמה צלילים עדינים בחדר קטן עם טפיחות על השכם מאודי או שלמה זבדה ,לא עושים עלי רושם מיוחד ,לא נפגש לצערי כי לא סובל אותך ,אבל באם היה ניתן לעדות השוואה היית מבין ההבדל מיד .